Valla ben varım diyebilirim sanırım.
Eşimle kurumsal bir firmada aynı iş yerinde çalışıyoruz, farklı ekiplerde aynı pozisyonlardayız. Maaşlarımız aynı gibi, hatta benimki bir tık daha fazla.
1,5 yıllık evliyiz. Herşeyimizle kendimiz evlendik, kısmi bir destek aldık benim ailemden o kadar. Hala borçlarımız var. Aylık gelirimiz 17.000 tl civarı.
Eşim geçmişte kara listeye girmiş, parayı çeviremez, idare edemez. Eşim maaşı yattığı gibi bana gönderir, tüm krediler kartlar vs benim üzerimde.
Tüm ödemeleri yaparım. Aylık 4bin lira civarı paramız kalır ve ben eşime ihtiyacı oldukça geri gönderirim, cebinde kredi kartı da var.
Paranın hesabını ben tutarım ama. Çünkü eşim geçmişte birkaç sıkıntılı harekette bulundu. Tüm idareyi bana devretmesi ile biz sorunu çözdük.
Evde çok şükür cok güzel yaşıyoruz beraber, eşim kibardır, düşüncelidir. Bir bardak suyu istemez benden, benimle mutfağa girer benimle çıkar, bişi yapmasa bile yanımda durur ki çoğunlukla yapar.
Yeni yeni temizliğe kadın almaya başladık maddiyatsızlıktan, ilk bir senemizde 20 kere temizlik yaptıysak 3ünü ben yapmışımdır, siler süpürür temizler ben pasta börek işlerine bakarım. Genelde misafir gelince temizlik yaptığımız cıktı ortaya
İlk evlendiğimizde cok tartışmalarımız oldu ailesi kaynaklı. Cok ciddi sorunlar yaşadık, ben ailesiyle görüşmüyorum zaten artık.
Ben ne kadar kavgayı öfkemden kirli yerlere çeksem de bir kere bile bana kalp kırıcı hakaret vb bir cümle kullanmadı. Kendini kontrol etmeyi hep bildi.
Çok yıprandığımız süreçler oldu ancak bir gün bile vicdansızlığını, merhametsizliğini, saygısızlıgını görmedim eşimin.
Evliliğe alıştıkça ben de daha kontrollü olmayı öğrendim. Kimse kusursuz değil bizim de problemlerimiz var ama bana sevgi ve şefkatle yaklaşan bir eşim var.
Yanlış anlaşılmak istemem, baak benim nasıl bir kocam var görüyon muuuu değil bunu yazmaktaki amacım.
İşin özü iyi insan olmakta bence.
Vicdanla,
Şefkatle,
Merhametle sevebilmekte.
Eşimin annesinden nefret etmek için onlarca sebeplerim var. Ki bunlar bana yan baktı, yok laf soktu mevzuları değil. Cok daha ağır sebepler.
Ama şunu hep derim ki, güzel bir evlat yetiştirmiş. Kadına değer veren, eşit gören ve saygı duyan bir erkek evladı yetiştirmek herkesin harcı değil. Bunu takdir etmeyi bildim hep.
Velhasıl
Güzel yürekli, güzel seven erkeklerde var.
Dilerim allah sizi daha iyileriyle karşılaştırsın.
Sevgiler.