- Konu Sahibi cansubeauty
-
canim insallah eder.., erkeklerin hepsi ayni degil kimisi evlilik teklifi hic etmiyor, kimisi tanismadan önce ediyor kimisi tanismadan sonra kimisi sözden nisandan sonra kimisi evlenirken.., aslinda aileler tanistirmadan edilmesi gerek ama iste.., benimkide etmedi aileler tanisti hala tik yok.. bekliyoruz bakalim hayirlisi :) sen üzülme canim olur o sabret:)
pazar günü ailelerimizi tanıştırıyoruz ama hala bir teklif almadım :)
canım hiiiçç meraklanma bizimde aileler tanıştı sonra aldım teklifi :lepi: hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın :hulya:
oyyy( keske atmasaydin canim.. ama iste o bi anlik sinirden insan ne yaptigini bilemiyor.. sen üzülme..., süprizim var diyorsa belki dedigin gibi yeni yüzük alip yeni bir teklif gelecek:)), sevgilin nerde yasiyor canim almanyadami??, ozaman almanyayami gelin geleceksin =)
valla bende çok üzüldüm ama oldu işte. o da deli. insan ben gittikten sonra alır yani de mi almamış bırakmış gitmiş 2-3 gün toprağı eştik aradık bulamadık valla hemen kapmışlar :bbo: yok canım almanyada deil dubaide yaşıyor.
olsun canim saglik olsun.., kapmislardir hemen tabiki yüzük bulunca kim almaz.. bizim milletimiz ac gözlü :)) , dubai oo güzelmis canim.., allah gelin gitmeyi nasip eder insallah :)
çok tatlı yaa mutluluklaralkisalkisalkis
slm ben evlilik teklifini tanıştıktan 2hafta sonra almıştım :))
Ben evlilik teklifi almadım zaten 6 yıl flört edince evliliğe doğru gidiyor zaten.
Ama hala söylenirim :)
canim haklisin bizde 3 senedir beraberiz ve evlilige dogru gidiyoruz.. yani adim gibi eminim evlencegimizi biliyoruz ama yinede bir teklif sart diye düsünüyorum sonucta insan herseyi bir defa yasar , birinci defasinda cok özeldir ve önemlidir..., ,sen kocanin aklina gir sana evlilik teklifi etsin tek tas alip.. fakir olmaz ölmezde alla alla etsin iste ne güzel hehe kaydirigubbakcemile3, ... bakalim benimkinin nezaman aklina gelecek... :Saruboceq::icecream:
geçti canım artık
evliliğimizde 3.yılımızı bitirdik :) ondan diyorumya halaa söylenirim diye
arada bi romantik zamanlarda söylediği olmuştur ama,
insan güzel bi organizasyon yapar, alır tektaşını ama nerdeegeçti artık
mükemmel bir insan ama kadın ruhundan anlamıyor maalesef
Evlilik teklifi almadım malesef, ama evlendim kaydirigubbakcemile3
Eşime arada kızıyorum evlilik teklifiyle ilgili birşey gördüğümde,
sen bana evlenme teklifi etmedin diye,
niye o zaman benle evlisin, marifet evlenme teklifi etmeden evlenmek,
diyorkaydirigubbakcemile3
benim sevgilim de çok hevesli şöyle yaparız böyle yaparız diyor evimize düğünde şunları bunları yaparız diyor ama daha teklif gelmedi şakayla karışık teklif gelmezse evlenmem diyorum eder herhalde yoksaaaa :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?