evlilikte 16 yaş fark.

+1

Bi akrabam da 18ini doldurdu ve 33ündeki birine kaçtı annesi 37 yaşında üstelik
Aşk kör eder de bu kadar olmamalı

Eşimle aramda 5 yaş var ideal bence 10 bile max yani
İlerde çok pişman olursun şimdi saçma geliyo sana belki ama

Mesela evlendiniz sen evlilik otursun isticen o yaşım geçiyo çocuk dicek ee hadi çocuk olcek adamın kafa sese gelmicek
Yada tam tersi sen isticen o istemicek yani çok sorun olur her konuda
Karar senin tercih senin ama kişi kaderini kendi yazar

Konu sahibi ben değilim.
Sanırım bir karışıklık oldu.

Cok sorun olur aranızda. Ask paylasımla devam eder. 15 yıl sonra sen hala hayat dolu ıken, o yorulmus olacak. Konudan ayrı özel bısey sormak ıstıyorum. Babanızla ılıskınız nasıldı?

kızlar kendisi benden daha enerjik hareketli hiç 42 gibi değil esprili komik hayat dolu biri . ama ben annem den korkuyorum asla ve asla onaylamaz bu ilişkiyi biliyorum . çünkü ilişkimiz başlamadan kendisinden bahsettiğim de sacmalama bizi rezil mi edeceksin baban yaşında adam demişti . ama bu ilişki bir şekilde başladı ama sonu ne olur bilmiyorum ya işten çıkacağım numaramı değiştireceğim yada a şekilde devam edecek ilerisini de zamanla göreceğim bende çok korkuyorum ilerisi için ama hayatıma da hiç bu kadar anlayışlı ince düşünceli biri girmemişti

Ya ne guzel genc bayansiniz yasitlarinizla hadi gectim 30 yas ustu adamlar bile size uygun bana cok fazla geldi

Gecen bir progfamda bir seyirci sizin gibi bir konuyla uzmana soru sorfu uzman bile bizle ayni goruste bir erkekle bir kadin arasinda en fazla 7 8 yas olabilir cunku daha fazlasi cok sikinti oluyor hayata bakis sekliniz bile zamnla degisiyor bayanda kocasinim eskisi gibi olmadigini bunu nasl ascagini sordu

Eeee annen hakli, basini mi yakicaksin bu adamla?

eşimel aramda 15 yaş var o evlenip ayrılmış ve çocuğu da var eski eşten... yaş farkı sorun olmuyor ama başka şeyler sorun olabiliyor bazen ama sizinde çöpsüz üzüm ne çocuk var ne eski bir ilişkiden kalan sorumluluklar bence anlaşıyorsanız sıkıntı olmaz..

42 mi bu yaşına kadar neden evlenmemiş
o ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun kardeşim
ilerde çocuk olunca deden mi diye sormazlar mı sence çocuğuna baba olarak daha yaşına göre birini seçmen senin için daha iyi olabilir

ah canım ya bazı şeyler tamamen yaşla alakalı, sende biraz 30 filan olmuş olsan aslında onun öyle çok da gözünde büyüttüğün gibi biri olmadığını çok iyi anlayacaksın, babanla ilişkiniz nasıl?

İki kızım var, daha bebeler. Ama ilerisi için şu ihtimali düşününce bile tüylerim diken diken oluyor. 26 yaşında, hayatının baharında bir genç kadın... 42 yaşındaki adam ona göz koyacak... Ay Allah yarattı demem, oyarım o gözleri. Sağlıklı yorum yapamayacağım o yüzden.

babamla ilişkimiz çok iyi babam bana çok düşkün aç kaldımmi ne yedim çok önemser aşırı korumacı merhametlidir babam annem gibi yani annem de tam tersi çok umursamaz :) ama babam bisey demez ben istersem bu ilişkiyi annem kıyameti koparır ama . Ne yapsam ayrılmak istesem hergün beraberiz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…