- 17 Şubat 2015
- 7.537
- 19.834
- Konu Sahibi Aysegullerden
Hesabı kim öder, d 0.20 ne demek diye soran zengin olabilemez ki. Ya da belki kültür farklıdır. Ya da belki gönül zengin değildir.Kime göre zenginsiniz? Neye göre zenginsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesabı kim öder, d 0.20 ne demek diye soran zengin olabilemez ki. Ya da belki kültür farklıdır. Ya da belki gönül zengin değildir.Kime göre zenginsiniz? Neye göre zenginsiniz?
hadi ya kim dedi zenginlik ustası mı dediHesabı kim öder, d 0.20 ne demek diye soran zengin olabilemez ki. Ya da belki kültür farklıdır. Ya da belki gönül zengin değildir.
Görenek ustası söylüyorhadi ya kim dedi zenginlik ustası mı dedi
Nişanlın sana 0.20 karat yüzük aldıysa git at kendini.hadi ya kim dedi zenginlik ustası mı dedi
bravo tebrik ederim alkışlıyorumGörenek ustası söylüyor
ben yüzüğümü seviyorumNişanlın sana 0.20 karat yüzük aldıysa git at kendini.
Zengin gibi mi alkışlıyorsun düğüne çok para harcatıp dımdızlak kalmış fakir gibi mi?bravo tebrik ederim alkışlıyorum
senin gibi alkışlıyorum artık hangi sınıfa dahilsen. Başka yerde konuş bayyyyyyyZengin gibi mi alkışlıyorsun düğüne çok para harcatıp dımdızlak kalmış fakir gibi mi?
Benim seni alkışlamak gibi bir niyetim yok ki verdiğin doneler doğrultusunda çıkarım yapıyorum. Bu yaptığımız şey konuşma değil yazışma, kendimi yazarak zengince ifade etmeyi severim. Sen o açıdan da zengin görünmüyorsun.senin gibi alkışlıyorum artık hangi sınıfa dahilsen. Başka yerde konuş bayyyyyyy
Profilinde avukat yazıyor. Bu arkadaş avukatsa vay halimize. Yazı yok, ifade ediş biçimi rezalet. Nerden tutsan elinde kalır.Mahalle arasındaki düğün salonlarında evlenen zavallı gelinlere takılan altınlar ve paralar alınarak düğün parası ödeniyor.
Siz muhtemelen o gün kuyumcu dükkanına döneceksiniz.
Bu arada düğüne kadar kitap okuyun. Türkçeniz ve kendinizi ifade etme şekliniz çok zayıf.
Hiç inanmam. Avukatların yazı ve ifade dili muhteşemdir.Profilinde avukat yazıyor. Bu arkadaş avukatsa vay halimize. Yazı yok, ifade ediş biçimi rezalet. Nerden tutsan elinde kalır.
Ailenizin maddi beklentisini karşılayabilecek birini bulsaydınız o vakit..selamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
E zenginseniz siz yapın düğünü. Zaten sizin cevre için olacak duğün sizin yapmaniz daha mantıklıselamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
Bir zamanlar gelin evinde Goldistan'da yaşayan bir gelin vardı. Bana onu hatırlattı konu sahibi. Ama onun babası almıştı her şeyi. Zengin, dünyadan bir haber, minnoş, şımarık bir şeydi.
Konuya tek çözüm ailenizin daha lüks bir düğün istiyorsa müstakbel dünür ailesi ile konuşup masraflara ortak olmaları. Bu şekilde iki tarafında istediği gibi olur zannımca.Onlarında maddiyatları iyi. Çok fazla karşıtlığımız yok