evlilik yıldönümü önerileri

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.569
3.678
448
selam dünyanın en güzel en bilgili en neşeli kk hatunları, evlilik takvimimi de gördüğünüz üzere yıl dönümümüz yaklaşıyor neler yapabilirim değişik olarak hep eşim sürpriz yapar bu sefer de şaşırtıp ben bişeyler yapayım diyorum , muhtemelen eşimin ailesi gelecek bide öyle bi sorunsalım var ne yapsam bilemedim

yardım eder misiniz

Yakın bir yerde bir hafta sonu tatili ayarla dicem ama eşimin ailesi gelecek diyorsun. Onlar da başka zaman mı bulamamışlar gelecek?

onlar gelmeden 1-2 gün öncede güzel bi masa hazırla
mumlar falan. güzel seksi bi abiye falan. kücük notlar yaz bırak okuması için

bende 2 gunluk tatıl dıyorum..bundan güzel suprız olamaz..

yada fokurdaklı gölet alın (jakuzi),oturun ıcıne..bu sıcakta başka bıse yapılmaz..

eşinin ailesi neden geliyorki adı üstünde evlilik yıldönümü çiftlere özel, doğum günü değil ki
bence standart bi sofra hazırlayıp asıl süprizlerini eşinin ailesi gittikten sonra çıkar:13:

bizim de bu ay sonu 2.evlilik yıldönümümüz.yaz mevsimi de olması sebebiyle geçen sene öyle birbirimize hediye almadık ama Büyükada da 2 gün müthis vakit geçtibence siz de böyle birşey ayarlayıp ailesinede laf arasında yıldönümü sebebiyle şehir dışına çıkcaz falan deyin.il yıldönümü ailelerle geçmemeliii

Yakın bir yerde bir hafta sonu tatili ayarla dicem ama eşimin ailesi gelecek diyorsun. Onlar da başka zaman mı bulamamışlar gelecek?

o konularda düşünceli insanlar değiller malesef. :) kendilerine göre ayarlarlar bize göre değil gerçi zaten 10 günlük ameliyatlı olucam burundan kötü olur muyum bilmiyorum

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

pekala teşekkürler

onlar gelmeden 1-2 gün öncede güzel bi masa hazırla
mumlar falan. güzel seksi bi abiye falan. kücük notlar yaz bırak okuması için

onlar gelmeden önce de şöyle bi duurm var ameliyat olcam arkadaşım geliyo :)

bende 2 gunluk tatıl dıyorum..bundan güzel suprız olamaz..

yada fokurdaklı gölet alın (jakuzi),oturun ıcıne..bu sıcakta başka bıse yapılmaz..

ailesi gelecek tatil e gidemeyiz ki..

düşüncesizler çünkü, akıllarına geldiğini bile sanmam dediğin daha mantıklı çünkü onlar gelmeden yaparsam baya erken olmuş olucak

çok uzakta oturuyoruz ailesinden ilk defa gelecekler bi hafta kalacaklar siz gelmeyin biz gidiyoruz da diyemeyiz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…