+1Yaş farkı çok bana göre kafan uyabilir sevedebilirsin ama her açıdan düşünmekte yarar var çok enerjik bakımlı fit bi adamda olabilir benim teyzem 40 ında evlendi ilk evliliğiydi 55 yaşında eniştem.şimdi hastalıklar çıkmaya başladı eniştemde sağlığıda kötü teyzem ölse ne yaparım ben diye düşünür oldu maddi değil manevi olarak ...sen 40 ında tam bir kadın ne istediğini bilen fiziği yüzü hala yerinde eşin 56 yaşında.çocuk olsa babasıyla arasında 42 yaş olacak çocuk ergen olur eğlenmek ister babasıyla gezmek ister sen gezmek istersin baba 60 yaşında evde oturmak ister hayattan beklentileriniz farklı olur...bidaha düşün...
Konu sahibi ben değilim.Benim bir arkadaşım da senin gibi bir ilişki yaşadı ve gerçekten mutluydu mesela ben sevgilime kızıp engellerdim onlarda gerginlik anında öyle şeyler olmazdı. Sessizlik olurdu sonra biri konuşmaya başlardı felan yani öyle tripli işler olmazdı gayet rayında dingin ve mutlu bir ilişkiydi. Ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldı aradan yıllar geçti bir gün bana şöyle dedi o aslında benim eşim olacak kişi değildi benim çok yakın bir dostum dertleşeceğim sohbet edeceğim yeri geldiğinde eğleneceğim kişi evet oydu ama eşim olmaması en doğru olanıymış dedi. Bu kanıya da şurdan varmış hayat enerjileri farklıymış. Karşısındaki insan daha oturaklı onun o gençlik zamanları yaşayıp bitirmiş biriymiş. Arkadaşım onun dingin olgun ve sakin halini severken eski sevgilisi onun gençliğini srviyomuş aslında.
Cok sorun olur aranızda. Ask paylasımla devam eder. 15 yıl sonra sen hala hayat dolu ıken, o yorulmus olacak. Konudan ayrı özel bısey sormak ıstıyorum. Babanızla ılıskınız nasıldı?kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
Kusura bakmayın o halde lütfen. Çok özür dilerim.Konu sahibi ben değilim.
Sanırım bir karışıklık oldu.
Rica ederim özürlük bir konu değil.Yaa
Kusura bakmayın o halde lütfen. Çok özür dilerim.
Ya ne guzel genc bayansiniz yasitlarinizla hadi gectim 30 yas ustu adamlar bile size uygun bana cok fazla geldikızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
Gecen bir progfamda bir seyirci sizin gibi bir konuyla uzmana soru sorfu uzman bile bizle ayni goruste bir erkekle bir kadin arasinda en fazla 7 8 yas olabilir cunku daha fazlasi cok sikinti oluyor hayata bakis sekliniz bile zamnla degisiyor bayanda kocasinim eskisi gibi olmadigini bunu nasl ascagini sordukızlar kendisi benden daha enerjik hareketli hiç 42 gibi değil esprili komik hayat dolu biri . ama ben annem den korkuyorum asla ve asla onaylamaz bu ilişkiyi biliyorum . çünkü ilişkimiz başlamadan kendisinden bahsettiğim de sacmalama bizi rezil mi edeceksin baban yaşında adam demişti . ama bu ilişki bir şekilde başladı ama sonu ne olur bilmiyorum ya işten çıkacağım numaramı değiştireceğim yada a şekilde devam edecek ilerisini de zamanla göreceğim bende çok korkuyorum ilerisi için ama hayatıma da hiç bu kadar anlayışlı ince düşünceli biri girmemişti
kızlar kendisi benden daha enerjik hareketli hiç 42 gibi değil esprili komik hayat dolu biri . ama ben annem den korkuyorum asla ve asla onaylamaz bu ilişkiyi biliyorum . çünkü ilişkimiz başlamadan kendisinden bahsettiğim de sacmalama bizi rezil mi edeceksin baban yaşında adam demişti . ama bu ilişki bir şekilde başladı ama sonu ne olur bilmiyorum ya işten çıkacağım numaramı değiştireceğim yada a şekilde devam edecek ilerisini de zamanla göreceğim bende çok korkuyorum ilerisi için ama hayatıma da hiç bu kadar anlayışlı ince düşünceli biri girmemişti
eşimel aramda 15 yaş var o evlenip ayrılmış ve çocuğu da var eski eşten... yaş farkı sorun olmuyor ama başka şeyler sorun olabiliyor bazen ama sizinde çöpsüz üzüm ne çocuk var ne eski bir ilişkiden kalan sorumluluklar bence anlaşıyorsanız sıkıntı olmaz..kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
ah canım ya bazı şeyler tamamen yaşla alakalı, sende biraz 30 filan olmuş olsan aslında onun öyle çok da gözünde büyüttüğün gibi biri olmadığını çok iyi anlayacaksın, babanla ilişkiniz nasıl?kızlar kendisi benden daha enerjik hareketli hiç 42 gibi değil esprili komik hayat dolu biri . ama ben annem den korkuyorum asla ve asla onaylamaz bu ilişkiyi biliyorum . çünkü ilişkimiz başlamadan kendisinden bahsettiğim de sacmalama bizi rezil mi edeceksin baban yaşında adam demişti . ama bu ilişki bir şekilde başladı ama sonu ne olur bilmiyorum ya işten çıkacağım numaramı değiştireceğim yada a şekilde devam edecek ilerisini de zamanla göreceğim bende çok korkuyorum ilerisi için ama hayatıma da hiç bu kadar anlayışlı ince düşünceli biri girmemişti
babamla ilişkimiz çok iyi babam bana çok düşkün aç kaldımmi ne yedim çok önemser aşırı korumacı merhametlidir babam annem gibi yani annem de tam tersi çok umursamaz :) ama babam bisey demez ben istersem bu ilişkiyi annem kıyameti koparır ama . Ne yapsam ayrılmak istesem hergün beraberiz olmuyorah canım ya bazı şeyler tamamen yaşla alakalı, sende biraz 30 filan olmuş olsan aslında onun öyle çok da gözünde büyüttüğün gibi biri olmadığını çok iyi anlayacaksın, babanla ilişkiniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?