Evlilik

SmyyeArif

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
15
1
32
Slm kızlar asında nerden nasıl başlamam gerekiyor bilmiyorum . Ben 28 yaşındayım 1 yıl önce 2. Evliliğimi yaptım daha önce 14 yaşında aile baskısıyla evlendim 4 yıl sonra 2 cocukla ayrıldım daha sonra uzun süre kimse olsun istemedim daha sonra interneten şuanki eşimle tanıştım buluştuk eşim o sıralar boşanma aşamalarındaydı o yuzde 2 sevgiliden cok arkadaş gibi olduk elimden geleni yaptım daha sonra mahkemeleri bitti oda basandi felan derken biz yüzük taktık ama yüzükle beraber kavgalar başladı ben hep cok seviyorum evlenince gecer diyordum ama gecmiyor. Herşeye kızıyor ve öyle şeyler söylüyorki mesela seni ilk gordugum zaman igrenc dedim ama evlendik işte şükret senin gibi biriyle evlendim felan diye biliyor ve daha bircok şey ayrılma noktasına geldik kardeşim beni almaya geldi yinede gidemedim ama daha kötü oldu herşey berbat bana akıl verin lütfen sürekli aşağlıyor benim cirkin ve nasıl benimle evlendigini sorguluyor cıldırmak üzereyim

Akıl verecek pek bişey yok .
Yapman gereken tek bırşey var çünkü .
Gitmekmi. O kadar cabaladımki bu evlilik icin simdi öyle zor geliyorki nasıl desem burnumda biraz kemer var diye cirkin goruyor saniyorum sirf bu yuzden estetik olmaya karar verdim

Gitmekmi. O kadar cabaladımki bu evlilik icin simdi öyle zor geliyorki nasıl desem burnumda biraz kemer var diye cirkin goruyor saniyorum sirf bu yuzden estetik olmaya karar verdim
Sizin gibi insanlar gördükçe sadece üzülüyorum .
Yazık ...
Hiç değmez biri için değerinizi nasıl ayaklar altına alıyorsunuz ..
Bunu adamlarada hissettiyorsunuz . E adam dıyo ne desem bu benı bırakmaz . Saydırayım gitsin ...

Başkası için asla değişme.
Kendın beğenmıyorsan değiş .
Benımde burnum uzun . Daha bır gun kımse dalga geçmeye yuz bulamadı .
Dalga geçse bende geçerim kendımle . Allah böyle yaratmış mutluyum deyıp kestırıp atarım .
ÖZgüvenli ol .

Eşim de olsa bi yerimi beğenmedi diye estetik olmam . Hatta istese inadına olmam. Adam sizi zaten baskı ile beraber herseyi kabullrndirme noktasına getirmiş siz bile burnum çirkin diyorsunuz. İki önerim olur size ya bu deveyi gutmek, ya bu diyardan gitmek.

Estetik filan olma evlendikten sonra çıkmadı o kemer burunda beğenmiyordu madem evlenmeyecekti benim eşimin burnu da kemerlidir ve bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği yani görmek istedigini görür insan. Sizi bu kadar aşağılamasına izin vermeyin haddini bilsin hadsiz vurun yüzüne kusurlarını olsun bitsin.

Yani sorun burnumsa düzelsin dedim ama bugun bile tartıştık bide beraber çalışıyoruz yani nerdeyse 7 24 beraberiz bu yuzden daha cok tartısmamız oluyor mesela kendi kızıda ve ogluda var bizimle kalan onlar beni cok seviyor ozellikle kızı 13 yaşında ve cok sever beni onu bile kabullenmiyor neden diyor surekli kiziyor kiza neden onu savunuyorsun diye

Adam mutsuz bu yuzden mutsuz ediyor. Sukretcekmissin demwk.. silah zoruyka mi evlendirdiler adami
Hayır sadece nişanlıyken ayrılmak istedi kendi annesi hayır dedi bana sordu ben de düzelir dedim ama düzelmiyor her kelimemi küfür ediyormuşum gibi gorüyor

Mesela ben hiç bir işten geri durmam eşim terzi 2 ayda herşeyi ogrendim ve buna karsilik bile dedigi keske karım degilde eleman olsaydin daha basarilisin

14 yasinda evlenip 18 yasinda 2 cocukla bosandiniz mi?
Yansa bitse bu dunya da bitse cocuklarin cilesi , cidden nasil bu kadar kotuluk icerisinde nefes alip hayatta kalabiliyoruz sasiriyoruz
Cok uzuldum durumunuza , baska da yorum yapamayacagim

Eski esiyle neden ayrilmisti? Bir de hersey nisanlandiktan sonra basladi diyorsunuz. Ondan oncesinde nasildi size karsi? Bu begenmemeleri ve dalga gecmeleri onceden de var miydi?

X