- 13 Mayıs 2011
- 3.940
- 3.653
- 373
- Konu Sahibi greengirll
kullanıcı adına hitaben yazdım diye senli yazmıştım bu arada...açıkçası başkalarının evliliği umrumda değil, benim takıldığım nokta kadınlara yapılan haksızlık. Yoksa herkes evinde ne yaşar yaşamaz bana ne...Genel olarak aile yapısı, yetiştirilme tarzı önemli çünkü bunların yansımasını her yerde görüyoruz.
İlk paragrafa gülümsedim; evet çalışmak istemiyorum ama bunu evlenip yapmak gibi bir derdim yok :) Şu an alternatif arıyorum kendime, geleceğimi düşünüyorum. Evliyken de çalışmayabilirdim, benim o zamanki kendi seçimimdi.
Eş ailesiyle görüşmemek değil derdim, sizin yanlış anlamanıza şaşırdım açıkçası. Konularımı bildiğinize göre derdimin görüşmemek değil, saygı çerçevesinde, ayrı bir aile olduğumuzun bilincinde, eş ailesinin güdümünde değil, ayrı bir aile olarak yaşamamız istek ve arzusunda olduğumu, bunu da oğlumu bizden koparıyor pis gelin mantığında olan kv ve onun düşünce özürlü oğlu ile pektabi uyuşamamız ve onları birbirleriyle başbaşa bırakmam sebebiyle evliliğimi bitirdiğimi anlamış olmanız gerekirdi.
konularınız hep bu çerçevede. o yüzden böyle yorum yaptım.
bana kalırsa haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz için bu meseleyi kabullenemediniz.
evet biz çocuklu kadınlar çocuklarımızın kusmuğuyla kafa şişirebiliriz haklısınız :)
dışarıdan bakınca gayet itici..
ben diyorum ki.. bu konulara kafa yormayın akışa bırakın biraz kendinizi...