Evlilik uyum süreci

Benim kaynana tövbe öyle şeyler demez seninki yine arkanda da kocanda iş yok . Bende hiçbirinde iş yok …

Benim kaynana tövbe öyle şeyler demez seninki yine arkanda da kocanda iş yok . Bende hiçbirinde iş yok …
eşim aşırı sosyal hergün bir şeyler yapalım, biyere gidelim, birileri bize gelsin vs.
kendi tarafıma karşıda öyle, sürekli şuyuna gidelim bununu çağıralım
ben ise ev kuşu, aşırı asosyal (iletişim olarak değil vakit geçirme olarak)

Benimki de aynı yalnız kalamıyoruz hiç baştan beti öyle evde asla duramaz ben onun şehrinde olduğum için gidecek kimsem yok

Benimki de aynı yalnız kalamıyoruz hiç baştan beti öyle evde asla duramaz ben onun şehrinde olduğum için gidecek kimsem yok
Bir yıl olmuş konu açalı, hâlâ boşanmayıp bu sıkıntıları çekmeye devam mı ediyorsunuz? İyi ama neden?

Siz ne yaptınız , boşanabildiniz mi ?

Yaşanacak şeyler varmış ne diyeyim . Kendini hiç belli etmedi ki sözde biraz da mantık evliliği yapmıştım ama umduğum gibi çıkmadı adam narsist . Her şeyin faturasını bana kesiyordu . Empati yoksunu . Beni sindirdi psikolojimle oynadı hala kendime gelemiyorum

Tabiki kaderde ne varsa onu yaşıyoruz. Umarim bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Rahat aile ne demek?
Yani ozgur, modern mi istiyorsunuz? Ben oyle ailelerde yetisen kadinlarin boyle evliliklerde kendini eve kapatip sene harcayacagini dusunmuyorum. Cocukta yok bisey yok ne yapiyorsunuz neyi bekliyorsunuz butun gun eve kapali yatarak?
Hadi siz farkinda degilsiniz ailenizde mi gormuyor bir sey demiyor?
Benim ailem farkli ülkede telefonu acarken birazcik bile enerjim düsük olsa annem hemen anliyor hasta misin ne oldu diyor. Sizin zayiflayip, bakimsizlasmanizi nasil gormezler.

Eşiniz hiçbir zaman sizin istediğiniz gibi olmayacak. Hatta çocuk olursa, tüm aile sürekli sizin evde yaşayacaklar ve bol bol sinir krizi yaşayacaksınız. Ancak çocuk olması sizin değerinizi arttırmayacak.

Eşinizden soğumak için bin tane sebep var ama hala seviyorum diyorsanız bence siz kendinizi değersiz gördüğünüz içindir. Ne rezilliktir öyle on dakikalık mesafede görüntülü görüşmeler? Emzikli kocanıza bu şekilde devam edemeyeceğinizi söylemelisiniz. Tam tedavilik.

Hayır dava açıldı boşanıyorum
Dava açmış zaten konu sahibi.

Çok geçmiş olsun en doğru kararı vermissiniz

Bence öncelikle kendinize bir iş bulun . Kendinizden , şehrinizden hele ki işinizden vazgeçmeyin kimse için bunlardan ödün vermeyin . Zaten biri sizden degismenizi istiyorsa o işte büyük sıkıntı vardir

Merak etmeyin dava açıldı boşanıyorum daha fazla çekemedim zaten

Hiç değişmedi . Ben üç ay önce evden ayrıldım pişman oldu sözde sözler verdi haklısın dedi ailemi karıştırmayacağım artık dedi ama bir ay sonra inkar etti her şeyi kimseye tavır almadan geleceksen gel dedi bitirdik kabul etmedim tabiki .

İlk altın tavsiye asla çocuk yapmayın. Korunun.
İkincisi işe girin ve birikiminizi yapın.
Eşiniz değişmezse boşayın.

İlk altın tavsiye asla çocuk yapmayın. Korunun.
İkincisi işe girin ve birikiminizi yapın.
Eşiniz değişmezse boşayın.
Değişmedi boşanma davası açıldı . Ailemin yanına geldim . Psikolojik olarak kendimi toparlamaya çalışıyorum çünkü süreçte de çok pisleşti hiçbir şey vermek istemiyor bana zaten bi öğrendim ki her şeyi de annesinin üzerine yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…