Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlilikte 16 yaş fark.
- Konu Sahibi Panikkiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- 30 Nisan 2019
- 46
- 41
- 3
- 35
Eşimden önceki sevgilimle aramızda 17 yaş vardı bizimde ben zaten yaşımdan küçük görünüyorum minyon o tam yaşını gösterirdi beyaz kirli sakallı falan ama benim için hiç sorun yoktu kafalarımız uyardı saygısı etrafa davranışı aramızdaki iletişim herşey okeydi benim için bir gün telefonda bi arkadaşım reisimlere bakarken ikimizin resmine bakıp aaa “baban mı?” Hiç benzemiyosunuz demişti o an bi garip olmuştum birden soğumuştum sanki dışardan böyle görünmek ilerde çocuğumuzla girdiğim ortamlarda babanmı denmesi beni aşırı üzer ve rahatsız ederdi kaldıramayacağımı uygun olmadığını anladım çok geçmeden bitirdim bunu niye yazdım konu sahibi bunkarıda düşünmelisin he dış görüntüde farkınız yoksa iyi anlaşıyorsanız sorun değil bence ama dış görüntüde bariz fark varsa dışarda el ele yürürken bile garip bakılıyor adam ne kadar zengin ki çıtırı takmış koluna yada bu kız paraya bu adamın yanında duruyor deniliyor maalesef öyle olmasada....
- 30 Nisan 2019
- 46
- 41
- 3
- 35
Birde Esra Erol’la kocasının arasında da 15 yaş var ama mutlular gibi dışardan yaş farkı çok sırıtmıyor...Eşimden önceki sevgilimle aramızda 17 yaş vardı bizimde ben zaten yaşımdan küçük görünüyorum minyon o tam yaşını gösterirdi beyaz kirli sakallı falan ama benim için hiç sorun yoktu kafalarımız uyardı saygısı etrafa davranışı aramızdaki iletişim herşey okeydi benim için bir gün telefonda bi arkadaşım reisimlere bakarken ikimizin resmine bakıp aaa “baban mı?” Hiç benzemiyosunuz demişti o an bi garip olmuştum birden soğumuştum sanki dışardan böyle görünmek ilerde çocuğumuzla girdiğim ortamlarda babanmı denmesi beni aşırı üzer ve rahatsız ederdi kaldıramayacağımı uygun olmadığını anladım çok geçmeden bitirdim bunu niye yazdım konu sahibi bunkarıda düşünmelisin he dış görüntüde farkınız yoksa iyi anlaşıyorsanız sorun değil bence ama dış görüntüde bariz fark varsa dışarda el ele yürürken bile garip bakılıyor adam ne kadar zengin ki çıtırı takmış koluna yada bu kız paraya bu adamın yanında duruyor deniliyor maalesef öyle olmasada....
- 11 Ocak 2019
- 336
- 493
- 18
- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.713
- 248
- 27
Kadir doğulu ile neslihan atagül arasında da 12 yaş fark var. Baksan o kadar uyumlular ki yaşıtlarıyla evlenseler bu kadar mutlu olamazlardı diye düşünüyorum. Aranızdaki uyum çok önemli bi de bazı insanlar yaşını çok gösterir öyle bir durum varsa sıkıntı ama giyimi kuşamı yüzü yaşını göstermiyorsa olabilir neden olmasın
70 dememis yav 42 demis o kadar abartmayin
26 yaşa 42 normal mi? İyimisiniz ya?!
- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Şu genç arkadaşların bazı yorumları beni,
benden alıyor.
-42 yaşındaki adam yaşlanmıştır.
-Cinsellik sıkıntı olur.
-İlerde sen gezmek istersin,o evde oturur.
-Sen 40 yaşındayken o orta yaşın sonunda olur.
Bunlar hep genelleme.
Ben 45,eşim 53 yaşındayız.
Yukardaki önermelerin hiçbiri bizim için
geçerli değil.
Bazı arkadaşlar bizi şu genç yaşımızda
gömse de,biz inadına ruhen genç bir şekilde yaşamaya ve hayattan keyif almaya devam edeceğiz.
Not:Eşimle biz aradaki yaş farkına rağmen paylaşımlı ve tatminkar bir evlilik yürütüyoruz.
Eşimin iki kuzeni,eşleriyle yaşıt,biri boşandı,
biri ayrı yaşıyor.
Eşimin teyzesi enişte beyden tam 14 yaş küçükmüş.Rahmetli eniştenin,teyzemize olan sevgisi hala anlatılıyor.
Kısacası bunlar kişiye ve ilişkiye özgü durumlar.
Not 2: Aradaki yaş farkı kaç olursa olsun,
iki yetişkin arasındaki duygusal ve/veya cinsel ilişki sapıklık ve/veya sübyancılık olarak adlandırılamaz.
Bu tanım için taraflardan birinin çocuk veya ergen olması gerekir.
Not 3:Konuya dini yorum katmak istemezdim ama yazmadan edemeyeceğim.
Peygamberimiz 25 yaşındayken,
evlendiği Hz.Hatice 40 yaşındaydı.
Benim için bu evlilikte diğer hususların daha önemli ve öncelikli olduğunu gösteren bir referanstır.
benden alıyor.
-42 yaşındaki adam yaşlanmıştır.
-Cinsellik sıkıntı olur.
-İlerde sen gezmek istersin,o evde oturur.
-Sen 40 yaşındayken o orta yaşın sonunda olur.
Bunlar hep genelleme.
Ben 45,eşim 53 yaşındayız.
Yukardaki önermelerin hiçbiri bizim için
geçerli değil.
Bazı arkadaşlar bizi şu genç yaşımızda
gömse de,biz inadına ruhen genç bir şekilde yaşamaya ve hayattan keyif almaya devam edeceğiz.
Not:Eşimle biz aradaki yaş farkına rağmen paylaşımlı ve tatminkar bir evlilik yürütüyoruz.
Eşimin iki kuzeni,eşleriyle yaşıt,biri boşandı,
biri ayrı yaşıyor.
Eşimin teyzesi enişte beyden tam 14 yaş küçükmüş.Rahmetli eniştenin,teyzemize olan sevgisi hala anlatılıyor.
Kısacası bunlar kişiye ve ilişkiye özgü durumlar.
Not 2: Aradaki yaş farkı kaç olursa olsun,
iki yetişkin arasındaki duygusal ve/veya cinsel ilişki sapıklık ve/veya sübyancılık olarak adlandırılamaz.
Bu tanım için taraflardan birinin çocuk veya ergen olması gerekir.
Not 3:Konuya dini yorum katmak istemezdim ama yazmadan edemeyeceğim.
Peygamberimiz 25 yaşındayken,
evlendiği Hz.Hatice 40 yaşındaydı.
Benim için bu evlilikte diğer hususların daha önemli ve öncelikli olduğunu gösteren bir referanstır.
Son düzenleme:
- 4 Ocak 2019
- 173
- 276
- 23
26 42 yaş uyumlu
Çok fazla bir yaş yok
Saygı sevgi varsa karakterli biriyse gerisi onemli değil .
Kıza ayrıl diyorsunuz da bu kız gitse yaşıtı 26 yaşında bir delikanlı bulsa ne olcak ?
26 yaşındaki delikanlı da kendinden kucuk ister , gider 18-22 yaş arası kız ister .
Yzık degil mi konu sahıbıne , seviyor ve de seviliyor . o 42 yasındaki adam senın kıymetini bilir canım
Erkek dedigin buyuk olur , olgun adam iyidir
Çok fazla bir yaş yok
Saygı sevgi varsa karakterli biriyse gerisi onemli değil .
Kıza ayrıl diyorsunuz da bu kız gitse yaşıtı 26 yaşında bir delikanlı bulsa ne olcak ?
26 yaşındaki delikanlı da kendinden kucuk ister , gider 18-22 yaş arası kız ister .
Yzık degil mi konu sahıbıne , seviyor ve de seviliyor . o 42 yasındaki adam senın kıymetini bilir canım
Erkek dedigin buyuk olur , olgun adam iyidir
- 25 Eylül 2017
- 1.507
- 2.037
- 133
En yakon arkadaşiminda esi ile arasinda 13 yas var simdi eski erkek arkadasina gore iyiki boyle bir tercih yapmisim diyor.. bana cok karsı cıkmıstı evlenirken esin buyuk diye simdi hakliymissin diyor ben 26 esim 40 a girecek kiz arkadasimin eside oyle ayni yaslarda eslerimiz
- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
Ya bence aşırı fazla bir yaş farkı. Bilmiyorum şuan iletişiminiz iyi olabilir ama ileriyi düşünsene. 35 yaşında o 51 olacak. Sen dünyayı gezmek hayatı keşfetmek istediğin zamanlarda o artık yaşını almaya başlamış olacak enerji farkı olacak yani. Ayrıca çocuğunuz olunca da her şey başka olacak. Bence yapma etme.
- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Bir iki kişi daha yazdı.Ya bence aşırı fazla bir yaş farkı. Bilmiyorum şuan iletişiminiz iyi olabilir ama ileriyi düşünsene. 35 yaşında o 51 olacak. Sen dünyayı gezmek hayatı keşfetmek istediğin zamanlarda o artık yaşını almaya başlamış olacak enerji farkı olacak yani. Ayrıca çocuğunuz olunca da her şey başka olacak. Bence yapma etme.
Gezme ve dünyayı görme isteğinin,
yaşla nasıl bir ilgisi olduğunu ben anlayamıyorum.
Annem 55 yaşındayken ve emekli olduktan sonra başladı gezmeye.
Yurt içi,yurt dışı,sürekli gezmede kendisi.
Yaşı 65.
Bugün hep birlikte,iftarda kardeşimde olacaktık,arkadaş grubu camileri gezip sonra iftar yapacakları bir organizasyon yapmış,
ona gitmek için aile iftarını ertelesek olur mu?Diye bizden izin istedi.
Babam annemden sadece 4 yaş büyük ama eskiden beri gezmeyi sevmez.
Onun en büyük hobisi futbol.
Kısacası gezme isteğinin yaşla değil mizaç ve hayata bakışla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Yakın çevreme dair gözlemim de bu yönde.
- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Çok iyi anlaşabilirsiniz ama iki arkadaş olarak evlilik sadece fikirlerin uyması değil ileride çağ farkı daha belirgin ortaya çıkacak. Hastalıklar belli başlı problemleri beraberinde getirecek henüz çok gençken gezmek isteyeceksin turlara katılmak hayatı keşfetmek ama o unu eleyip eleğimi astım ben gördüm diyip bu teklife enerjiside yetmeyecektir .
- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
Benim bir arkadaşım da senin gibi bir ilişki yaşadı ve gerçekten mutluydu mesela ben sevgilime kızıp engellerdim onlarda gerginlik anında öyle şeyler olmazdı. Sessizlik olurdu sonra biri konuşmaya başlardı felan yani öyle tripli işler olmazdı gayet rayında dingin ve mutlu bir ilişkiydi. Ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldı aradan yıllar geçti bir gün bana şöyle dedi o aslında benim eşim olacak kişi değildi benim çok yakın bir dostum dertleşeceğim sohbet edeceğim yeri geldiğinde eğleneceğim kişi evet oydu ama eşim olmaması en doğru olanıymış dedi. Bu kanıya da şurdan varmış hayat enerjileri farklıymış. Karşısındaki insan daha oturaklı onun o gençlik zamanları yaşayıp bitirmiş biriymiş. Arkadaşım onun dingin olgun ve sakin halini severken eski sevgilisi onun gençliğini srviyomuş aslında.Bir iki kişi daha yazdı.
Gezme ve dünyayı görme isteğinin,
yaşla nasıl bir ilgisi olduğunu ben anlayamıyorum.
Annem 55 yaşındayken ve emekli olduktan sonra başladı gezmeye.
Yurt içi,yurt dışı,sürekli gezmede kendisi.
Yaşı 65.
Bugün hep birlikte,iftarda kardeşimde olacaktık,arkadaş grubu camileri gezip sonra iftar yapacakları bir organizasyon yapmış,
ona gitmek için aile iftarını ertelesek olur mu?Diye bizden izin istedi.
Babam annemden sadece 4 yaş büyük ama eskiden beri gezmeyi sevmez.
Onun en büyük hobisi futbol.
Kısacası gezme isteğinin yaşla değil mizaç ve hayata bakışla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Yakın çevreme dair gözlemim de bu yönde.
- 15 Mayıs 2019
- 176
- 289
- 18
- 31
Yaş farkı çok bana göre kafan uyabilir sevedebilirsin ama her açıdan düşünmekte yarar var çok enerjik bakımlı fit bi adamda olabilir benim teyzem 40 ında evlendi ilk evliliğiydi 55 yaşında eniştem.şimdi hastalıklar çıkmaya başladı eniştemde sağlığıda kötü teyzem ölse ne yaparım ben diye düşünür oldu maddi değil manevi olarak ...sen 40 ında tam bir kadın ne istediğini bilen fiziği yüzü hala yerinde eşin 56 yaşında.çocuk olsa babasıyla arasında 42 yaş olacak çocuk ergen olur eğlenmek ister babasıyla gezmek ister sen gezmek istersin baba 60 yaşında evde oturmak ister hayattan beklentileriniz farklı olur...bidaha düşün...