Evlilik sıkıntıları

selamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
Anladığım şey şu. Sizin aileniz nüfuslu, zengin ve bu yüzden yemekli otel düğünü yapmalılar. Peki o zaman yapsınlar.
Neden hem birsuru sebepten ötürü böyle olması gerekli deyip, icraatı karşı taraftan bekliyorlar? Nişanlınızın ailesi zengin mi?

Damat adayının durumu nasıl? İşi gücü var mı? Evlindiginiz zaman ailenin sana verdigi lüks devam etmeyince mutsuz olur musun?

Anladığım şey şu. Sizin aileniz nüfuslu, zengin ve bu yüzden yemekli otel düğünü yapmalılar. Peki o zaman yapsınlar.
Neden hem birsuru sebepten ötürü böyle olması gerekli deyip, icraatı karşı taraftan bekliyorlar? Nişanlınızın ailesi zengin mi?
Onlarında maddiyatları iyi. Çok fazla karşıtlığımız yok

selamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
Haklılar

Evleniyorsunuz yahu. Kime neyi kanitlayacaksiniz? Elalem icin borca girmeye gerek var mi? Azicik asim kaygisiz basim. Bence nisanlini bu tip seylerle daraltma. Hem gurur yapabilir hem de bu cok gereksiz. Sevdigin insanla evleniyorsun bundan guzel sey mi var? Allah mesut etsin.

Evlenirken maddi hiçbir beklentim ve isteğim olmadı. Aileminde aynı şekilde. Erzurumluyuz ama hiç adet yapmadık. Durumu eşimin neye yetiyorsa onu tasdikledim. Yine olsa yine aynını yaparım. Durumu yoksa eşinizle çalışıp siz para biriktirip yapın. Ailesinin parası yoksa nasıl yapacaklar ki? Kendi abiniz evlense durumunuz olmasa kız tarafı böyle bir talepte bulunsa çıldırmaz mısınız? Üzülmez misiniz? Asla eşime bunun konusunu bile yapmazdım.

Onlarında durumu iyi hatta belki bizden biraz daha düşüklerdir ama karşıtlık çokta yok

Kardeş görücü mü kaldı? Şu bana neden görücü çıkmadı muhabbetlerinden bir kurtulun artık.devir kapandı devir.Adriana Lima olsanız da görücü çıkmayacaktı yani.sizin bir eksikliğinizle alakası yok yani.

Zengin bir ailen var ama hic görücü çıkmamış hayret bişey normalde zengin ailenin kızlarına çok talipleri cıkıyordu

X