evlilikte 16 yaş fark.

bende hiç bu yaşta ki birinden etkileneceğimi düşünmezdim ama oldu işte çok seviyorum oda öyle sürekli spor yapan kendine dikkat eden biridir ama on yıl sonra da aynı olur mu acaba . ayrıca annem hayatta kabul etmez çok sıkıştım ilişki yi bitiremiyorum oda çok ümitlendi çok mutlu terkedersem çok üzülür .

Sen öyle san
Ben denedim 14 yaş büyük
Yanıma yakıştıramadım bi süre sonra
Ayrıca çok sıkıcı gelmeye başladı
Ben de senin gibi diyordum aa kendine bakıyor, aa ben olgunum falan falan
Herkesin ilişkisi aynı olacak diye bir şey yok. Karşınızdaki insanın karakteri ve yaşam tarzı bunu belirliyor. Sizin hayattan istediklerinizle aynı şeylerse yürüyor ilişki. Belki konu sahibin hayattan beklentisi erkek arkadaşınınkiyle aynıdır ve bu yüzden çok mutlu olacaklardır. Eşimle benim aramda da 16 yaş var. 26 yaşındayım ben de ve çok şükür kimsede bulamadığım mutluluğu ve eğlenceyi onunla buldum. Üstelik şimdi de bir kızımız olacak.
Yaş çok önemli değil, hayattan beklentiler önemli aslında :)

Pardon ama tabi ki çok mutludur.Bulmuş sizin gibi 20li yaşlarda birini..
Ben 32 yaşındayım.Benim en üst yaş sınırım 39.(Tabi büyük konuşmuyorum.Ama şu anki düşüncem bu.)
Çünkü çevremden gördüğüm kadarı ile orta yaşlarda enerji, cinsel ilişki, yaşam beklentileri arasındaki fark artıyor.
Istisnalar var ama onlarında zaman geçince aradaki fark ne olur onu bilmek lazım ki şimdiden bilemezsin.
Zaten anneniz de istemiyor. Baştan huzursuzlukla başlayacak.

Çok iyi düşünün ama bence çok büyük risk.

Üzül diye değil yorumlar karar yine senin kararın ama iyice düşün taşın öyle hareket et lütfen.. dünyaya bir kere geliyoruz ve evet aşk çok güzel bir duygu ama sabit değil maalesef. Dengeler değişebiliyor. Hayat görüşü değişebiliyor. İyi ölç tart

Davul dengi dengine. Genelde maddi durumu cok cok iyi diye evlenir kadinlar yillr gectikce de mutsuzzz olurlar.. 10u gecmeyecek yas farki.

31 yasina geldigim icin 40 li yaslardaki erkekler yasli gelmiyor bana :)) hani bakimli sporunu yapan bir erkek ise hele 20 li yaslardakinden daha genc zinde olabiliyor ama kafa yapisida uyusmali tabi adamin gorusu hayati nasil bunlari degerlendirmek lazim bide

Başlamak için sevgi yeterli ama devam etmek ilerlemek için yetmez . sayıları önemsiz bulan insanlar vardır ben de bazı koşullarda önemsiz bulurum ama içinde bulunduğunuz şartlarda bence önemli. Ben de anneniz gibi düşünüyorum. Bir süre sonra uyuması bile gözünüze batacak . Ne kadar kale alırsınız bilmiyorum ama bence evlilik gibi bir kararı verirken biraz daha düşünün

Valla zamaninda 19 yas buyuk sevgilisi olan ve evlenmeyi dusunen biri olarak soyluyorum; yasitlarindan sasma. Su an hersey cok guzel gibi gorunuyor ama yas farki is ciddiye binince sorun oluyor. Sen 36 yasinda olunca o 52 yasinda olacak. En guzel, en enerjili yillarini yaslica bir adamla heba edersin, yazik gunah.

Mutlaka istisnalar vardır, fakat bana bu kadar fark korkutucu geliyor. Çok iyi tanımak çok iyi harmanlanmak lazım ki kuşak farkını aşabilin, hayattan beklentileriniz benzerleşsin.

Düşünsenize sevgiliniz sizin şuanki yaşınızda iken yani 26 iken siz 10 yaşındaymışsınız. Ne kadar benzer beklentilere sahip olabilirsiniz ki?

Sırf başkası üzülür diye bir insanlar evlenildiğini de ilk defa duyuyorum.

Aslında biraz da kişiye bağlı sonuçta ünlülerde nedense yaş farkı çok belli olmuyor.Sonuçta buse varol da 28 yaşında alişan 42 ama alişan 42 gibi durmuyor. Sinem koballa kenan imirzalıoğlu arasındada 12-13 yaş fark var ama belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…