- 12 Kasım 2020
- 152
- 40
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Ben lise mezunuyum aslında bir işim var yıllardır güzellik uzmanlığı yapıyorum yani iş bulabilirim ama nasıl geçineceğim bilmiyorum korkuyorumSığınma evine gidin , boşanma davası açın . Bu arada bir işe girip çalışın . İllaki hayatımızın her anında yanımızda birilerinin olmasına gerek yok . Evlilik herkese uygun olmayabilir. Ne mezunusunuz ?
Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar canım o kadar sıkkın ki yardımcı olmanızı istiyorum ben 23 yaşındayım 17 yaşındayken başımdan bir olay geçti cahillikle evlendim ama sürekli şiddet vs uyguluyordu dayanamadım 18 imde ayrıldım.Uzun süre kimseyle görüşmedim taki geçen seneye kadar 1 sene önce hayatıma biri girdi beni o kadar aşka sevgiye inandırdı ki anlatamam çok seviyordu bana çok değer veriyordu ben onunla çok mutluydum ve mutlu olabileceğime inandığım için evlendik 3 aylık evliyim ama hayatım zindan oldu o beni seven insan gitmiş gibiydi artık beni sevdiğine de inanmıyorum bana sürekli en ufak tartışmamızda hakaretler ediyor küfür ediyor eski eşimi başıma kakıyor düzgün biri olsaydın ayrılmazdın işte sen namussuzaun bilmem o…u sun diyor çok zoruma gidiyor hiçbirşeye izin vermiyor kıyafetime karışmazdı artık açık giydirmiyor çalışamazsın diyor bana 3 4 aydır evdeyim ruh gibi arkadaşlarımla görüştürmüyor bunları yapmasına rağmen kendisi de hiç bir şekilde beni dışarı çıkartmıyor sürekli işle ilgileniyor ben umrunda değilim dışarı çıkalım dediğimde gö…ü başını açıp çıkamadın ya Diye hakaretler ediyor.Aileme karşı çok mahçup hissediyorum ben ayrılmak istiyprum ama onlar istemiyor ayrılma diyorlar kendin buldun çek diyorlar bugün bayram bugünüm bile zehir küsüz konuşmuyoruz kendisi işe gitti bende evde tek başıma oturuyorum sürekli tekim artık yaşamak dahil istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ailem kesinlikle kabul etmez beni şaştım kaldım bu yaşta niye bu kadar evlilik demeyin kınamayın ben safmışım mutlu olacağıma inandım ama olmadım ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar canım o kadar sıkkın ki yardımcı olmanızı istiyorum ben 23 yaşındayım 17 yaşındayken başımdan bir olay geçti cahillikle evlendim ama sürekli şiddet vs uyguluyordu dayanamadım 18 imde ayrıldım.Uzun süre kimseyle görüşmedim taki geçen seneye kadar 1 sene önce hayatıma biri girdi beni o kadar aşka sevgiye inandırdı ki anlatamam çok seviyordu bana çok değer veriyordu ben onunla çok mutluydum ve mutlu olabileceğime inandığım için evlendik 3 aylık evliyim ama hayatım zindan oldu o beni seven insan gitmiş gibiydi artık beni sevdiğine de inanmıyorum bana sürekli en ufak tartışmamızda hakaretler ediyor küfür ediyor eski eşimi başıma kakıyor düzgün biri olsaydın ayrılmazdın işte sen namussuzaun bilmem o…u sun diyor çok zoruma gidiyor hiçbirşeye izin vermiyor kıyafetime karışmazdı artık açık giydirmiyor çalışamazsın diyor bana 3 4 aydır evdeyim ruh gibi arkadaşlarımla görüştürmüyor bunları yapmasına rağmen kendisi de hiç bir şekilde beni dışarı çıkartmıyor sürekli işle ilgileniyor ben umrunda değilim dışarı çıkalım dediğimde gö…ü başını açıp çıkamadın ya Diye hakaretler ediyor.Aileme karşı çok mahçup hissediyorum ben ayrılmak istiyprum ama onlar istemiyor ayrılma diyorlar kendin buldun çek diyorlar bugün bayram bugünüm bile zehir küsüz konuşmuyoruz kendisi işe gitti bende evde tek başıma oturuyorum sürekli tekim artık yaşamak dahil istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ailem kesinlikle kabul etmez beni şaştım kaldım bu yaşta niye bu kadar evlilik demeyin kınamayın ben safmışım mutlu olacağıma inandım ama olmadım ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Şu profilinizi ne zaman görsem canım kütür kütür tuzlu erik çekiyorBirinci hata ikinci tercihtir
Belgem felan var bilmiyorum ailem haklı sizceOf of
Daha çok ama çok gençsiniz. Size tavsiyem bu hödük için hayat tüketmeyin. Ve ne olur çocuk yapmayın çok çok dikkatli olun.
O evden çıkmadan önce kenara bir kaç kuruş atın mümkünse. Sonrasında sığınma evi tek yol gibi görünüyor ancak önce ailenizin ağzını arayın tekrar.
Güzellik uzmanlığı artık belgeye bağlandı umarım bir belgeniz vardır, girer bir yere çalışırsınız.
Kendin ettin kendin çek nedir yahu. Bu aileleri anlamak mümkün değil. Kötü yola mı düşsün kız.
Belgem felan var bilmiyorum ailem haklı sizce
Ne biliyim 2 kere ayrılıyorum sorun bende gibi gözüküyor ama öyle değil ben bütün fedakarlıkları yapıyorum elimden gelen herşeyiElbette haklı filan değiller. Ağır saçmalamışlar. Koz evlat her ne yparsa yapsın ana baba destek çıkmalı, aksi taktirde daha kötüye gider.
Benim söylemek istediğim kadın sığınma evine gidecekseniz yani o noktaya gelirseniz anne babanızın ağzını son bir defa yoklamanız gerektiği. Sonra neden bizi aramadın demesinler.
Sende olan sorun bu hödükleri bulup çocuk yaşta evlenmek. Evliliği devam ettirememende sorun yok. Suçlama kendini. Ağzınla kuş tutsan bu tip erkeklere yaranamazsın.Ne biliyim 2 kere ayrılıyorum sorun bende gibi gözüküyor ama öyle değil ben bütün fedakarlıkları yapıyorum elimden gelen herşeyi
Ne biliyim 2 kere ayrılıyorum sorun bende gibi gözüküyor ama öyle değil ben bütün fedakarlıkları yapıyorum elimden gelen herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?