evlilikte 16 yaş fark.

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?

Yani cnm 10 yaşi anlarimda 16 yas cok ama cok büyük bi rakam ha aşk engel tanimaz yinede yani 20 yasinda bi kiz 50 yasindaki bi adamla evleniyor günümüz de ailenizle.konsun

Bence çok fazla. Yani şöyle sen 40 o 56 olsa o kadar çok sorun olmaz derdim ama kuşak farkınız var. 26 yaşında 42 yaşındaki adamın nesini sevdin çok merak ettim doğrusu.

Aynen katılıyorum, kuşak farkı nedeniyle fazla kaçıyor. En basitinden sex hayatınızı düşünün. Siz bundan 3-5 sene sonra altın çağınızı yaşarken belki de o size yetmeyecek. Ya da çocuğunuz oldu diyelim. Çocuğunuzla babası arasında çok fazla fark olacak. 2. 3. Çocuk olda neyse ama ilk çocukla ebeveyn arasında bu kadar yaş farkı sorun olur.

Siz her yönüyle düşündünüz mü?

Ben fazla bulmuyorum. İkinizde birbirinizi seviyorsanız hiç sorun değil. Karşıdan nasıl göründüğünüz de kimin umurunda önemli olan sizin içinize sinmesi. İnsan akşam olunca sevdiği adamın yüzüne bakmak ister, sırf kriterler uyuyor diye evlendiği adamın değil. Adam karakter sahibi düzgün bir insansa mutlular dilerim şimdiden.

Sen 40 ken o 56 olacak

Benim annemle aramda 18 yas var

Eşimle aramızda 16 yaş fark var. Tam da senin ve erkek arkadaşının yaşlarındayız :) kişiye göre değişiyor sıkıntı olup olmaması. Eşimle aramızda asla 16 yaş varmış gibi hissetmiyorum. Üstelik ikinci eşiyim. Yeri geliyor o çocuklaşıyor yeri geliyor ben olgunlaşıyorum. Hiç kavgasız gürültüsüz yaşayıp gidiyoruz çok şükür.
İyi ki onunla evlenmişim ve dünyaya bir kere daha gelsem yine onu severim. Önemli olan yaş değil,karakter.
Benim ailem eşimi çok önceden tanıyordu. Ne kadar iyi birisi olduğunu bildikleri için asla yaş farkı sıkıntı olmadı onlar için de.
Sizin için de hayırlısı olur inşallah. Sevgi önemli ama ondan da önemli olan şey saygı. Bu ikisi olduğu müddetçe yürümeyecek ilişki yok zaten.

ilk olacak onunda yaşını göstermiyor spor yapıyor sürekli hareketi enerjik biri

Sen öyle san
Ben denedim 14 yaş büyük
Yanıma yakıştıramadım bi süre sonra
Ayrıca çok sıkıcı gelmeye başladı
Ben de senin gibi diyordum aa kendine bakıyor, aa ben olgunum falan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…