• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte 16 yaş fark.

42 nedir ya resmen yaşlanmış sen daha en güzel gençlik zamanından. O yaşta birinde ne buldun? Para mı lüks hayat mı? Ben 16 yaş farkı olan babası yaşındaki bir adamı 26 yaşındaki bir kızın seveceğine inanmıyorum!

Kesinlikle sorun olur. Tecrübeyle sabit. 21 yalındayken 30 yaşındaki eşimle evlendim. İlk 10 sene iyiydi. Sonra benim zevklerim ona anlamsız geldi sohpetler değişti hayata bakış açımız değişti. Cinsel durgunluğa girdi ben daha çok gençtim. 5 ay öncede boşandım. Yani şimdi herşey laylaylom gelirde evlendikten sonra genç arkadaşlarını gördükçe keşke benim kocamda yaşıma uygun olsaydı diye gıpte ile bakarsın. YAkma kendini.

26 ve 42 hic uyyormu sence annen hakli baban yasinda adam evlendeymis senin yasitin cocugu olurmus canim sen o olgun erkek havasina bakma evlenince hicte sana uygun olmadigini anlayacaksin bizim aramizda 10 yas var kafalar uyusmuyor siz hic anlasamazsiniz. Olgunluk yasla olmuyor karakterle oluyor yasitin olgun bi erkekte bulabilirsin

kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?
16 yaş fazla gibi anlaşıyorum demişsin ama ilerleyen zamanda sorunlar olabilir iinsan kendi yapıtıyla 20 yıl 40 yıl evli kaldığı adamla bile zaman zaman uyumsuzluklar oluyor..çok sağlıklı bi birliktelik olacağını sanmıyorum..

42 lik adam utanmıyor mu? Kız yeni doğduğunda kendisi ergenmiş. Sorun olur mu? Büyük sorunlar olur. Hem de her konuda. Olgunluğunu yaşına bağlamayın. Benim babam 80 yaşına yaklaştı ama yeminle tam bir ergen. Eşim babamın yarı yaşında ama babama babalık yapıyor. Akıl yaşta değil, başta gerçekten de.

17 yaş büyük birisi vardı hayatımda.yaşla ilgili sıkıntı yaşamadık kuşak çatışması hic olmadı belki de aynı kafada olduğumuz içindir.kimseyle böyle bir mutluluk böyle bir sevgi tatmadım.aynı dili konuşan iki insandık biz.tabii ki ailem onay vermezdi baska problemimiz de vardı ayrıldık. evlensek belki yaş farkı vs. sorun olmaya başlardı bilemiyorum. büyük bir sevgin yoksa ailen de karşı çıkacaksa daha fazla bağlanmadan bitirmeni tavsiye ederim.ama cok seviyorsan tek sorun yaş farkıysa sevginin arkasında dur derim.sevmek sevilmek insanın kapısını sürekli çalmıyor maalesef.

Sizin bileceğiniz bir iş kimse karışamaz bilemez. Hayatınızdaki insanla enerjiniz ne kadar uyuyor bunu yalnızca siz görebilirsiniz biz sadece anlattığınız kadarını yorumlarız. Ama şöyle söyleyeyim kuzenim var bi tane 18 yaşındayken 36 yaşında biri ile evlendi düşünün ki evlendiği kişi annemden 1 yaş büyük o zaman annem 35 yaşındaydı. Eşine baksanız çok aşıktı ama kuzenim 30una eşi 48 yaşına gelince kuzenim hata yaptığını düşünmeye başladı. Eniştem çünkü 36 yaşındayken enerjikti harikaydı bizimle bile aşırı iyi geçinirdi (kuzenim evlenirken 13-14 yaşında falandım). Ve sonra kuzenim 48 yaşındaki eşini artık aralarındaki uyumsuzluk nedeni ile boşadı ve 6 ay sonra başka biri ile evlendi. Yani şu anlatmak istediğim herkes asla aynı olmaz ama bu çok önemli bir karar. İyice tartın düşünün taşının gerisi teferruattır. Eğer kararınız evlilik yönünde olursa sanıyorum ki annenizde anlar sizi evladını üzmez diye düşünüyorum. Ama iyi düşünün

Beklentiler,hayat tarzı,kültür farkı.
Bunlar ne durumda?

Eşimle aramızda 17 yaş var.
Başta ikimizde bilmiyorduk tabi.
Heyecanı,hayat tarzı,enerjisi ilk günkü gibi.
5 yıldır beraberiz.
İyiki yaş farkından dolayı vazgeçmemişim diyorum her zaman.

Öyle çok pişman olursunuz ki uzak durun olgun erkek dediğin illa o yaşta mi olur. İnanın sonra kuşak farkından şikayet edeceksiniz annenizi dinleyin .

Etraflıca düşünmek gerekiyor. 26 yaşında annem kızacak korkusunu yaşayıp aynı zamanda 42 yaşında bir adamla birlikte olup, evliliği düşündüren nedenleri sorgulayın.

Back