Bana çok olmaz gibi gelmedi yaşıtıyla evlenip cinsel anlamda da evlilik hayatında da mutsuz olan bu kadar kadın varken burda neden olmasın yailk olacak onunda yaşını göstermiyor spor yapıyor sürekli hareketi enerjik biri
Herkesin ilişkisi aynı olacak diye bir şey yok. Karşınızdaki insanın karakteri ve yaşam tarzı bunu belirliyor. Sizin hayattan istediklerinizle aynı şeylerse yürüyor ilişki. Belki konu sahibin hayattan beklentisi erkek arkadaşınınkiyle aynıdır ve bu yüzden çok mutlu olacaklardır. Eşimle benim aramda da 16 yaş var. 26 yaşındayım ben de ve çok şükür kimsede bulamadığım mutluluğu ve eğlenceyi onunla buldum. Üstelik şimdi de bir kızımız olacak.Sen öyle san
Ben denedim 14 yaş büyük
Yanıma yakıştıramadım bi süre sonra
Ayrıca çok sıkıcı gelmeye başladı
Ben de senin gibi diyordum aa kendine bakıyor, aa ben olgunum falan falan
Pardon ama tabi ki çok mutludur.Bulmuş sizin gibi 20li yaşlarda birini..bende hiç bu yaşta ki birinden etkileneceğimi düşünmezdim ama oldu işte çok seviyorum oda öyle sürekli spor yapan kendine dikkat eden biridir ama on yıl sonra da aynı olur mu acaba . ayrıca annem hayatta kabul etmez çok sıkıştım ilişki yi bitiremiyorum oda çok ümitlendi çok mutlu terkedersem çok üzülür .
Üzül diye değil yorumlarsagolun kızlar
Ne olursa olsun, en sağlıklı insan bile 50 sinden sonra vücut bir yavaşlıyor, hastalanmaya başlıyor.ilk olacak onunda yaşını göstermiyor spor yapıyor sürekli hareketi enerjik biri
Başlamak için sevgi yeterli ama devam etmek ilerlemek için yetmez . sayıları önemsiz bulan insanlar vardır ben de bazı koşullarda önemsiz bulurum ama içinde bulunduğunuz şartlarda bence önemli. Ben de anneniz gibi düşünüyorum. Bir süre sonra uyuması bile gözünüze batacak . Ne kadar kale alırsınız bilmiyorum ama bence evlilik gibi bir kararı verirken biraz daha düşününkızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
Öyle kafalar var, ben 30 yaşımdayken kayınvalidem de 26 yaşındaki bir kız için "o senin evladın yaşında" demişti :)Olmaz.
Ayrıca sen 26 yaşındasın,annen 30 yaşındakilere çok yaşlı(!) diyor,halt etmiş
Sırf başkası üzülür diye bir insanlar evlenildiğini de ilk defa duyuyorum.bende hiç bu yaşta ki birinden etkileneceğimi düşünmezdim ama oldu işte çok seviyorum oda öyle sürekli spor yapan kendine dikkat eden biridir ama on yıl sonra da aynı olur mu acaba . ayrıca annem hayatta kabul etmez çok sıkıştım ilişki yi bitiremiyorum oda çok ümitlendi çok mutlu terkedersem çok üzülür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?