- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
- Konu Sahibi minerva1988
-
Ben çok orijinal bulmuştum
Bir sevgilim bile yok piyasadan uzağım
Aaa siz evli değil misiniz??
Vallahi değilim
Öteyi beğenmedim beriye burun kıvordım derken bugünlere geldim
Eşimle Beyaz Show izliyorduk, geçen sevgililer gününde ben yanına gitmiştim, ayrı şehirlerdeydik de. . Ben su içmeye kalkacaktım ''dur sen yorulma ben getiririm'' dedi. Kalktı gitti. Birazcık sürdü gelmesi, lavaboya falan gitti sandım. Baktım bana seslendi, ''bi gelebilir misin'' dedi. Ben de bi şey oldu sandım. Kalktım oturma odasının kapısını açtım. Baktım diğer odaya kadar yerde gül yaprakları serili. Diğer odanın kapısını açtım. Baktım odada takım elbisesini giyinmiş, elinde yüzükle diz çökmüş beni bekliyordu. Ben pijamalarımla kalakaldım öyle :)
Güzel sözcüklerle teklif etti işte. . Beklemiyordum o anda.
Masrafsızdı, ama ben çok mutluydum. .
Tıpatıp anlatıldığı sekli ile o kadar cok duydum hatta tanık oldum ki baydı beni ..Ben çok orijinal bulmuştum
Bir sevgilim bile yok piyasadan uzağım
Harika !doğruKayıt altına alınacak illa .. Herkes görecek facete paylaşılacak.
Önden sipariş veriyor bizim millet şöyle teklif et böyle yap diye..
Gerçi eve cıcek getirince kocanın kafasına atan tipler türedi.. İş yerine göndereceksin, bunu kim gördü şimdi dşye ...
kaynınız varsa boştayımEşimle Beyaz Show izliyorduk, geçen sevgililer gününde ben yanına gitmiştim, ayrı şehirlerdeydik de. . Ben su içmeye kalkacaktım ''dur sen yorulma ben getiririm'' dedi. Kalktı gitti. Birazcık sürdü gelmesi, lavaboya falan gitti sandım. Baktım bana seslendi, ''bi gelebilir misin'' dedi. Ben de bi şey oldu sandım. Kalktım oturma odasının kapısını açtım. Baktım diğer odaya kadar yerde gül yaprakları serili. Diğer odanın kapısını açtım. Baktım odada takım elbisesini giyinmiş, elinde yüzükle diz çökmüş beni bekliyordu. Ben pijamalarımla kalakaldım öyle :)
Güzel sözcüklerle teklif etti işte. . Beklemiyordum o anda.
Masrafsızdı, ama ben çok mutluydum. .
kaynınız varsa boştayımallah bir ömür mut lu etsin
ya ya ya :) adam da düşünüyo da yardım da alıyo işte :) oğlumuz bitanedir :)ben güzel bi teklif aldımda
bunu adam tek basına planlasın bence mumkunse ya yazmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?