EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

Bilezik falan bozdurulunca kıymeti düşüyor ne işr yarıyor hiç anlamıyorum..tam altın yaptırın saklayın değeri cıkar hem bozduğunda değer düşmez bilemedim bu bilezik Sevdasını

Herkesin tercihi kendini bağlar ama bazı kadınların bu altına takıya olan düşkünlüğü bana çok itici geliyor.
Bileziğiniz olsa nolur olmasa nolur,taksanız nolur takmasanız nolur.
Alyansım parmağımda olduğu müddetçe ve de eşim yanımdaysa, evimde huzurum varsa en kıymetli mücevherden daha mühimdir bana göre.
Ama dediğim gibi bana göre bu herkes farklı düşünebilir.
Bence eşinize haksızlık etmişsiniz ve de bunun para sebebiyle olması da üzücü.

Konu sahibini böyle bi tip hayal ettim :KK70:

images-8.jpg

Bilezik ne ki, ne işe yarıyor :KK70:
Hayatımda ne bileziğim oldu ne de annemlerin aldığı yüzük dışında yüzüğüm.. Tektaş, beştaş bunlara hep uzaktan baktm :KK70: Ama hiç takmadım kafaya, bi altınla mı mutlu olucam yani? Olmasa da olur dedim. Ama şuan boşanıyoruz ve ben paracı oldum :) Ulan sen o kadar kocanın parasına kıyama, biriktirmeye çalış sonra da paracı ol.
Yani bu adamlara yaranılmıyo senin için öyle rahat edecekse al, zaten her halükarda paracı oluyosun :KK70:

Gerçekten çok paragözsünüz. Bileziklere doyamamak ne ya. Allah aşkına genç bir kadında kollarında şangır şangır bilezik hiç de güzel durmuyor kaldı ki bu devirde onlarla dışarı bile çıkamazsınız. Evin içinde takmak için mi istiyorsunuz o kadar pahalı şeyleri? Yok beştaş yok bilezik yok bilmem ne diye tutturmuşsunuz hep para bunlar. Olmada ne olur eksilir misiniz? Ne kadar zora sokmuşsunuz adamı ya yazık. Bi de şuna takıldım adama "yok aşkım alma" diyorsunuz ama ardından bi şeyler almasını falan bekliyorsunuz içten içe bi tuhafsınız. Ben sevgilime çikolata fıstık almadı diye trip atıyorum ama ne kadınlar varmış hey yavrum :KK70:

Bizi bilezik yapmak, bilezige doymak gibi yeni terimlerle tanistirdiginiz icin cok tesekkur ederim oncelikle.

Bileziklerden minis minis tatli canli mahlukatlar gibi bahsetmissiniz, boyle onlar sizin bebekleriniz sanki :KK70: o yuzden daha fazla ayri kalmayin, bu hasret bitsin artik, yaptirin bilezikleri alin koynunuza yatin, doyasiya sevin onlari, ay icin bi tuhaf oldu :KK37:

Eşinin sana söylemeden iş planlari yapmasını haksiz buldum sadece.

Onun dışında tamamen sen haksizsin. O ne öyle ya "bilezigim de bilezigim beştaş istiyorum o kuyumcuya gidilecek" havaları?
Ne kadar itici bildiğin paragözlük bu. Adam beştaş alıyor sana sen hala bilezikleri de isterim diyorsun.

Ben düğünden sonra o bilezikleri takıp gezmem asla o ne öyle :KK70: hatta eşim formalite gereği temsilen bilezik yapsin bana, sonra evlenince bozdurup bi ihtiyacimizi giderelim diye düşünüyorum. Takmam nasilsa yani.

Adam bi de senin şu hareketlerden sonra çiçek falan yaptırıp gelmis eve. Ben burdan şunu çıkardım demekki böyleleri yaranıyor bu erkeklere.
Ben nisanliyken kaynim evlendi, kayinvalidem haber yollamis ille de taksin bileziklerini diye.
Cantamda getirip evin onunde taktim, sonra da hemen yine cikarip cantama koydum giderken:KK70:

Bileziğe doymak nedir yahu benim sadece alyansım ve boynumdaki ailem tarafından takılan ince bir kolye var o kadar bir kere bile takmadım ki hiçte sevmem:KK59: ev alırken çektiğimiz krediye verdik gitti bizden daha mı önemli :işsiz:Eşiniz gönül almaya çalışmış siz inada bindirmişsiniz gününüz zehir olmuş neyse bugün telafi eder eminim bileziği de beştaşı da alır :rapci:

Bilezik yatırımdan baska birsey degil bence. Altını bende takarim ama ince altin kolye, zarif bileklik belki böyle kullanırım. Onun disinda 2 senedir bileziklerimi hic takmadim butun bileziklerim duruyor. Tamam hevestir ama takacak yeri nerede buluyorsunuz ben onu merak ediyorum. :KK70: disari cikarkende takilmaz ki :KK70: Adamı öldürürler :KK70:

Düğünde toplam 20 bilezik takıldı bana o takı töreni dışında birkez bile takmadım.
Çünkü onlar yatırım benim gözümde.Bozdurdum verdim bankaya ev alıcaz yani olayı budur.
O sarı sarı çirkin şeyleri beğenip nasıl takıyorsunuz yahu??
İncecik bir alyansım kibar bi tektaşım ince bi künyem var takı olarak kullandığım sadece.
Öyle bilezik takıp gezmek bana inanılmaz görgüsüzlük gibi geliyor açıkçası üstelik hırsızlara da davetiye çıkarmak oluyor.
Adam görse kolunda takip etse evine girse gece ne yapacaksın ?

Bilezik yatırımdan baska birsey degil bence. Altını bende takarim ama ince altin kolye, zarif bileklik belki böyle kullanırım. Onun disinda 2 senedir bileziklerimi hic takmadim butun bileziklerim duruyor. Tamam hevestir ama takacak yeri nerede buluyorsunuz ben onu merak ediyorum. :KK70: disari cikarkende takilmaz ki :KK70: Adamı öldürürler :KK70:
Konu sahibi yasini belirtmis mi gormedim ben. Kucuk yasta evlenenlerde oluyor böyle seyler.
Kuzenimin nisanlisi 19 yasinda falandi. Ben de o dönem 23-24 yasindaydim.
Kiz her yere boyle sangir sungur bilezikle giderdi ki coktu da masallah bilezigi.
Sonra bir kursa baslamis babasi izin vermemis giderken takmasina bir sey olur diye. Eve gelir gelmez ilk isim bileziklerimi takmak oluyor yatarken bile cikartmiyorum cok seviyorum onlari falan demisti.
Ben soka girdim tabi o zaman.
Kuyumcu vitrinlerini incelemeyi cok sevdiğini de anlatmıştı banao_O

Bilezik nedir yaa ???
Sarı sarı kolunuza takıp gezecek misiniz?
Bence huzurunuzu kaçırmayın hiçbir maden için...
Cok anlayışlı bir kocaniz var gayette makul bir şekilde derdini anlatmış..

paragöz diyenlere cevabım
bir bayan olarak bir erkeği boş bırakmaya gelmez para konusunda her erkek bir değildir
para ondayken sürekli onlarla ilgili birşeyler yapmayı düşünrler
diye düşünüyorum

bu yüzden bileziklerini istemesini çok normal ve haklı gördüm
eşinizin ettiği laf küçümsenecek laf değil ama eşiniz hatasını anlamış
buarada takmak için birşey diyemem ama birikim için istemeniz normal
birde bileziği zaptemeyecekseniz sakın istemeyin

iş arkadaşıma eşi bileziklerni yaptı 1 ay sonra kızını okuldan almaya gitti geldiğinde hırsız girmişti
kadın 7 yıl aradan sonra bileziği oldu diye çok seviniyordu

Konu sahibi yasini belirtmis mi gormedim ben. Kucuk yasta evlenenlerde oluyor böyle seyler.
Kuzenimin nisanlisi 19 yasinda falandi. Ben de o dönem 23-24 yasindaydim.
Kiz her yere boyle sangir sungur bilezikle giderdi ki coktu da masallah bilezigi.
Sonra bir kursa baslamis babasi izin vermemis giderken takmasina bir sey olur diye. Eve gelir gelmez ilk isim bileziklerimi takmak oluyor yatarken bile cikartmiyorum cok seviyorum onlari falan demisti.
Ben soka girdim tabi o zaman.
Kuyumcu vitrinlerini incelemeyi cok sevdiğini de anlatmıştı banao_O

Ben hic gormedim kolunda altin bileziklerle dolanan birini desem yalan olmaz :KK70: Anca gittigim dugunlerde filan gordum en fazla. Onun disinda gormedim. Hem sacma hemde tehlikeli. Iyi basina bisey gelmemis baya ask yasiyormus :KK70:edit: bende 21'de evlendim ama yapmadim oyle seyler :KK70:

X