EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

Hanımlar,
paragöz vb demeyin lütfen, altınlar konu sahibesinin, takmayı seviyorsa takar, bende sevmem altını, hiç takmadım takmayacağım tek madendir ama insanlar altın seviyor diye de yargılayamam.

Konu sahibesi eşiniz ne iş yapacak bilmiyorsunuz, kredilerini de kapatmamış anladığım kadarıyla, bileziklerinizde içinizde kalmış, alın bileziklerinizi, lazım olursa gönülden vermek isterseniz yine verirsiniz günü gelince ama şimdilik yaptırın derim.

Ben olsam esimin bana verdigi sozu tutmasini isterdim.
Yada tutamiyorsada bi aciklama beklerdim. Misal en sonunda dedigi " is kurucam" cumlesini basta sakin kafayla aciklasaydi bana ben sorun etmezdim.
Konu sahibide zaten o aciklamadan snra almasammj altinlari diye tereddutte kaldi.
Cunku sonucta oda istemez kocasinin darda kalmasini. Eninde sonunda vazgecerdi sevdigi adam icin.

Yani demem oki bende ayni konu sahibi gibi yapardim. Ilk once verdgi sozden bi aciklama yapmayip cayarsa bende deliririm.

ya kusura bakmayın ama bu sitedeki okuduğum en saçma dertlerden biri.. Allah daha büyüğünü vermesin tabii ki ama biraz şükredin halinize, eşinize, evliliğinize, çocuğunuza.. bilezik bilezik belezik beştaş beştaş beştaş.. kadınız hevesleniriz böyle şeylere elbet ama ne kadar, ne kadar büyütüyorsunuz gözünüzde farkında mısınız?

Yeni gelin olduğun için bileziğe doyamadın mı çok güldüm ya. Hala bilezik takıp gezen tipler var demekki. Çok varoş bence :) ayrıca kuyumcudan beştaş ne ya ya orjinal tak yada hiç takma.

Al tabiki bileziklerini. O para harcanir gider ben sana soyleyeyim .
Yaptığın gururla kalırsın öyle.
Git al bilezik lerini hemen adam caymadan.

yarn birgn yine bi bahane çıkabilr. zaman geçmeden al bilezikleri. ben bileziklerimi oğlumun nasibine saklıyorm diyorm çok lazm olsa bile ne eşim ne ailesi aklından bile geçirmiyor istemeyi.. o bilezikler senin hakkın vermek zornda değilsin

Yeni gelin olduğun için bileziğe doyamadın mı çok güldüm ya. Hala bilezik takıp gezen tipler var demekki. Çok varoş bence :) ayrıca kuyumcudan beştaş ne ya ya orjinal tak yada hiç takma.
bilezik takmanın neresi varoş ÇÜŞ ama ..bu zevk meselesidir.bende takıyorum ..hiçte görgüsüz değilim en azından tanımadığım insanlara varoş diyecek kadar VAROŞ olmadım hiç.

bazı yorumlara ciddi tav oluyorum.
bir de meslek hanesinde avukat yazıyor ,size insanların seçimleriyle alay etmeyi mi öğretiyorlar hukuk fakültesinde.:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

altın demek geleceğe yatırım demek..
ayrıca insandan insana fark var. kimisi 5000 tl değerinde yüzükle mutlu olurken diğeri 500 le aynı mutluluğu yaşayabilr. bu konuda kmseyi yargılayıp eleştremeyiz

Bileziklere doyunca ne oluyor ki ?
Ben de hiç takamadım.
Eger yapacagı iş benim takacagım bilezikten daha muhimse zaten aldırmazdım
Yani bugün size bilezik yapıp daha sonrasında rica etse verseniz yine doyamayacaksınız :)
Kk'ya sor bakalım kaç kişi bileziklerine doyabilmiş. Bileziğe doymak ne demekse artık :))
Tek altınım parmagımdaki evlilik yüzügüm.
Bende sendenim :)) daha 4 aylık evliydim bilezikler gitti ama hiç böyle bileziklerime doyamadım modunda gezmedim :KK70:

Teeek altınım senin de dediğin gibi evlilik yüzüğüm :))

Burda cok buyuk bir problem var.
Esiniz sizin ortak paranizla ( siz her ne kadar benim diye tuttursaniz da ortak o para) yatirimlar ya da isler kurma pesinde.
Ve siz bunu bilezigim de bilezigim derken ogreniyorsubuz?
Nasil bir kendi basinalik bu esinizin yaptigi?
Sizin fikrinizi almadan nasil cesaret edebiliyor boyle bir sey yapmaya?

bilezik takmanın neresi varoş ÇÜŞ ama ..bu zevk meselesidir.bende takıyorum ..hiçte görgüsüz değilim en azından tanımadığım insanlara varoş diyecek kadar VAROŞ olmadım hiç.

bazı yorumlara ciddi tav oluyorum.
bir de meslek hanesinde avukat yazıyor ,size insanların seçimleriyle alay etmeyi mi öğretiyorlar hukuk fakültesinde.:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Bildiğin bilezik yani şu şak şuk ses çıkaranından hani :) görgüsüz demedim dikkat edin lütfen bana göre varoş işi bilezik. Size göre çok güzel olabilir.zevk meselesi.
Hukuk fakültesinde öğrendiklerimi algılayabileceğinizden şüpheliyim. Bütün yaşamımı orda öğrendiklerime göre şekillendirmiyorum. Hangi fakülte olduğunun ne önemi var eğitim fakültesi olsa orda onu mu öğretiyorlar yani ? Az mantıklı olun yaw :)

Bildiğin bilezik yani şu şak şuk ses çıkaranından hani :) görgüsüz demedim dikkat edin lütfen bana göre varoş işi bilezik. Size göre çok güzel olabilir.zevk meselesi.
Hukuk fakültesinde öğrendiklerimi algılayabileceğinizden şüpheliyim. Bütün yaşamımı orda öğrendiklerime göre şekillendirmiyorum. Hangi fakülte olduğunun ne önemi var eğitim fakültesi olsa orda onu mu öğretiyorlar yani ? Az mantıklı olun yaw :)
görgüsüzü ben dedim zaten siz demediniz ,frekans tutturmamız da imkansız anlaşılıyor.yaW mı ben cevabımı aldım ..

altın demek geleceğe yatırım demek..
ayrıca insandan insana fark var. kimisi 5000 tl değerinde yüzükle mutlu olurken diğeri 500 le aynı mutluluğu yaşayabilr. bu konuda kmseyi yargılayıp eleştremeyiz
Altına karşı değiliz kesinlikle en güzel yatırım yollarından birisi. Doyamadım bileziğime takamadım kısmı ilginç geldi :)
Bazı şeyler keşke sadece orjinalinde kalsa bana göre öyle.

Akşam iş çıkışı bira içmeme gerek kalmadı konunuz bende bayaa kafa yaptı.

"yapsak mı yapmasak mı yaptırsak mı yaptırmasak mı..."

bilmiyorum bu yüzden net cevap veremicem.

X