- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Black Light
-
Hislerinizi açıkça konuşmayı denediniz mi?Hanımlar, evliliğimin 4.ayına girdim ve eşimle aramda sorun var, telefonla çok ilgileniyor bazen beni görmüyor tavsiyeleriniz varmı ne yapabilirim
Naptın ablacımKonuşmayı deneyin..Yine olmuyorsa boşanmakla tehtit edin yine de aynı ise boşanın.
Hayır maalesefHislerinizi açıkça konuşmayı denediniz mi?
Niye ki?Neden şaşırdınız?Naptın ablacım
Oyun oynuyor yatelefonda ne yapıyor ona bak. birileriyle mi yazışıyor kimin fotolarına bakıyor.yeni evlendiği eşi dururken telefona bakıyorsa bir sebebi olabilir.
Baya konuskan biriyimTelefonu kır.
Şaka tabi. Konuşkan değil misin?
Hoşsohbet konular aç, güzel dizi-film açıp yanında meyve, çay vs ile hem izleyin hem konuşun. Sırnaş sürekli.
Evlilik her dakika birlikte olmak değildir. Eşinizin her anına müdahil olmaya kalkar ve ona özel bir alan bırakmazsanız daha da uzaklaşır sizden.Hanımlar, evliliğimin 4.ayına girdim ve eşimle aramda sorun var, telefonla çok ilgileniyor bazen beni görmüyor tavsiyeleriniz varmı ne yapabilirim
Haklısınız şu an bakıyorum da sorduğum soruya ne kadar tuhaf hissettim :)valla gunumuz insaninin sorunu bu bence..ekrana bagimliyiz bildigin. yani erkeklerin cogu evde pek is yapmadigi icin evde olan zamanlarda surekli oyun ekran..ama bizlerde onlar kadar olmasada ekrana bagimliyiz. ben gun icinde mesela herseyimi yapamay calisirim. telefona bakarim arada..iste corba karistirirken birsey beklerken vs. cocuklarin zamanindan pek calmamaya calisirim..ama o ekrana bak bildirim var mi vs vs vs..cok yorucu hakket ama maalesef cagimizin hastaligida bu. keske dumanla anlasmaya geri donsek diyesim geliyor bazen
Belki bağımlıdır. Dopamin bağımlılığı deniyor buna. Çok açık ve net konuşun. Telefonla uğraşacak zaman pek bırakmayın.Hanımlar, evliliğimin 4.ayına girdim ve eşimle aramda sorun var, telefonla çok ilgileniyor bazen beni görmüyor tavsiyeleriniz varmı ne yapabilirim
8 ay önce yazmısım :)) su an öyle değilizBelki bağımlıdır. Dopamin bağımlılığı deniyor buna. Çok açık ve net konuşun. Telefonla uğraşacak zaman pek bırakmayın.
Şu an öyle gerçekten..Alisirsiniz , zamanla sizde yan koltuğa yerinizi ayarlar kimsenin size dokunmasını istemezsiniz
Aileler birbirleriyle aile saati yapmalı. Belli bir saat ne telefon ne televizyon olmalı . Yürüyüş , kahve içme, bir yere gitme v.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?