- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi içinden gelecek kendisi alacak ki bi kıymeti değeri olsun.Valla aynen öyle canım bizimkiler kiymetimizi bilsinler bi kere bile şu konularda darlamadim nisanlimi darlamam da :)
Kendi içinden gelecek kendisi alacak ki bi kıymeti değeri olsun.
Sonda bileziklerime doyamadım diye bir cümle okudum,Allah'im sana geliyorum
Hadi bugün akşam hepimiz bileziklerimizi isteyelim geri
Ben nisanliyken kaynim evlendi, kayinvalidem haber yollamis ille de taksin bileziklerini diye.Eşinin sana söylemeden iş planlari yapmasını haksiz buldum sadece.
Onun dışında tamamen sen haksizsin. O ne öyle ya "bilezigim de bilezigim beştaş istiyorum o kuyumcuya gidilecek" havaları?
Ne kadar itici bildiğin paragözlük bu. Adam beştaş alıyor sana sen hala bilezikleri de isterim diyorsun.
Ben düğünden sonra o bilezikleri takıp gezmem asla o ne öyle hatta eşim formalite gereği temsilen bilezik yapsin bana, sonra evlenince bozdurup bi ihtiyacimizi giderelim diye düşünüyorum. Takmam nasilsa yani.
Adam bi de senin şu hareketlerden sonra çiçek falan yaptırıp gelmis eve. Ben burdan şunu çıkardım demekki böyleleri yaranıyor bu erkeklere.
Ben nisanliyken kaynim evlendi, kayinvalidem haber yollamis ille de taksin bileziklerini diye.
Cantamda getirip evin onunde taktim, sonra da hemen yine cikarip cantama koydum giderken
Niye pırlanta nalburda mı satılıyor?
Öyle olabilir de konu sahibesi bayaaa bi abartmiss zamanında vermeseydi ozaman altinlariniAma konu sahibinin altın parası duruyor ve büyük ihtimalle kocası iş yapcam deyip batıracak burda hep böyle okuduk bir kk kuralıdır
Konu sahibi yasini belirtmis mi gormedim ben. Kucuk yasta evlenenlerde oluyor böyle seyler.Bilezik yatırımdan baska birsey degil bence. Altını bende takarim ama ince altin kolye, zarif bileklik belki böyle kullanırım. Onun disinda 2 senedir bileziklerimi hic takmadim butun bileziklerim duruyor. Tamam hevestir ama takacak yeri nerede buluyorsunuz ben onu merak ediyorum. disari cikarkende takilmaz ki Adamı öldürürler
Konu sahibi yasini belirtmis mi gormedim ben. Kucuk yasta evlenenlerde oluyor böyle seyler.
Kuzenimin nisanlisi 19 yasinda falandi. Ben de o dönem 23-24 yasindaydim.
Kiz her yere boyle sangir sungur bilezikle giderdi ki coktu da masallah bilezigi.
Sonra bir kursa baslamis babasi izin vermemis giderken takmasina bir sey olur diye. Eve gelir gelmez ilk isim bileziklerimi takmak oluyor yatarken bile cikartmiyorum cok seviyorum onlari falan demisti.
Ben soka girdim tabi o zaman.
Kuyumcu vitrinlerini incelemeyi cok sevdiğini de anlatmıştı bana