Evlilik

Hayatadair77363

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
152
40
28
26
Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar canım o kadar sıkkın ki yardımcı olmanızı istiyorum ben 23 yaşındayım 17 yaşındayken başımdan bir olay geçti cahillikle evlendim ama sürekli şiddet vs uyguluyordu dayanamadım 18 imde ayrıldım.Uzun süre kimseyle görüşmedim taki geçen seneye kadar 1 sene önce hayatıma biri girdi beni o kadar aşka sevgiye inandırdı ki anlatamam çok seviyordu bana çok değer veriyordu ben onunla çok mutluydum ve mutlu olabileceğime inandığım için evlendik 3 aylık evliyim ama hayatım zindan oldu o beni seven insan gitmiş gibiydi artık beni sevdiğine de inanmıyorum bana sürekli en ufak tartışmamızda hakaretler ediyor küfür ediyor eski eşimi başıma kakıyor düzgün biri olsaydın ayrılmazdın işte sen namussuzaun bilmem o…u sun diyor çok zoruma gidiyor hiçbirşeye izin vermiyor kıyafetime karışmazdı artık açık giydirmiyor çalışamazsın diyor bana 3 4 aydır evdeyim ruh gibi arkadaşlarımla görüştürmüyor bunları yapmasına rağmen kendisi de hiç bir şekilde beni dışarı çıkartmıyor sürekli işle ilgileniyor ben umrunda değilim dışarı çıkalım dediğimde gö…ü başını açıp çıkamadın ya Diye hakaretler ediyor.Aileme karşı çok mahçup hissediyorum ben ayrılmak istiyprum ama onlar istemiyor ayrılma diyorlar kendin buldun çek diyorlar bugün bayram bugünüm bile zehir küsüz konuşmuyoruz kendisi işe gitti bende evde tek başıma oturuyorum sürekli tekim artık yaşamak dahil istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ailem kesinlikle kabul etmez beni şaştım kaldım bu yaşta niye bu kadar evlilik demeyin kınamayın ben safmışım mutlu olacağıma inandım ama olmadım ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Ben lise mezunuyum aslında bir işim var yıllardır güzellik uzmanlığı yapıyorum yani iş bulabilirim ama nasıl geçineceğim bilmiyorum korkuyorum

Canım benim çocuk yaşta evlenip hata olduğunu anlayıp yine çocuk yaşta başka bir evlilik yapmışsın ve yine hüsranla sonuçlanmış. Yine de geç kalmış sayılmazsın, şimdiden iş bakmaya başlayıp iş bulunca boşan bence bi taraftan da eğitimine devam edip dışardan da olsa üniversite oku.

Emniyete sığınırdım yerinde olsam ordan da kadın sığınma evine. Canım, ailemin keyfinden daha önemli.

Of of
Daha çok ama çok gençsiniz. Size tavsiyem bu hödük için hayat tüketmeyin. Ve ne olur çocuk yapmayın çok çok dikkatli olun.

O evden çıkmadan önce kenara bir kaç kuruş atın mümkünse. Sonrasında sığınma evi tek yol gibi görünüyor ancak önce ailenizin ağzını arayın tekrar.

Güzellik uzmanlığı artık belgeye bağlandı umarım bir belgeniz vardır, girer bir yere çalışırsınız.

Kendin ettin kendin çek nedir yahu. Bu aileleri anlamak mümkün değil. Kötü yola mı düşsün kız.

Evlenip durmayin iste habire bu yaslarda hem de...
Ne bekliyorsunuz ki? Kendinize yatirim yapin, okuyun edin ne bileyim... Gezin, sevin, sevilin... Yagmurdan kaçıp doluya tutuluyorsunuz sonra.

gencecik yaşlarda kocadan kocaya, hepsi de yanlış tercih. Siz boylelerini çekiyorsunuz demek ki, ya da önünü arkasini dusunmeden evleniyorsunuz
Bir durun bakalim, her zaman kalple haraket edilmez ki, azicik düşünün.

Belgem felan var bilmiyorum ailem haklı sizce

Belgem felan var bilmiyorum ailem haklı sizce

Elbette haklı filan değiller. Ağır saçmalamışlar. Koz evlat her ne yparsa yapsın ana baba destek çıkmalı, aksi taktirde daha kötüye gider.

Benim söylemek istediğim kadın sığınma evine gidecekseniz yani o noktaya gelirseniz anne babanızın ağzını son bir defa yoklamanız gerektiği. Sonra neden bizi aramadın demesinler.

Ne biliyim 2 kere ayrılıyorum sorun bende gibi gözüküyor ama öyle değil ben bütün fedakarlıkları yapıyorum elimden gelen herşeyi

23 yaşında çok gençsin. Bu öküzle ömür tüketilmez. Ailene bakma sen. Boşan, bir süre sığınma evinde kal, o arada iş ara.
Sakın çocuk yapma bu arada. Çok çok iyi korun.
Boşandıktan sonra da sakın evlenme. Önce kendi ayaklarının üstünde dur sonra evlilik olur.

Ne biliyim 2 kere ayrılıyorum sorun bende gibi gözüküyor ama öyle değil ben bütün fedakarlıkları yapıyorum elimden gelen herşeyi
Sende olan sorun bu hödükleri bulup çocuk yaşta evlenmek. Evliliği devam ettirememende sorun yok. Suçlama kendini. Ağzınla kuş tutsan bu tip erkeklere yaranamazsın.
Yalnız 3. Evliliği çok uzun süre düşünme.

İşte sorun o fedakarlıklar. Kendinizi feda ediyorsunuz.
Evlilik insanı kurtaran bir şey değil, hatta kurtulma amacıyla yapılırsa iyice dibe sokan bir şey. İkinci kez de olabilir beşinci kez de. Sorun sizde de olabilir ama bu demek değildir ki mutsuz bir evlilik devam etmek zorunda.
Boşanırsanız eğer kendinizi dinlenmeye alın. İki kere yaşamışsınız bunu elden yar olmuyor. Kendinizi toparlamaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…