kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
Canım anne sözündende şaşma bence herzaman bir bildikleri oluyor. Seni anlayacak olgun düşünen gençlerde var elbet. Acele etme derim ben. Hem bu yaşına kadar neden evlenmemiş????kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
Sonra daha çok üzülmekten iyidir. Öncelikle kendini ve aileni düşün. Adam üzülecek diye mi onunla evleneceksin. Merak etme 2 güne alışırsınız ikinizde. İçinden bir yük kalkmış gibi olur. Huzursuzluğun biterbende hiç bu yaşta ki birinden etkileneceğimi düşünmezdim ama oldu işte çok seviyorum oda öyle sürekli spor yapan kendine dikkat eden biridir ama on yıl sonra da aynı olur mu acaba . ayrıca annem hayatta kabul etmez çok sıkıştım ilişki yi bitiremiyorum oda çok ümitlendi çok mutlu terkedersem çok üzülür .
Yaşınız çok büyük değil ki.kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
2yıldır tanıyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberiz herseyini çok iyi tanıyorum. askerde iken terkedilmiş sonra da daha nasip olmamış kendini işine vermiş sürekli iş düşünen çok çalışkan biriBu beyefendiyi ne kadar zamandir taniyorsunuz? 3-5 aylik bir iliski ise hemen karakteri hakkinda fikir sahibi olmayin. En az bir yil gozlemleyin derim. Eger hakikaten durust, caliskan ve olgun biriyse yasi dert etmeyin bence. yalniz benim icin cok onemli bir konu var : bu yasa kadar neden evlenmemis? Bunun gercek cevabi cok onemlidir. Annenizin sirf yasi dert ettigini sanmiyorum , kimbilir tecrubesi ile neler sezmistir. Annenize kulak verin .
O zaman bu iliski duzgun gibi gorundu bana. Yasi dert etmeyin. Cunku en sehvetli evliliklerde bile cinsellik coskusu 2 yil bilemediniz 3 yil devam ediyor. Sonra o kimya ve tutku bitiyor, yerini guven ve saygi aliyor. Guvenilecek ,olgun, durust erkek cok az etrafta. Bu beyle mutlu ve huzurlu olun. Size basarilar dilerim. edit: profilinize baktim 25 yasindasiniz. Neden 26 yazmak ihtiyaci hissettiniz? O derece mi sert yorumlardan cekiniyorsunuz?2yıldır tanıyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberiz herseyini çok iyi tanıyorum. askerde iken terkedilmiş sonra da daha nasip olmamış kendini işine vermiş sürekli iş düşünen çok çalışkan biri
iyi anlaşıyorsan ya adam gençtir yada sen yaşlısın..kimlikteki yaşın önemi yok bencekızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?