Evlilik uyum süreci

Kafamı karıştırıyor evet mesajlarla … ama bi yanımda asla inanmıyor o da ayrı boyut … zaten tekrar o şehre gidecek gücüm de yok

Durumumu güncelliyorum eşimin yanına geri döndüm ite kalka devam etti eşim aile konusunda tabiki hiç değişmedi . Yine hiçbir şeyde benim yanımda olmadı evde yalnız yaşamaya devam etti. İki önce annem yanıma geldi ve annem varken bana boşanalım iyi değilim dedi .çağırdı annesini konuşulması için annesi yine bnei suçladı hiçbir şeyini kabul etmedi oğlunun. Sonra ben boşanmayı kabul ettim eşyalarımı toplamaya başladım . Ertesi günü pişman oldu ben iyi değiliyim ne yaptığımı bilmiyorum vs diye . Kabul etmedim . Annesi ile babası geldi her şeylerini yüzlerine vurdum sen oğlunu hep doldurdun vs diye bu sefer sesi pek çıkamadı. Her neyse son geleceğim gün elinde çiçekler ağlayarak geldi .iki senede ilk defa bana birlikte başarabiliriz ben çekirdek ailemin olduğunu fark edemedim seni çok yalnız bıraktım iyi değilim psikoloğa da gidicem dedi ama kabul etmedim şu an ailemin yanındayım . Sürekli mesaj atıp af diliyor . Kafamı dinlemek istiyorum dedim . Süreç ne olacak bilmiyorum psikolojik olarakta çöktüm . Fikirlerinize ihtiyacım var
Konuyu açalı neredeyse 1 sene olmuş. Değişecek insan 1 senede çooktan değişirdi. Ayrılın. Ayrıldıktan birkaç ay sonra kafanızın nasıl rahatladigini göreceksiniz.

Konuyu açalı neredeyse 1 sene olmuş. Değişecek insan 1 senede çooktan değişirdi. Ayrılın. Ayrıldıktan birkaç ay sonra kafanızın nasıl rahatladigini göreceksiniz.
Teşekkür ederim yorumun için . Benim göremediklerimi siz görüp bana yardımcı oluyorsunuz çünkü içinde yaşarken görüyordun ama dışarı çıkınca hep aklına bazı iyi eski şeyler gelebiliyor acaba mı diyorsun . Halbuki orda yaşarken acaba çocuk olsa ya da ileriki seneler olsa ben napıcam ne halde olurum diye çok düşünüyordum çovuk denemesi de yapıyorduk hep dua ediyordum olmasın diye duam da kabul oldu o çok istiyordu çocuk

Konu eskiymis ama son güncellemeyi okudum
Esinizin sorunu evde olani ailesine yansitmasi, mahremiyet dusuncesi yok
Bu değişmez sınırlari yok adamin
Ha psikologa gidecegim demiş o zaman ailesinden uzak bir yere taşının, psikologa da gitsin kendini duzeltsin o zamana kadar siz de net olun, tavrınızı koyun. Cabuk yumuşayıp alttan almayin o size uysun ailesine de sınır cizdiginden emin olun

Konu eskiymis ama son güncellemeyi okudum
Esinizin sorunu evde olani ailesine yansitmasi, mahremiyet dusuncesi yok
Bu değişmez sınırlari yok adamin
Ha psikologa gidecegim demiş o zaman ailesinden uzak bir yere taşının, psikologa da gitsin kendini duzeltsin o zamana kadar siz de net olun, tavrınızı koyun. Cabuk yumuşayıp alttan almayin o size uysun ailesine de sınır cizdiginden emin olun
Şimdi onu yazacaktım kabul etmez ama başka şehir bize iyi gelir mi sizce ? En son bunu teklif edicem çünkğ ben Konya’da bidaha yaşama m ailesinin yüzüne de bakmam bunda netim.

Şimdi onu yazacaktım kabul etmez ama başka şehir bize iyi gelir mi sizce ? En son bunu teklif edicem çünkğ ben Konya’da bidaha yaşama m ailesinin yüzüne de bakmam bunda netim.
Onu kabul etmez bunu istemezle evlilik yurumez ki onun da cabalamasi lazim
Ayri sehir iyi gelebilir ben kendi aileme de yakin olmak istemem mesela. Bir de ailesinden etkileniyorsa uzak kalmasi iyi olabilir

Onu kabul etmez bunu istemezle evlilik yurumez ki onun da cabalamasi lazim
Ayri sehir iyi gelebilir ben kendi aileme de yakin olmak istemem mesela. Bir de ailesinden etkileniyorsa uzak kalmasi iyi olabilir
Etkilenmez mi evlendiğim günden beri beni kötülüyor oğluna oğlunu bastıracağı yerde hep gaza getiriyor evliliğimizle ilgili bir tane iyi düşüncesi görmedim daha neler neler var da burdan yazamıyorum çok uzun görümce belası da var ana kız her gün konuşuyorlar görüşüyorlar ofisine gidiyorlar ben hastayken onu yaşnız çağırıyorlar vs vs

Etkilenmez mi evlendiğim günden beri beni kötülüyor oğluna oğlunu bastıracağı yerde hep gaza getiriyor evliliğimizle ilgili bir tane iyi düşüncesi görmedim daha neler neler var da burdan yazamıyorum çok uzun görümce belası da var ana kız her gün konuşuyorlar görüşüyorlar ofisine gidiyorlar ben hastayken onu yaşnız çağırıyorlar vs vs
Sorun esinizde
Artik onun ailesi sizsiniz birinci onceligi siz olmalısınız annesine kiz kardesine once esim demeyi bilmeli

Sorun esinizde
Artik onun ailesi sizsiniz birinci onceligi siz olmalısınız annesine kiz kardesine once esim demeyi bilmeli
Bunu yapamadı maalesef . Döneceğim gğn aklına geldi ama ilk defa beni böyle ciddi gördü yoksa her boş kavgada bile beğenmiyorsan çek git diyordu bana

Bakıyorım da ilk konuyu açınca da çoğu kişi bırak gitme demiş çocuk yapma demiş . Tek şansım çocuk sanırım . Buarada o döndüğüm zaman da kendi hiçbir şeyini kabul etmemişti sen değişeceksin şartları vardı eşimin …

Bakıyorım da ilk konuyu açınca da çoğu kişi bırak gitme demiş çocuk yapma demiş . Tek şansım çocuk sanırım . Buarada o döndüğüm zaman da kendi hiçbir şeyini kabul etmemişti sen değişeceksin şartları vardı eşimin …
Evlilik olsun flort olsun neyse iste, insan yeni biriyle birliktelik yasadiginda illa ki değişir. Ama bu tumden kendi hayatini birakip kendini diger partnere adamak degildir. Nasil ki 1 sene onceki halimizden farkliysak, iliski de bizi gelistirmeli birlikte yol alinmali
Kimse kimseyi değiştiremez

Ha bir de sizden değişim istemiş. Yok artık (!). Bence siz, ailelerden ayrı şehirde olsanız da aranız yine böyle olur. Çünkü adam o kadar zaman geçmesine rağmen ve bunca şey yaşanmasına rağmen aile olmanın bilincine varamamış. Kendi ailesini hep sizden önce gelmiş. O yüzden farklı şehirde olsanız bu sefer adamın ailesi sürekli onu veya sizi arar. Ve bu şekilde sıkıntı verirler. Yine aynı şeyler yaşanır. Buradaki asıl problem adam aslında, ailesi değil. Adam, kendi ailesine sınır koysa ve sizi ezdirmese altlı üstlü otursanız dahi kolay kolay sorun çıkmaz.

O kadar nokta atışı yapıyorsun ki gerçekten öyle eşim yüzünden oldu yoksa eşimden çekinirler elim izin vermese olmazdı . Zaten ölse ayrılmaz o konyasından ailesinden

İnanır mısın bide bana diyor ki biz aile gibi değiliz sen benim yanımda dğeilsin diyor artık kafayı yemek üzereyim . Hepimizi aynı anda idare etmek istiyor ama öyle bi dünya yok bana bunların olacağını söylememişti . Bir pazar günümüz dahi yok ayrı geçirdiğimiz . On dakikalık mesafede oturuyor ailesi görüntülü aramalar konuşmalar yazışmalar onlarsız bir günümüz yok benim ailem kaç km uzakta kendimi artık enayi gibi görüyorum
sen benim konularımı oku arkadaşım, bende aynı dertten müzdaribim. biz kadınlar herşeyi geride bırakıp yeni bir hayata başladık, bunlar hiç bir düzenleri değişmeden olağan alışkanlıklarına devam etmek istiyorlar. benim kayınvalidem iyi biri, sürekli bu konuda tartışınca eşime '' olsun ama kız alışkın değil, o böyle içli dışlı akrabalarla büyümemiş, karakteri böyle, istemiyor olabilir, ortayolu bulun'' vs diye bana arka çıkıyor hep. ama eşimin aklı hep akrabalarında, bugün halama gidelim bi çay içelim, bugün kuzenime gidelim okey oynayalım vs. planları hiç bitmez. bende artık giderken beni de kendi akrabalarıma bırak (akrabalarım istanbul içi 30 km uzakta) , herkes kendi akrabalarıyla yaşasın demeye başladım, azaltsa da bitmiş değil bu istekleri. biz kavga dövüş ilerliyoruz bu konuda.

X