Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

bizimde nisanda 7 sene bitiyor.. şimdi askerde ama döndüğünde artık bende özel bi teklif istiyorum :97:

bizim de 5. senemiz aşkım askerde deli gibi evlenmek istiyoruzama özel bi teklif almadım yani su altında su üstünde restoranda yada kafede yada başka bi şekilde hatta sözümüz olacak haziranda:26:
evlilik teklifini ne zaman yapması lazım sözden önce :26:mi sonra mı:26:inşallah yapar

ben geçtiğimiz cumartesi yani 12 Mart' ta aldım. çok güzeldi.. gerçekten çok hoş bir duyguymuş... :97: :97:

bnde 2011 yılbaşı gecesi evlilik teklifi aldım =) edecegini biliordum ama ne zaman eder bilmiordum :)
herkes demiş ya hiç ummadıgım anda diyee ama bi yemege bi yerlere gitmişler insan yne hidseder bi teklif olcağnı =) benim sevgilim beni halamlara götürürken 'otobanda' evlilik teklifi etti :)) gercekten de hiç ummadığım bi anda oldu :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:

6. yıldönümümüz için sapancada bi arkadaşımızın dağ evine gitmiştik beraber. önce arkadaş grubumuzla mangal yaktık sesi çok güzel bi arkadaşımız bize gitar çaldı, hepberaber içtik, şömine yaktık. sonra da meğersem bu organizasyon evlilik teklifi içinmiş tüm arkadaşlarımın içinde evlilik teklifi aldım çok duygusaldı ve ilginçti hiç beklemiyordum

Bizimde 2.5 yıl oldu doğum günümdü 1yıl dolmamıştı evine yemeğe davet etti gittim mumlar koridora dizmiş hiç beklemiyordu kırmızı bir yolluk romantik müzik eşliğinde kendi elleriyle özenerk hazırlamış olduğu yemekler ve ihtişamlı masada şaraplarımızı yudumlarken bi an önümde diz çöktü ve 3taşlı pırlanta yüzükle benimle evlenirmisin bundan sonraki hayatmza sen ben ve çoccuğmz devam edelim dedi 3taş onu ifade ediyormuş ama çok güzel bi ambiyanstı heryer küçük mumlar epey uğraşılmıştı ama tabi insan güzel bi konuşma hazırlardı dedim ama heyecana bağladı yani ne o öyle kuru kuru kadın milletiyz işte buldukça bunama misali

sen hiç beklemiyodun ama biz çok uğraşmıştık özellikle şarkı seçimleri ve söyleyenin sesi/yorumu mükemmeldi bütün uğraşımıza değen bi organizasyondu gerçekten

Ben de teklifimi 14 şubatta aldım aşkımla yemeğe çıkmıştık, yemek bittikten sonra küçük kalpli pasta geldi tek kişilik, tam yiyecekken içindeki yüzüğü farkettim ben şok oldum kalakaldım , aşkım yüzüğü çıkardı peçeteyle temizledi parmağıma taktı diz çöktü ve o anda restorantta birden ''enya-only time (çok severim de :)'' çalmaya başladı. Ben zaten ağlamaya başladım Bir ömür boyu karım olmak ister misin dedi ben de evet dedimm ayyyyyyyyyyyyy bi taneee o yaa

sen hiç beklemiyodun ama biz çok uğraşmıştık özellikle şarkı seçimleri ve söyleyenin sesi/yorumu mükemmeldi bütün uğraşımıza değen bi organizasyondu gerçekten

di mi ya tunanın sesine hayranım defneyi de öyle tavlamadı mı zaten
evet canım rüya gibi bi geceydi şok olmuştum resmen!!!!!!!!!!! sen, ezgi, devran ne kadar uğraşmıştınız yaaa canım benim

Son düzenleme:
23 Nisan'da Eminönü kuşların olduğu meydanda aldım evlilik teklifimi çok güzeldi oyy hala heyecanlanıyorum anlatamıyorum bile

bızım aıleler tanıstı bız ıadeı zıyaret yapıcaz kasımda ve muhtemelen söz olacak onlar gelıp ıstedıkten sonra ama hala gel gelelım evlılık teklıfı fılan yok. bı daha etmıstı o da ayak ustu bız tasınıoruz dedıgımde aglayarak ama aradan aylar gectı

tanışamızın daha 1.ayında sahilde yemek yerken yüzğü çıkardı ve benimle evlenirmisin dedi sonra garsonlar ellerinde bir demet çiçekle gelince kabul ettim şimdi ailelerimiz tanıştı bayramda sözümüz var

tanıştığımızdan beri evlilik konuştuğumuz için, maalesef teklif etmedi.
birbirimizden uzak yaşadığımız için "hayatım evlenince teklif edicem" diyor
evlendikten sonra evlenme teklifi alan tek kadın olarak tarihe geçicem

mezuniyet gecemden 3 gün önce aldım ben teklifimi... aslında biliyordum edeceğini çünkü her zaman akşam yemeğine çıkmıyorduk...beni kuaföre bıraktı hazırlanmam için o da gitti işleri varmış onları halletti.... derken 3 saat sonra geldi beni aldı... aa durun durun öncesi var biz telefonda konuşurken uyuyakalan ve de bunun yanında sayıklayan bir çiftiz... bir gün önce de uyuyakaldı beyfendi tabii bende boş durur muyum sordum hemen bana bir yer söyledi ama orada teklif edilmez bi defa dağda ve buzz gibi giyeceğim elbise orada beni öldürür soğuktan yani... çok bozuldum... neyse aldı beni kuaförden arabayla giderken bir kafe önünde durdu içeriye bakıyorum hiç hazırlık yok insanlar içerde ben süslenmişim elbise giymişim getirdiği yer alakasız tabi ben üst katına bakıyorum belki oraya hazırlamıştır diye insanlar iniyor aşağıya ama benimkinden tık yok keyifle beni izliyor neyse nescafe istedik kurabiye getirdiler ama ben arıyorum kurabiyenin içinde mi girişte oturuyoruz hem gülerim hem ağlarım o biçimdeym yani peçete almaya gidiyorum dedi gitti elinde 13 gül ve bir casablanka buketi ile geri döndü(13 gül seni seviyorum casablanka ise benimle evlenirmsn demekmiş ya da tam tersi işte ) herkes bize bakıyor ben teklif bekliyorum tık yok... sonra gidiyoruz dedi gözlerimi bağladı elimde buketim arabaya bindim... bulunduğum şehir küçük olduğu için gidilebilecek her mekanı her yolu biliyorum ama beni öyle bir şaşırttı ki anlatamam o sayıklaması yalanmış beni kandırmış teklif için 3 ay önce herşeyi ayarlamış... indim aşağıya gözlerimi bir açtım ramadanın terasının kapısının önünde yanlarda mumlar ve güller ve tek bir masa.... neyse yemekler şaraplar ve kemancılardan sonra teklifimi aldım veee heyecandan EVEET bile diyemedim.... hayatımın en güzel günüydü... ramadadan çıktıktan sonra arabanın tüm pencerelerini açıp sesimiz kısılana kadar bağırdık :)) benim teklifim de böyle bitti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…