EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

görgüsüzü ben dedim zaten siz demediniz ,frekans tutturmamız da imkansız anlaşılıyor.yaW mı ben cevabımı aldım ..
Yaw evet :) şimdi kullandığım telefonda a ile w üst üste :) "v" ise en alt sırada :) mesaj yazıyoruz burda tabikide yaw olacak yapmayın gözünüzü seveyim :) bu türkçe mevzusundan çok ban yedim ben biçok mesajım sırf imla hatası düzeltir ama bi "w" için harcadınız vay bee :)

Yaw evet :) şimdi kullandığım telefonda a ile w üst üste :) "v" ise en alt sırada :) mesaj yazıyoruz burda tabikide yaw olacak yapmayın gözünüzü seveyim :) bu türkçe mevzusundan çok ban yedim ben biçok mesajım sırf imla hatası düzeltir ama bi "w" için harcadınız vay bee :)
Acımam harcarım :KK70:

Niye pırlanta nalburda mı satılıyor?
Güya satıyorlar dimi kuyumcudada pırlanta. Hiçbir geçerliliği olmayan sertifikayla. Neyse bu başka mevzu. Pırlanta olmadığını düşündürdü bana mesaj içeri o yüzden kuyumcudan kısmına takıldım. Altın kuyumcudan alınır diğerleri değil.

Arkadaşlar merhaba. Dün bizim 1. Evlilik yıldönümümüzdü. Ben hamile kaldıktan sonra işe başladım ve eşim beni işe götürüp getirebilmek için düğünde takılan takılar ve düğünde bana yaptığı bilezikler dahil bozdurup araba aldık . Kendim gönül Rızamla verdim bileziklerimi o Zaman arabaya ihtiyacımız olduğu için . Doğumuma iki ay kala eşim iş değiştirdi ve şirket ona araba verdi ve biz kendi arabamızı sattık . Eşim başlarda paranın bir kısmıyla kredi borçlarımızdan birtanesini kapatıp kalanıyla benim bileziklerimi yapacağını söyledi . Ama uzunca bir müddet ne kredi borçlarını kapattı ne de bileziklerimi yaptı. Aksine çok da istiyordum kredilerden birtanesini kapatmasını diğer krediyi de aylık cüzii miktarlarda ödücektik. Bu krediler düğün Zaman'ı çekmiş olduğu krediler eşim düğün Zaman'ı herşeyi kendi yaptı ailesinden bir destek almadı. Neyse doğum yaptım . ben aslında daha doğum hediyesi olarak beştaş istiyordum :KK43: eşim sordu işte Nasıl alayım ne alayım bende sanırım lohusalık duygusallığı ile yok aşkım ne gerek var oğlumuzun bir eksiğini alırız dedim oda almadı :KK43: arada lafını yapıyordum ama oda ben sana sordum sen istemedin diyordu haliyle. Her neyse benim doğum günümde geçti gece yarısı pasta sipariş etmiş kutladık öyle ama hediye yok ne istersin die sormuştu ama ben ık mık yapıyorum diye o yine bişi almadı .evlilik yıldönümümüz yaklaşırken Ben hep hatırlatmaya başladım o gün beştaşımı istiyorum diye :KK70: ayriyetten arabanın parası hesabında duracağına benim bileziklerimide yap diyordum eşimde ık mık ede ede ne yapıcam ne yapmıcam diyordu . Neyse geldi çattı dün yıldönümümüz . İşten baya erken geldi hatta çıkıcaz önce kuyumcuya gidicez sonra yemek yicez falan . İşte ben hazırlandım güzelce makyajımı yaptım oğluşumu giydirdim eşimde hazırlandı yine Bi hatırlatayım dedim kuyumcuda bileziklerimi de seçicem diye bu sefer eşim hayır bilezikleri şimdi yapmıcam beştaşı alıcaz diye benim moral sıfıra indi tabi hani niye yapmıyoruz zaten parayı kullanmıyorsun bari biLeziklerimi yap yok işte yapıcam ama bugün değil sakın zehir etme bugünü ısrar etme öyle mi dedim madem yapmıyorsun bende hiçbiryere gitmiyorum sendende bişey istemiyorum git o paralarla napıcaksan yap dedim . O kadar hevesle hazırlandığım üstümü çıkardım banyoda yüzümü ağlaya ağlaya yıkadım sonra eşimde benim üstünü başımı çıkardığımı görünce yok ben paragözmüşüm herşeyi zehir etmişim gidip şimdi o paraların hepsini getircekmiş bana söylene söylene çıktı evden . Halbuki ben düğün Zaman'ı herşeyi kendi yapıyor diye hiçbirşeyde onu zorlamadım . Evimin eşyalarını uygun yerlerden aldık. Düğünde set almadım sadece kolye aldık birtane 4 tane bilezik yaptı toplamda nişanda ve düğünde. İkisini nişanda ikisini düğünde taktı . Ben onu Zaman'ında bu kadar düşünürken bana paragöz demesi aşırı zoruma gitti .ben oğlanı uyuturken 5-10 dk sonra eve geldi hazırlan gidicez ne istiyorsan hepsini alıcaz diyor ama bağırarak. Kalk hazırlan falan bak git ben bu saatten sonra hiçbiryere gitmem hiçbişey de istemiyorum dedim . Ama boğazım düğüm düğüm ne hayaller kurmuştum o gün için ne kadar inatçı olduğumu da bilir ben gitmekten vazgeçtiysem asla çıkmam o evden ki çıkmadım da . Sonra eşim yavaş yavaş yumuşamaya başladı ben çocuk odasındayım geliyor gidiyor aşkım hadi kalk gidelim ne istiyorsan alalım sen benle inatlaşınca çok sinirlendim falan ama sen haklıydın kurban olsun sana paralar Dedi ama yok benim hevesim kursağımda kaldı bikere. Niye yapmak istemiyorsun diye sordum bir iş yapmak istiyormuş haber bekliyorum olursa o işe kullancam sonrasında ben zaten yapıcaktım bileziklerini şimdi yapsam 10 gün sonra iş için lazım aşkım diyip istesem üzülmücen mi Dedi . Bişey demedim . Sonrasında kötü de davranmadım Onunda üzüldüğünü görünce ama kalbim buruk. Aşkım hadi çıkalım dolaşalım yemek yiyip gelelim içim hiç rahat değil seni böyle görmeye diyor ama ben artık heves falan kalmadı çıkmam diyorum . Neyse bu yine dışarı çıktı bişeyler almak için . Biraz Zaman geçti baktım geldi kapıyı Bi açtım Kocaman Bi Çiçek yaptırmış 10 tane kalpli üstünde seni seviyorum yazan şişmiş Balon şok oldum çokda Mutlu oldum . Dün akşam yapamadığımız kutlamayı bu akşam yapıcaz kuyumcuya da gidicez ama şimdi o bilezikleri yaptırmalı mıyım yoksa yaptırnamalı mıyım ? Paranın Bi kısmıyla yapacaktı zaten hepsiyle değil ama iş için hepsi lazım diyor . Tutup bana kuyumcuda hadi seç bileziklerini de derse napıcam . Kendim çok istiyorum yeni gelin oldum hiç takamadım bileziklerime doyamadım ama eşime lazım diye düşününce de arada kalıyorum . Sizce ne yapmalıyım?
Once su bestas'i bi aldir hayirlisiyla da gerisini sonra dusunuruz...

Bildiğin bilezik yani şu şak şuk ses çıkaranından hani :) görgüsüz demedim dikkat edin lütfen bana göre varoş işi bilezik. Size göre çok güzel olabilir.zevk meselesi.
Hukuk fakültesinde öğrendiklerimi algılayabileceğinizden şüpheliyim. Bütün yaşamımı orda öğrendiklerime göre şekillendirmiyorum. Hangi fakülte olduğunun ne önemi var eğitim fakültesi olsa orda onu mu öğretiyorlar yani ? Az mantıklı olun yaw :)
Niye algılanmasın:)size orda atomu parcalamayi falanmi.öğretiyorlar :KK11::KK11:

Düğünde eşim hic birşey yapmadı bana parası yoktu hiçte sıkıntı etmedim kendi bileziklerimi bile verdim bozdurduk bankada duruyor. Yani eşiniz sonucta bi ailesiniz siz. Ben eşimden hediye beştaş isteyecegim birde bileziklerimi yap diyeceğim vallahi ayıp yani. O içinden geleni almadiktan sonra hediyenin ne anlamı var ki? Tuhaf.

Eşinin sana söylemeden iş planlari yapmasını haksiz buldum sadece.

Onun dışında tamamen sen haksizsin. O ne öyle ya "bilezigim de bilezigim beştaş istiyorum o kuyumcuya gidilecek" havaları?
Ne kadar itici bildiğin paragözlük bu. Adam beştaş alıyor sana sen hala bilezikleri de isterim diyorsun.

Ben düğünden sonra o bilezikleri takıp gezmem asla o ne öyle :KK70: hatta eşim formalite gereği temsilen bilezik yapsin bana, sonra evlenince bozdurup bi ihtiyacimizi giderelim diye düşünüyorum. Takmam nasilsa yani.

Adam bi de senin şu hareketlerden sonra çiçek falan yaptırıp gelmis eve. Ben burdan şunu çıkardım demekki böyleleri yaranıyor bu erkeklere.

Beştaşı al-ma-mak için ne mümkünse yapmışsınız.Bazı kadınlar neden böyle anlamıyorum.Madem istediniz zevkle aldırın,istemem yan cebime,yok gönlüm geçti bilmem ne derken adamın da alası gelmez.

Bilezik işini beştaşla aynı güne sıkıştırmanız iyi olmamış.Bilezikleri zamanında araba satılınca talep edecektiniz.Eşiniz belki o parayı kullandı,belki faize veya borcuna yatırdı.Belki siz ısrar edince birisinden borç aldı veya kredi çekti.Bileziklerin bu tabloda hiç yeri yokmuş gerçekten.

Yahu "aldırmak" ne demek? Bana biri anlatabilir mi?
Adam içinden geliyorsa kendisi 5 taş alır, tam tur alır, tek taş alır.. Yani kendisi bilir, hediye bu sonuçta.. Ne kadar saçma şeylere takılıyor arkadaş bu kadınlar, ben de kadınım ama sevgilim beni öpsün başında gezdirsin.

benim 3 tane bileziğim vardı evlendikten sonra evimizi ayırrken verdim eşime. hiçte lafını etmedim o kaç kere alim dedi önemsemedim. bence üstüne gitmeyin bilezikte bilezik diye.

Adam gider kendisi beğenir alır, sen de beğenmezsen değiştirirsin.
Yok bilezik yapmamış, yapmamış ne demek ya.. Yazık bu adamlara hakikaten kahrınızı iyi çekiyorlar.

Yahu "aldırmak" ne demek? Bana biri anlatabilir mi?
Adam içinden geliyorsa kendisi 5 taş alır, tam tur alır, tek taş alır.. Yani kendisi bilir, hediye bu sonuçta.. Ne kadar saçma şeylere takılıyor arkadaş bu kadınlar, ben de kadınım ama sevgilim beni öpsün başında gezdirsin.

Valla aynen öyle canım bizimkiler kiymetimizi bilsinler bi kere bile şu konularda darlamadim nisanlimi darlamam da :)

Çok sinirlendim durduramıyorum kendimi.

Basit şeylere takılmayın, Allah size altından bir top vermiş, evladınızı vermiş, daha neyin altınının derdindesiniz.

Bence eşinle bu duygularını paylasmalisin tartışmaniz zaten kendinizi birbirinize acmadiginiz için çıkmış eğer o baştan iş kurma olaylarını falan soyleseymis siz ısrar etmicektiniz belkide ama soylememis bence gitmeden önce kendini açık açık anlat buraya yazdıklarını söyle ona sonuçta anlayışlı biri bu yazdıklarından yola çıkarak anlayışlı olduğunu söylüyorum yapmasa yapmazdı o balonları çiçekleri ısrar etmezdi sana çıkalım diye , o kendi aklında olanları sana soylememis sende ona , iletişim eksikliği sizin kisi . Tabiki o bilezikler sana alındı tabiki zor gününuzde çıkarır verirsin allah zor duruma düşürmesin de , dediğim gibi yap al karşına konuş bak ben böyle böyle hissediyorum içimde kaldı de ha tabiki ilerde lazım olur seve seve veririm de ama şimdi ihtiyacımız yok iş kuracak olursan da ben senin eşinim her türlü destek olu cam tabiki ama sen bana karşı hep açık ol de ben nerden bilebilirim ki senin iş kuracağını de bu şekilde konuşursan uzlaşma yoluna varırsınız bence :KK51:

X