Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bariz paragözlük çünkü pembe koltuğu alınmayanın konu sahibi gibi kendini yerden yere atıp ağladığını sanmıyorum,en azından koltuk kullanılıyorKonu sahibini paragözlükle suçlayanlar, siz hiç mi bir şey almıyorsunuz evinize?
Kadın bileziğe heves etmiş, onu istiyor, bize ne?
Bazı kadın pembe koltuğa heves ediyor, bazısı markalı çantaya, bazısı beyaz eşyaya, herkesin hevesi farklı. Sizinki bilezik değil diye konu sahibine saygısızlık yapmaya gerek yok.
Ayrıca kiminiz eşinize gönül rızası ile herşeyinizi vermiş olabilirsiniz, sizin seçiminiz. Vermeyenleri yerden yere vurmaya gerek yok. Sonuçta kadına takılıyorsa kadınındır.
Lütfen saygı çerçevesinde, haddimizi bilerek yorum yapalım.
Bariz paragözlük çünkü pembe koltuğu alınmayanın konu sahibi gibi kendini yerden yere atıp ağladığını sanmıyorum,en azından koltuk kullanılıyor
Ama şimdi şu da var
Ben vakti zamanında eşime iş yapması için verdim pişman oldum :)
Eger yapacagı iş riskli ise bence oturup düşünün değip değmeyecegini
Yok eğer ciddi riskler barındırmayan bir durum ise ortak bir karar verin.
Ya öyle değil bazı kadının ruhunda var benim de öyle annemin de mesela. Annem 29 senelik evli ve hala evlendiğim gün altınlarımı aldılar diye üzülür içinde ukde kalmış.Bilezik taksam ne takmasam ne bende takamadim hiç bileziklerimi iş için kullandık bizde ne oldu öldüm mu baya abartmissinz kusura bakmayın ama.