EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

Evliligimiz ilk gunu bileziklerim dahil tum takilarimi esime verdim bi kez bile lafini etmedim. Kendimi esinin yerine koyuyorum boyle bisey icin bana surat yapan aglayan birisi olsa benimde cok kalbim kirilirdi. Eger durumunuz kotuyse tabiki sizde elinizde olanlari vererek yardimci olmalisiniz bundan dogal bisey olamaz. Ki bileziklerinizi bozdurup aldiginiz araba siz hamilesiniz diye alinmis.

iş için kullanacaksa neden yaptırıyorsun al sat ayrıca bılezık alsa takacakmısın sankı
Sen beştaşı boşver kendine bi tam tur alyans aldır senin olsun tamamen

Evlilik yıldönümünüz zehir olmamış, zehir etmişsiniz. Ne saçma bir şeyden kavga çıkarmış, inat etmişsiniz.

Dört bilezik kolye ıvır zıvır az şeymi hiç bişey takılmamış gibi yazmışsınız. Ayıptır yahu.

Bilezikler ha kolunuzda durmuş ha parası bankada ne fark eder. Evlilikte böyle şeyler düşünülmez. Eşiniz çok haklı kızmakta ki yine de alttan almış adam.

Mıymıymıy yapıp sonra ama alamadıııaaa diye ağlayan kadınlara da uyuz oluyorum ayrıca. İstiyorsanız, durum da müsaitse söyleyin, mıyıldayıp sonra adama çemkirmeyin bi zahmet.

Ay pardon ama yemişim bileziği,bileziğimi yap niye yapmiyon yap yap o bilezikleri yap benim bilezigim moduna dönmüşsünüz,ne mana yani ve yildonumunuzude siz zehir etmissiniz.
Bileziği de nasıl yapıyorsa artik
Ama ben şu zamana kadar hiç etmedim bileziklerimi yap lafını ve paragöz olduğumu Cidde'n düşünmüyorum etrafımda istemede ayrı hediye sözde ayrı takı nişanda ayrı setler keza düğün zaten takısız olmaz isteyen çok insan gördüm 10 bilezikten aşa evlenmem diyen zihniyetler var çağımızda . Evliyim ve eşimin aldığı şeyler alyansım tektaşım bir tane altın kolye ve 4 bilezik. Çok aşırıya kaçtığımı düşünmüyorum . ayrıca o parayı bir iş İÇİN kullanacağını o yüzden krediyi ödemediğini düşünüyordum ama o işin tutmayacağı ihtimali de var ve paranın hepsinin ziyan olmasındansa en azından kenarda bilezikler var bir birikim olarak diyebilirdik şuan kenarda birikimimiz yok hiç .

1) eşin çok iyi biri gerçekten iyi sev onu yazık ona.
2) amannn bi bilezik allah aşkına beş taş neyine yetmedi be arkadaşım bu kadara hırslı olma. Birinci önceliğin mutluluk mu bilezik mi? Eğer mutluluksa çok yanlış davranmışsın güzel ve özel bir geceyi bozmuşsun.

Ya bastan bestas demissiniz sonra gerek.yok demissiniz
Bilezikleri vermissiniz sonra da al al diye bi de yildonumunuzde basinin etini yenissiniz.sizin yerinde olsaydim dun bilezik.konusunu hic acmazdim.ginlumce gider yuzugumu alirdim.aksam esimle guzel.vakit gecirip daha sonra bilezik konusunu konusurdum.
Ben de yeni dogum yaptim sizin gibi TEKTAS istiyordum dogum hediyesi olarak ama elimiz o kadar sıkıştı ki ben kendim vazgectim.gecen hafta evlilik yildonumumuzdu ve yine kutlama filan yapamadik cunku ben annemde kaliyordum dogum yaptigim icin.esim ne istersen alayim dedi gerek yik dedim.bibkac gun sonra da dogumgunum ama yine bi beklenti icinde degilim.benim huzurum sagligim yerinde olsun bebegimde sikinti olmasin saglikli olsun baska bisey istemem.bilezik yuzuk illa ki bi gun yerine gelir ama dil yarasi kapanmaz.o yuzden sen biraz daha yumuşak olmaya bak bu konuda.

Pardon ama bu ne işiymiş de siz bilezikleri isteyince haberiniz oluyor ancak?
Serbest iş mi yapıyor eşiniz?
Benim anladığım hayır

Zaten bir işi varken bu yapacağı iş konusunda, özellikle de sizin bileziklerinize ait olan parayı kullanacaksa, sizden de görüş alması gerekmez miydi?

Bana kalırsa bu ne işiymiş onu öğrenin. Aklınıza yatarsa bilezik almayın, 10 gün sonra zararına bozarsınız çok büyük ihtimalle.

Ama iş garanti değilse yaptırın bence, geri adım atmayın.

Hem size haber vermeyecek yapacağı iş konusunda, hem sizin bileziklerinizi kullanacak, oohhh ne ala. Böyle alıştırmayın. Ayağını yorganına göre uzatsın.

Çok fedakarlık yapan kadının tepesine biniyorlar. Aklınızda olsun.

Bu devirde 10 lira için adam kesiyorlar. Tövbe estağfurullah. Şıkır şıkır bilezikle gezenlerdeki cesarete hastayım:KK53:
Bir an gözünün içinde dolar işareti çıkan çizgi film karakterleri canlandı:KK45:

Allahım bu ne paragözlük,nasıl bir vizyonsuzluk bilezik yapıp napcaksınız onla.İnşallah konu fake dir böyle bi kafanın varolduğunu düşünmek bile kahretti beni :KK70:

Ben konunun sonunda parayi ailesine vermis diyeceksin diye bekledim. Bunda bu kadar buyutucek ne var anlamadim. Ben altinlarimi hic takmadim hemen bozdurduk. Ne kadar abartmissin altinda altin. Baska adam olsa alttan almayi gectim suratina bakmazdi:işsiz:

Evlilik yildonumunuzu kendiniz zehir etmissiniz. Adam asla yapmam ben o parayi harcadin falan dememis. Bestas istemissiniz adam tamam demis gitmek uzereyken bilezik konusu acmissiniz yine. Ustune ustluk adam hadi kalk gel yapalim demis sorunu cozmek istemis yine adamin ustune gitmissiniz. Allah esinize sabir versin.

Evliligimiz ilk gunu bileziklerim dahil tum takilarimi esime verdim bi kez bile lafini etmedim. Kendimi esinin yerine koyuyorum boyle bisey icin bana surat yapan aglayan birisi olsa benimde cok kalbim kirilirdi. Eger durumunuz kotuyse tabiki sizde elinizde olanlari vererek yardimci olmalisiniz bundan dogal bisey olamaz. Ki bileziklerinizi bozdurup aldiginiz araba siz hamilesiniz diye alinmis.
Araba alınacak diye kendim gönül Rıza'mla verdiğimi belirttim zaten. Şuanda da ikilememe düşmememe sebep olan ona lazım evet ama ya o işten bir hayır çıkmazsa bu sefer kendisi de üzülecek

Konu sahibini paragözlükle suçlayanlar, siz hiç mi bir şey almıyorsunuz evinize?
Kadın bileziğe heves etmiş, onu istiyor, bize ne?

Bazı kadın pembe koltuğa heves ediyor, bazısı markalı çantaya, bazısı beyaz eşyaya, herkesin hevesi farklı. Sizinki bilezik değil diye konu sahibine saygısızlık yapmaya gerek yok.

Ayrıca kiminiz eşinize gönül rızası ile herşeyinizi vermiş olabilirsiniz, sizin seçiminiz. Vermeyenleri yerden yere vurmaya gerek yok. Sonuçta kadına takılıyorsa kadınındır.

Lütfen saygı çerçevesinde, haddimizi bilerek yorum yapalım.

Esine guvenmiyorsan vermeseydin basta bileziklerini. Yok guveniyorsan ne diye tutturuyorsun kucuk cocuk gibi. Ben daraldim ya bilezikte bilezik bestas bestas. Ben olsam butun paralari carpardim üstüne napiyorsan yap diye.

Allahım sevgi mutluluk sadakat versin aman bileziği parası bilmem neyi hiç umrumda değil.

X