- 12 Kasım 2020
- 152
- 40
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hayatadair77363
Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar canım o kadar sıkkın ki yardımcı olmanızı istiyorum ben 23 yaşındayım 17 yaşındayken başımdan bir olay geçti cahillikle evlendim ama sürekli şiddet vs uyguluyordu dayanamadım 18 imde ayrıldım.Uzun süre kimseyle görüşmedim taki geçen seneye kadar 1 sene önce hayatıma biri girdi beni o kadar aşka sevgiye inandırdı ki anlatamam çok seviyordu bana çok değer veriyordu ben onunla çok mutluydum ve mutlu olabileceğime inandığım için evlendik 3 aylık evliyim ama hayatım zindan oldu o beni seven insan gitmiş gibiydi artık beni sevdiğine de inanmıyorum bana sürekli en ufak tartışmamızda hakaretler ediyor küfür ediyor eski eşimi başıma kakıyor düzgün biri olsaydın ayrılmazdın işte sen namussuzaun bilmem o…u sun diyor çok zoruma gidiyor hiçbirşeye izin vermiyor kıyafetime karışmazdı artık açık giydirmiyor çalışamazsın diyor bana 3 4 aydır evdeyim ruh gibi arkadaşlarımla görüştürmüyor bunları yapmasına rağmen kendisi de hiç bir şekilde beni dışarı çıkartmıyor sürekli işle ilgileniyor ben umrunda değilim dışarı çıkalım dediğimde gö…ü başını açıp çıkamadın ya Diye hakaretler ediyor.Aileme karşı çok mahçup hissediyorum ben ayrılmak istiyprum ama onlar istemiyor ayrılma diyorlar kendin buldun çek diyorlar bugün bayram bugünüm bile zehir küsüz konuşmuyoruz kendisi işe gitti bende evde tek başıma oturuyorum sürekli tekim artık yaşamak dahil istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum ailem kesinlikle kabul etmez beni şaştım kaldım bu yaşta niye bu kadar evlilik demeyin kınamayın ben safmışım mutlu olacağıma inandım ama olmadım ne yapmalıyım lütfen yardım edin