- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.464
- Konu Sahibi Aysegullerden
yanlış anlaşıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladığım şey şu. Sizin aileniz nüfuslu, zengin ve bu yüzden yemekli otel düğünü yapmalılar. Peki o zaman yapsınlar.selamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
Onlarında maddiyatları iyi. Çok fazla karşıtlığımız yokAnladığım şey şu. Sizin aileniz nüfuslu, zengin ve bu yüzden yemekli otel düğünü yapmalılar. Peki o zaman yapsınlar.
Neden hem birsuru sebepten ötürü böyle olması gerekli deyip, icraatı karşı taraftan bekliyorlar? Nişanlınızın ailesi zengin mi?
Tabiki varDamat adayının durumu nasıl? İşi gücü var mı? Evlindiginiz zaman ailenin sana verdigi lüks devam etmeyince mutsuz olur musun?
Haklılarselamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
inşallah dalga geçmiyorsunuzdurHaklılar
Aileniz kesınlıkle haklıinşallah dalga geçmiyorsunuzdur
e doğrusunu anlatın?yanlış anlaşıldım
Kime göre zenginsiniz? Neye göre zenginsiniz?
Onlarında maddiyatları iyi. Çok fazla karşıtlığımız yok
Sen memur halinle konuşuyor musun sus kızZenginlerse cevreleri de zengindir
Fakır tayfayla takılmıyorlardır
Gosterıslı bı dugun ya da kokteyl nikah sart gibi gorunuyor
Kardeş görücü mü kaldı? Şu bana neden görücü çıkmadı muhabbetlerinden bir kurtulun artık.devir kapandı devir.Adriana Lima olsanız da görücü çıkmayacaktı yani.sizin bir eksikliğinizle alakası yok yani.selamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
Zengin bir ailen var ama hic görücü çıkmamış hayret bişey normalde zengin ailenin kızlarına çok talipleri cıkıyorduselamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
Memur değilimSen memur halinle konuşuyor musun sus kız