- 14 Mart 2013
- 7.569
- 3.678
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
-
selam dünyanın en güzel en bilgili en neşeli kk hatunları, evlilik takvimimi de gördüğünüz üzere yıl dönümümüz yaklaşıyor neler yapabilirim değişik olarak hep eşim sürpriz yapar bu sefer de şaşırtıp ben bişeyler yapayım diyorum , muhtemelen eşimin ailesi gelecek bide öyle bi sorunsalım var ne yapsam bilemedim
yardım eder misiniz
selam dünyanın en güzel en bilgili en neşeli kk hatunları, evlilik takvimimi de gördüğünüz üzere yıl dönümümüz yaklaşıyor neler yapabilirim değişik olarak hep eşim sürpriz yapar bu sefer de şaşırtıp ben bişeyler yapayım diyorum , muhtemelen eşimin ailesi gelecek bide öyle bi sorunsalım var ne yapsam bilemedim
yardım eder misiniz
Yakın bir yerde bir hafta sonu tatili ayarla dicem ama eşimin ailesi gelecek diyorsun. Onlar da başka zaman mı bulamamışlar gelecek?
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
onlar gelmeden 1-2 gün öncede güzel bi masa hazırla
mumlar falan. güzel seksi bi abiye falan. kücük notlar yaz bırak okuması için
bende 2 gunluk tatıl dıyorum..bundan güzel suprız olamaz..
yada fokurdaklı gölet alın (jakuzi),oturun ıcıne..bu sıcakta başka bıse yapılmaz..
eşinin ailesi neden geliyorki adı üstünde evlilik yıldönümü çiftlere özel, doğum günü değil ki
bence standart bi sofra hazırlayıp asıl süprizlerini eşinin ailesi gittikten sonra çıkar:13:
bizim de bu ay sonu 2.evlilik yıldönümümüz.yaz mevsimi de olması sebebiyle geçen sene öyle birbirimize hediye almadık ama Büyükada da 2 gün müthis vakit geçtibence siz de böyle birşey ayarlayıp ailesinede laf arasında yıldönümü sebebiyle şehir dışına çıkcaz falan deyin.il yıldönümü ailelerle geçmemeliii
aman o zaman hiçbişi yapma
bi parfüm falan bişi al kutla olsun bitsin
hiçbişey almıcam ya yazarken moralim bozuldugelcez gelcez diyip bekleyip bekleyip geldikleri haftaya bak.
evlilik yıldönümümüz kutlu olsun olum de.. ikide yanagına öpücük kondur tamamdır
Hatta onlar gidene kadar görüşmesek mi desem
anagilide al kapıyı giderken yavaş kapat de
kücük bide valiz hazırla eşine
ona da yazık ya, kv ler varken hep beraber kutlasak çok acayip lolur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?