EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

Ya öyle değil bazı kadının ruhunda var benim de öyle annemin de mesela. Annem 29 senelik evli ve hala evlendiğim gün altınlarımı aldılar diye üzülür içinde ukde kalmış.
Benimde içimde kaldı okadar soylememe rağmen bi kere bile taktirmadilar ama yapacak bişiy yok yani sonuç olarak bilezik takamadim diye ölecek halim yok ya :)

Benimde içimde kaldı okadar soylememe rağmen bi kere bile taktirmadilar ama yapacak bişiy yok yani sonuç olarak bilezik takamadim diye ölecek halim yok ya :)
Ama konu sahibinin altın parası duruyor ve büyük ihtimalle kocası iş yapcam deyip batıracak burda hep böyle okuduk bir kk kuralıdır

Ya konu sahibini de gömmenin alemi yok bence
Sonuçta evlendigi zaman herşeyin uygununa kaçtım diyor.
Bazıları gibi abartabilirdi de ama abartmamış
İçinde kalmış anlıyorum onu ama bu kadar hır güre gerek yoktu sadece
Bilezigine ben daha doyan kadın görmedim çevremde
Benim bileziklerim bir hiç ugruna heba oldu ve çogu zamanda yüzüne vururum eşimin.
Çünkü uyarılarıma ragmen beni dinlemedigi için gelecekteki yatırımım heba oldu

Ne iş yapacağını bana tam olarak söylemedi söylediğim Zaman bişey oluyor Bi sıkıntı çıkıyor bozuluyor diye söylemek istemedi annesine babasına bile bir iş yapacağını daha söylememiş. bir arkadaşı var onunla buluşup arsadır dükkandır bakıyorlar tahmin ettim birşeye kullanacağını. Sadece o paranın tamamının gitmesine üzülürüm

Bi ben bu kadar ucuza gitmişim konuları okudukça görüyorum benim ailemden 3 bilezik takıldı onuda ihtiyaclar için hemen bozdurdum bidahada aklıma gelmedi bilezik yapıcaksın bana demek çokmu safım ne :olamaz:
Pazartesi 10. Yıl dönümümüzü (sevgili olduğumuz) kutladık gezdik yedik içtik ahh ahh kocacım duy duy bide beni beğnemezsin :63:

Kocan kardesim olsun alnindan opmek istedim :olamaz:
Miymiyda miymiy :110:
Yanarim yanarim boyle kadinlarin el ustunde tutulmasina yanarim
Garibim bi de gel ne istersen alalim demis :kahve:
Nazar etme ne olur , eminim seninde olur :KK1: Ki ben seni severim o yüzden bu kadarını yazabiliyorum sana :oha:

İletişimde açık olsaydınız eşiniz d3 sonradan yaptığı açıklamayı baştan yapsaydı, siz de ısrarcı olmazdiniz. Geceniz de mahvolmazdi.

En azindan gönlünüzü almaya calismis. Bu da güzel.

Açık bir iletişim kurmalisiniz ikinizde.
Ne istiyorsanız açık açık konusmalisiniz. Kimseden anlatmadan anlaşılmayı beklememeliyiz.

Ben esinizi daha hatali buldum bu sebeple.

Ama siz de günü zehir etmeyeyim sonra bu konuyu hallederim düşüncesinde olsaydınız daha az uzulurdünuz.

Şimdi almalı misiniz? Bence hayır. Altın yüksek hala bildiğim kadarıyla. Yüksekten alıp kısa zaman sonra bozduracaksaniz hiç gerek yok

o bilezikler senin bu konuda eşin değil sen karar vermeliydin
okurken bir şekilde hesapta tutmasından anlamıştım
işle ilgili o parayı kenarda tuttuğunu söyleyip senden onay almalıydı
eşinin hatası bu şimdi hadi kuyumcu derse gönlün hangisi ağır basıyorsa onu yap derim
benim eşimde dedi paragözsün diye onlar köşeye sıkışınca bizi sıkıştırıyor
beynimizi allak bullak edip o konuyu uzak durmamızı istiyor
ben aksine üstüne giderim

Off benim icim sisti bilezik bilezik diye okuya okuya.

Adaminda sucu var. En bastan dusuncesini soyleseymis. Iş dusunuyorun onun icin kulkanicam diye hem onun icin kulkanacaksa bile izin istemesi gerek orasi ayri.
Iste iletisimsizligin sonucu.

Ama hala senin 5 tas alirken bikezikleri yaptirmalimiyim yaptirmamalimiyim diye sormanda bir baska boyut. Sinir bozucu acikcasi kusura bakma.
Bilezik bilezik ne bilezik bilezik. Icim sisri inan. Eminim kocaninda ici sismistir.

Nazar etme ne olur , eminim seninde olur :KK1: Ki ben seni severim o yüzden bu kadarını yazabiliyorum sana :oha:
Bende seni severim coook uzun zamandir da burda taniyabildigimiz kadar taniyoruz birbirimizi :KK66:
Aba altindan sopa gostermeyelim cute
Ikimizinde dili sivri :)

aha işte o ucuza gidiyor olanlardan biri de ben :KK45:
kayınvalide daha söz akşamı anneme benim 4 tane bilezik yapmaya gücüm var, fazlasını isterseniz zorlanırım demiş, annem de kendinizi zora sokmayın bizim için önemli olan bu demiş konu da öyle kapandı. nişanda biri takıldı, devamı da düğünde takılır herhalde. ama bizim niyetimiz düğünden sonra borçların bir kısmını kapatıp kalanıyla iyi kötü bir araba almak. bilezikler öylece gidecek yani, ki gitsin de taksam ne faydası olacak bana.
sizin de heves dediğiniz şey çevrenize yapacağınız gösterişin bir değişik ismi. taksanız ne olacak ki, ne fayda sağlayacak size? boşuna ilk yıldönümünü kötü geçirmiş oldunuz. ki eşiniz yine iyi adammış supriz falan yapmış, bence bilezik mi yapsam beştaş mı üretsem diye düşünmek yerine eşinizin gönlünü yapacak bişeyler bulun.

Arkadaşlar merhaba. Dün bizim 1. Evlilik yıldönümümüzdü. Ben hamile kaldıktan sonra işe başladım ve eşim beni işe götürüp getirebilmek için düğünde takılan takılar ve düğünde bana yaptığı bilezikler dahil bozdurup araba aldık . Kendim gönül Rızamla verdim bileziklerimi o Zaman arabaya ihtiyacımız olduğu için . Doğumuma iki ay kala eşim iş değiştirdi ve şirket ona araba verdi ve biz kendi arabamızı sattık . Eşim başlarda paranın bir kısmıyla kredi borçlarımızdan birtanesini kapatıp kalanıyla benim bileziklerimi yapacağını söyledi . Ama uzunca bir müddet ne kredi borçlarını kapattı ne de bileziklerimi yaptı. Aksine çok da istiyordum kredilerden birtanesini kapatmasını diğer krediyi de aylık cüzii miktarlarda ödücektik. Bu krediler düğün Zaman'ı çekmiş olduğu krediler eşim düğün Zaman'ı herşeyi kendi yaptı ailesinden bir destek almadı. Neyse doğum yaptım . ben aslında daha doğum hediyesi olarak beştaş istiyordum :KK43: eşim sordu işte Nasıl alayım ne alayım bende sanırım lohusalık duygusallığı ile yok aşkım ne gerek var oğlumuzun bir eksiğini alırız dedim oda almadı :KK43: arada lafını yapıyordum ama oda ben sana sordum sen istemedin diyordu haliyle. Her neyse benim doğum günümde geçti gece yarısı pasta sipariş etmiş kutladık öyle ama hediye yok ne istersin die sormuştu ama ben ık mık yapıyorum diye o yine bişi almadı .evlilik yıldönümümüz yaklaşırken Ben hep hatırlatmaya başladım o gün beştaşımı istiyorum diye :KK70: ayriyetten arabanın parası hesabında duracağına benim bileziklerimide yap diyordum eşimde ık mık ede ede ne yapıcam ne yapmıcam diyordu . Neyse geldi çattı dün yıldönümümüz . İşten baya erken geldi hatta çıkıcaz önce kuyumcuya gidicez sonra yemek yicez falan . İşte ben hazırlandım güzelce makyajımı yaptım oğluşumu giydirdim eşimde hazırlandı yine Bi hatırlatayım dedim kuyumcuda bileziklerimi de seçicem diye bu sefer eşim hayır bilezikleri şimdi yapmıcam beştaşı alıcaz diye benim moral sıfıra indi tabi hani niye yapmıyoruz zaten parayı kullanmıyorsun bari biLeziklerimi yap yok işte yapıcam ama bugün değil sakın zehir etme bugünü ısrar etme öyle mi dedim madem yapmıyorsun bende hiçbiryere gitmiyorum sendende bişey istemiyorum git o paralarla napıcaksan yap dedim . O kadar hevesle hazırlandığım üstümü çıkardım banyoda yüzümü ağlaya ağlaya yıkadım sonra eşimde benim üstünü başımı çıkardığımı görünce yok ben paragözmüşüm herşeyi zehir etmişim gidip şimdi o paraların hepsini getircekmiş bana söylene söylene çıktı evden . Halbuki ben düğün Zaman'ı herşeyi kendi yapıyor diye hiçbirşeyde onu zorlamadım . Evimin eşyalarını uygun yerlerden aldık. Düğünde set almadım sadece kolye aldık birtane 4 tane bilezik yaptı toplamda nişanda ve düğünde. İkisini nişanda ikisini düğünde taktı . Ben onu Zaman'ında bu kadar düşünürken bana paragöz demesi aşırı zoruma gitti .ben oğlanı uyuturken 5-10 dk sonra eve geldi hazırlan gidicez ne istiyorsan hepsini alıcaz diyor ama bağırarak. Kalk hazırlan falan bak git ben bu saatten sonra hiçbiryere gitmem hiçbişey de istemiyorum dedim . Ama boğazım düğüm düğüm ne hayaller kurmuştum o gün için ne kadar inatçı olduğumu da bilir ben gitmekten vazgeçtiysem asla çıkmam o evden ki çıkmadım da . Sonra eşim yavaş yavaş yumuşamaya başladı ben çocuk odasındayım geliyor gidiyor aşkım hadi kalk gidelim ne istiyorsan alalım sen benle inatlaşınca çok sinirlendim falan ama sen haklıydın kurban olsun sana paralar Dedi ama yok benim hevesim kursağımda kaldı bikere. Niye yapmak istemiyorsun diye sordum bir iş yapmak istiyormuş haber bekliyorum olursa o işe kullancam sonrasında ben zaten yapıcaktım bileziklerini şimdi yapsam 10 gün sonra iş için lazım aşkım diyip istesem üzülmücen mi Dedi . Bişey demedim . Sonrasında kötü de davranmadım Onunda üzüldüğünü görünce ama kalbim buruk. Aşkım hadi çıkalım dolaşalım yemek yiyip gelelim içim hiç rahat değil seni böyle görmeye diyor ama ben artık heves falan kalmadı çıkmam diyorum . Neyse bu yine dışarı çıktı bişeyler almak için . Biraz Zaman geçti baktım geldi kapıyı Bi açtım Kocaman Bi Çiçek yaptırmış 10 tane kalpli üstünde seni seviyorum yazan şişmiş Balon şok oldum çokda Mutlu oldum . Dün akşam yapamadığımız kutlamayı bu akşam yapıcaz kuyumcuya da gidicez ama şimdi o bilezikleri yaptırmalı mıyım yoksa yaptırnamalı mıyım ? Paranın Bi kısmıyla yapacaktı zaten hepsiyle değil ama iş için hepsi lazım diyor . Tutup bana kuyumcuda hadi seç bileziklerini de derse napıcam . Kendim çok istiyorum yeni gelin oldum hiç takamadım bileziklerime doyamadım ama eşime lazım diye düşününce de arada kalıyorum . Sizce ne yapmalıyım?
Simdilik bilezik aldirma bence esininin isi olana kadar
Bestasini alsin sonra bileziklerini aldirirsin
Paragöz falan da değilsin üzülme bilezik takmak seni mutlu ediyor bu yüzden kendini de suclama ayrica gereken fedakarliklari evlenirken zaten yapmissin.

İlahi konu sahibi bu ne naz:-)
Biz burda eşine yıldönümü hediyesi TAVA hediye eden gördük /okuduk.
Beş taşinizda bir gün sonra oluversin illa her şey yıldönümü diye o gün olmasi şart mi?

Tabi şuda var eşiniz sizin bilezik parassini başka bir iş için kullanacagini en bastan soylemesi lazimdi sizde bu kadar uzulmezdinz

Okurken içim sisti ihh mih demiş istemiş istememiş ya arkadasım bence esine karşı net ol istiyorum de sonra da istemem yan cebime koy moduna girme.

benim bu dünyadaki en büyük pırlantam bileziğim kocamdır. allah onu başımdan eksik etmesin, yokluğunu göstermesin yeter. o beni her daim mutlu etmesini bilir. onun için mal mülk yalan.
böyle kocasından takı toka bekleyenden de ayrıca tiksinirim..

neden kocanız planlarını sizinle paylaşmıyor?
neden borcunuz varken beş taş alıyorsunuz?
borcunuz varken neden bilezik alıyorsunuz?

X