Evlilik testinde tuberklos olduğunu öğrendik

Çok geçmiş olsun öncelikle.
Kan vermekle kan bitmez.
Ayrıca şimdi emin olmak için baktım Üniversite Hastanelerinde ya da özel hastanelerde yaptırdığınız tüm tahliller e nabızda görünüyor.
Çocuklara da kendime de baktım hepimizin her şeyi e nabızda.
Tahliller radyolojik görüntüler hepsi var.
Özel bir hastaneye ya da göğüs hastalıkları uzmanına tekrar başvurun bence özele ya da sağlık bakanlığı ile iletişime geçin kan tükürmeye başladı süreç uzuyor ne yapılmalı diye?
İş yerinden arkadaşım 20 yıl önce geçirmiş 1.5 sene işe hiç gidememiş bildiğim kadarıyla bulaşıcılığı da var.
Sizde dikkat edin.
Ama şuan gayet iyi hemen toparlar inşallah.
Amca da eskiden geçirmiş o da iyi.

Hastane onaylamamış galiba neden düşmedi biz de anlamadık. Hastanenin sayfasında da röntgen için devam ediyor yazıyor oysaki doktor baktı. Sonuç çıkmıştı. Süreç uzadığı için 2 ayrı eğitim araştırmada testleri var zaten nereye gitse en baştan test yapıyorlar böyle olunca yol kat edilmiyor. Sonuçları salı günü çıkacak sonuçlarım çıksın onlarla bari özele gideyim diyor. Bana da salıya kadar beklemek büyük zaman kaybı gibi geldi

Onaylanınca düşüyor demek ki.
Size de bulaşmasın dikkat edin.
Zor bir süreç ama veremli hasta aslında öyle kendi haline bırakılmaz.

İnşallah birşey çıkmaz.Gecmis olsun.

Bu arada daha yolun çok başında sanırım.
Süreç uzun bildiğim kadarıyla.
Yani daha tetkikleri devam eder.
Destek olun ama dikkat edin moralini yüksek tutun.
Birkaç seneye uzayabilir ama ben her zaman yanındayım gibi..

Evet yolun başındayız daha kesin teşhis konulmadı. İnşallah hastalıkta da yolun başıdır geç kalmamışızdır

her gittiğiniz hastaneden yazılı basılı sonuçları elinize alın.
epikriz isteyin.

İnşallah bir sorun olmaz. Dediğiniz gibi çok tehlikeli bir durum olsaydı o anda hastaneden ilgileneceklerini düşünüyorum. Salı gününe az kaldı. İnşallah çok kolay bir şekilde tedavi sürecini tamamlar yuvanızı kurarsınız.

Yok e nabıza düşmedi bunlar hatta eğitim araştırmanın kendi sitesinde de görüntüleyemiyoruz. Tahlilin adı gözüküyor tıklamak istediğimizde açılmıyor biz de anlamadık
maaleef her hastanenin düşmüyor
Ankara şehir hastanesinde kolonoskopi filan düşmüyor mesela e-nabıza, hatta çoğu hastanenin düşmüyor desem abartmış olmam kronik hastayım pek çok hastanede işlemim oluyor
sonuç çıkınca SMS geliyor, muayene randevusu alıp gidiyorsunuz tekrar

Eğitim Hastanesi'nin sonucuna örneğin İstanbul devlet hastanesi tahlil sonucu yazıp TC ile bakabilirsiniz. E nabiza dusmeyenler de çıkar orada . Geçmiş olsun bu arada. Özelde aynı güne tomografi sırası bile bulabilirsiniz.

Biz Kayseri şehir Hastanesi'nde de hem tahlil hem de akciğer tomografisini ayni gün çektirip sonucu aynı gün alabilmistik.

Bence özelde iyi bir doktora gidin. Babam tumor hastasıydi devlet hastaneleri rezil etti resmen. Hastalik ilerledi hatta. Sonra başkent hastanesine gittik baska birbile iyi bir doktora. Hastane de çok iyiydi hemen randevu veriyorlar tomografiye sonuclari takip ediyorlar vs. Babam cok rahat etmişti orda

3 kere akciğer filmi çektirmeye zorlamak nasıl bir ahmaklık. Devletin sistemine düşmüyor mu bu testler? Verem adamı üstüne testlerle kanser yapacaklar. Antibiyotikten çok çok daha tehlikeli röntgen ama adamı keyfi filme gönderiyorlar.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin verem mi kaldı x hastalık mı kaldı aşıya ne gerek var diyenlere de demekki halen var kı bu hastalık aşısı yapılıyor

Biz de ona sinirlendik 3 ayrı röntgen ve her seferinde dünyanın kanını aldılar. Bugün acilden polikliniğe gönderdiklerinde testlerim var demiş yine de ilk kez yapıyorlar gibi yapmışlar. Bu Salı gününden beri çekildi röntgenler bir hafta bile olmadı. O yüzden özele gitmek istemiyor tekrar test yapacakları için sonuçları alıp öyle gitmeyi düşünüyor
Bir de gittiği yer göğüs hastalıkları eğitim. Araştırma hastaneleri daha iyi hizmet alır diye düşünerek oraya gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…