- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
- Konu Sahibi minerva1988
-
kız nası biri güzel soru:) derin biridir yüzeysel değildir . bi insan çok yakının olunca tam olarak ne ister hiç bilmiyorum kız da çok yakınım hatta en yakınlarımdan ama bu konudaki hayali nedir bilmiyorum :)Kız nasıl biri bu çok önemli. Herkesin beğeneceği teklif farklıdır bence. Böyle klişeleşmiş, genele yayılmış teklifler yerine bana özel, sevdiğim insanın beni çok iyi tanıdığını gösteren, yalnızca ikimizin paylaştığı şeyler içeren bir teklifi tercih ederdim ben.
kız nası biri güzel soru:) derin biridir yüzeysel değildir . bi insan çok yakının olunca tam olarak ne ister hiç bilmiyorum kız da çok yakınım hatta en yakınlarımdan ama bu konudaki hayali nedir bilmiyorum :)
yemez ya :) çünkü kızda tetikte :)) ay inşallah çok mutlu olurlar da bunlar da güzel heycanlar olur :)"Benim hayalim şöyle böyle" diyerek konuyu açın. O da size hayalini söyler.
yemez ya :) çünkü kızda tetikte :)) ay inşallah çok mutlu olurlar da bunlar da güzel heycanlar olur :)
bir arkadaş anlatmıştı onun da arkadaşına yapılmış garip oldu bu cümle deçok yakın bi erkek arkadaşım sevgilisine evlenme teklifi edecek ve benden yardım istedi. Ben de sizden yardım almaya karar verdim :) Her türlü öneriye açığız. İstanbulda yaşıyoruz , orta şeker gelire sahip, yaşlar 27-28
çok yakın bi erkek arkadaşım sevgilisine evlenme teklifi edecek ve benden yardım istedi. Ben de sizden yardım almaya karar verdim :) Her türlü öneriye açığız. İstanbulda yaşıyoruz , orta şeker gelire sahip, yaşlar 27-28
Benim eşim çok güzel şiirler yazar,keşke o şiirlerle beraber bana çok romantik bir şekilde evlenme teklif etseydi. Yeri mekanı bile önemli değil,benim içim gözlerime bakması,o anın büyüsü önemli. Ama etti mi? Hayır etmediBen erkek olsaydın çok duygusal bir konuşma yapar,o kızın başını döndürürdüm şahsen
beykoz korusunu çok severim bende :)Ahh ahh eşim bana Beykoz korusunda evlenme teklifi etmişti en uste cikmistik cok yaşlı bir ağaç vardi karşısi deniz birden diz çöktü cok heyecanlanmistm ya ama anlamstm teklif edeceğinicok heyecanliydi
Col romantik tam da benim zevkime gore Allah mutlu etsin daimEşimle Beyaz Show izliyorduk, geçen sevgililer gününde ben yanına gitmiştim, ayrı şehirlerdeydik de. . Ben su içmeye kalkacaktım ''dur sen yorulma ben getiririm'' dedi. Kalktı gitti. Birazcık sürdü gelmesi, lavaboya falan gitti sandım. Baktım bana seslendi, ''bi gelebilir misin'' dedi. Ben de bi şey oldu sandım. Kalktım oturma odasının kapısını açtım. Baktım diğer odaya kadar yerde gül yaprakları serili. Diğer odanın kapısını açtım. Baktım odada takım elbisesini giyinmiş, elinde yüzükle diz çökmüş beni bekliyordu. Ben pijamalarımla kalakaldım öyle :)
Güzel sözcüklerle teklif etti işte. . Beklemiyordum o anda.
Masrafsızdı, ama ben çok mutluydum. .
Col romantik tam da benim zevkime gore Allah mutlu etsin daim
Bence zevkler ayri birimiz sade severken digerimiz satafatli sever nasil yardimci olur arkadaslar bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?