Evlilik sıkıntıları

selamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
Kolayı var 2 düğün yapın

Bir zamanlar gelin evinde Goldistan'da yaşayan bir gelin vardı. Bana onu hatırlattı konu sahibi. Ama onun babası almıştı her şeyi. Zengin, dünyadan bir haber, minnoş, şımarık bir şeydi. :KK70:

Bu kaç yılına ait.🙄 Gündüz kuşağı programları ne kadar saçmaymış tıpkı kızın evi kadar 10 dk izleyebildim sabırla. Evin içi de dışı gibi olsaydı keşke😂

selamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
Düğünün siyasi görüsü var💆🏻‍♀️

Bizim de bir komşu kızı çok zengindi ailesi.
Evlendiği adam durumu iyi değildi.
Düğünü herşeyi kız tarafı yapti.
Siz de çok önemsiyorsaniz siz yapın madem.

Valla benim evladim evlenirken illa otelde yedi duveni doyur deseler olmaz yavrum ben o parayla sana altin yapayım araba alırken peşinatin olsun derim siz daha başında boyleyseniz amcamın oglunun yeğeninin dört kuşaktan uzak kuzeninin düğününe tam altın takmak zorundayız bizde böyle çevre var elalelem var soyumuz var sopumuz var diye diye adamı kara para aklamaya dek goturursunuz .. Adamın verilmiş sadakası varsa nişanı atar .. sen de yedi ceddini doyuracak dört başı mamur prestijli bmwli bir kekocani tavlarsin umarim

Valla benim evladim evlenirken illa otelde yedi duveni doyur deseler olmaz yavrum ben o parayla sana altin yapayım araba alırken peşinatin olsun derim siz daha başında boyleyseniz amcamın oglunun yeğeninin dört kuşaktan uzak kuzeninin düğününe tam altın takmak zorundayız bizde böyle çevre var elalelem var soyumuz var sopumuz var diye diye adamı kara para aklamaya dek goturursunuz .. Adamın verilmiş sadakası varsa nişanı atar .. sen de yedi ceddini doyuracak dört başı mamur prestijli bmwli bir kekocani tavlarsin umarim
Böyle bişi umamazsınız hoş değil

Yargilamak icin soylemiyorum ama sene olmus kac hala karsi taraf sunu yapmiyor bizim taraf bunu istiyor, yemekli mi otelde mi sorunlari yasandigina inanamiyorum.
Siz birbirinizi sevip istedikten sonra dugun nerede olmus ne onemi var ki?

E siz istiyorsanız siz yapacaksınız haliyle. Ailenizin isteği düğün yapmak mı düğünü damadın ailesine yaptırmak mı?
ya biz nişanı yaptık kınayıda yapcaz evi de sercez biz hiçbişi yapmıcaz diye bişi yok sadece düğünü bu şekilde istiyolar o kadr

Aileniz kendi yapiversin bir zahmet o zaman . Madem en güzelini istiyorlar,siz de o kişiyi secmissiniz onların da gücü yok. napsin insanlar hırsızlık mi yapsın .yok karadenizliyim yok siyaset bilmem ne .sizin mutluluğunuzu düşündükleri kısım nerde burda ? Hani siz onlarin evladisiniz ve asıl düşünmeleri gereken sizsiniz ya 🤷‍♀️ üzgünüm ama aileniz ve onlar gibi olanların dusuncelerini anlamam mümkün değil evlat için mi el için mi isteniyor ??

ya biz nişanı yaptık kınayıda yapcaz evi de sercez biz hiçbişi yapmıcaz diye bişi yok sadece düğünü bu şekilde istiyolar o kadr

Soruma cevap vermemişsiniz. Ben size hiçbir şey yapmayacaksınız demedim zaten. Sadece düğünü bu şekilde istiyorlar dediğiniz toplam kaç para haberiniz var mı? İstiyorlarmış yapsınlar madem. Sizin akrabalarınız göbek atacak, aileniz eşe dosta gösteriş yapacak diye nişanlınızın ailesi bir dünya para ödemek zorunda mı?

X