Sevgilim evlilikten bahsetmiyor

Evlenme…İnan bana baba evi çok çok daha güzel.Ya da sen bilirsin evlen yaşayarak gör.
Aslında benim de keyfim gayet yerinde evde🥹 illa sonu olsun da demiyorum ama böyle sadece zaman geçirilmesi ciddi bir konu konuşulmaması kafamda soru işareti yaratıyor ☺️

Önceden daha çok konuşuyorduk bu konu ile ilgili şimdi hali hazırda evi yapılıyor ama benden fikir pek almıyor veya ben ailemden konu açsamda o pek açmıyor küçücük yer birbirimizi biliyoruz ama tanıştırmaması falan beni uzaklaştırıyor
Hmm ketum biri o zaman. Bu şekilde adamı da ailesini de çözmek zor olmuyor mu?

görücü mü?

yani bu kız görücü gelen/gelebilecek/gelmesi olağan bir çevredeyse, ki zaten küçük yerdeyiz de diyor, o zaman direkt "baksana hele bi' biz ne ayağız?" desin, kıvırmaya gerek yok

değilse, benim arkadaş çevremde (hatta hatta güya muhafazakar olan aile çevremde bile) bir kız "bana görücü gelecek" dese poposuyla gülerek kaçar erkek arkadaşı
Ay biri poposuyla gülerek kaçsa seyretsek be güzel bir görsel olur 😂😂 gözümde canlandı hehehe. Yani bir seçenek beğenebilir beğenmeyebilir

Aslında benim de keyfim gayet yerinde evde🥹 illa sonu olsun da demiyorum ama böyle sadece zaman geçirilmesi ciddi bir konu konuşulmaması kafamda soru işareti yaratıyor ☺️
Seni anlıyorum canım.Benim dediklerime de takılma.Şuan canım çok sıkkın ondan öyle yazdım.Açık açık konuş abes bi durum değil.9 aydır görüşüyorsunuz evlilikle ilgili fikrini sorman gayet doğal.Evlilik düşünüyorsan.

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Ben 25 yaşındayım yakında 26 olacağım erkek arkadaşım da 29 yaşında işi gücü maddi durumu yerinde olan bir insan, biz de ailecek durumu yerinde olan insanlarız, 9 aylık bir birlikteliğimiz var. Bizim yaşadığımız yerde de ilişkiler çok fazla uzamadan resmiyete kavuşur her neyse erkek arkadaşım ilişkinin başında daha ciddi ya da evlilikten bahsediyordu ama şu sıralar ağzını bile açmıyor bu konuda, bana karşı davranışları gayet güzel ama ben biraz daha ciddileşsin istiyorum arada başkalarının ilişkilerinden konu açıyorum ama konu bizim geleceğimize gelmiyor. Ben de erken anne olmak isteyen bir kızım. Ona açık açık fikrini nasıl sorabilirim veya sorsam çok mu garip olur yani genelde erkekler açar ya böyle şeyleri.. sizce ne yapmalıyım? Onu çok seviyorum ama geleceğimi göremediğim bir ilişki de ne yapmalıyım bilemedim
9 ay çok ya bence de ciddiye binmeli. Açık açık sor ben yuva kurmak evlenmek istiyorum de...

Seni anlıyorum canım.Benim dediklerime de takılma.Şuan canım çok sıkkın ondan öyle yazdım.Açık açık konuş abes bi durum değil.9 aydır görüşüyorsunuz evlilikle ilgili fikrini sorman gayet doğal.Evlilik düşünüyorsan.
Her neyse sorun sıkma canını. Yarın yeni bir gün. Allah huzur mutluluk versin :)

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Ben 25 yaşındayım yakında 26 olacağım erkek arkadaşım da 29 yaşında işi gücü maddi durumu yerinde olan bir insan, biz de ailecek durumu yerinde olan insanlarız, 9 aylık bir birlikteliğimiz var. Bizim yaşadığımız yerde de ilişkiler çok fazla uzamadan resmiyete kavuşur her neyse erkek arkadaşım ilişkinin başında daha ciddi ya da evlilikten bahsediyordu ama şu sıralar ağzını bile açmıyor bu konuda, bana karşı davranışları gayet güzel ama ben biraz daha ciddileşsin istiyorum arada başkalarının ilişkilerinden konu açıyorum ama konu bizim geleceğimize gelmiyor. Ben de erken anne olmak isteyen bir kızım. Ona açık açık fikrini nasıl sorabilirim veya sorsam çok mu garip olur yani genelde erkekler açar ya böyle şeyleri.. sizce ne yapmalıyım? Onu çok seviyorum ama geleceğimi göremediğim bir ilişki de ne yapmalıyım bilemedim
Gelecekle ılgılı sorular sorduğumuzda insanlar avam evlılık meraklısı gıbı yaftalar takıyor. Hiç de katılmıyorum. Karsındakı insan evlılık istemıyoda olabılır. Sana uyarsa devam edersın uymazsa yoluna bakarsın.

Back