1 yıldır evliyim . Eşim için şehir değiştirdim onların yaşadığı şehre geldim. Özet geçmek gerekirse evlendiğimiz günden beri eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü oldu ailesi de ona karşı öyle sanki ellerinden alıp götürecekmişim gibi davranıyorlar . Görümcem evli fakat sürekli abisine hediye göndermeler ofisine gitmeler ben hastayken bile tek evine yemeğe çağırmalar .. çok değişik şeylere şahit oluyorum eşimle aramızda hiç sıcaklık vs oluşmuyor bunlar böyle yaptıkça ben daha çok soğup eşimden uzaklaşıyorum çünkü eşim beni hiç görmüyor varsa yoksa onlar . İşimi ailemi bırakıp onun iÇinşehir değiştirdim psikolojim alt üst beni zerre anlamıyor ve değişik adetlerine uymamı bekliyor. Annesi ailesi sürekli onu dolduruyor eşin bizi sevmiyor bize uymak istemiyor vs diye . Ne yapacağımı çok şaşırdım bunların böyle yapması beni her şeyden soğutuyor . Bulunduğun şehre de alışamadım aklım İstanbul’da hala … işe de girmemi istemiyor eşim. bütün gün tek başıma evdeyim. Eşim işi gereği çok yoğun bulduğu ilk vakitte de ya arkadaşları ile vakit geçiriyor ya da ailesine gidiyoruz aşırı mutsuzum sorunlarımı anlatınca de kendini haklı görüyor sadece sen geldin sen hep bize uyacaksın Sen alışacaksın diyor hiç beni düşünecek bi tavrı yok. Nasıl bir hayattan yaşantıdan geldiğimi unutuyor hiç bu kadar değişeceğini ummamıştım . Fikirlerinize ihtiyacım var