- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
- Konu Sahibi Aysegullerden
Bir zamanlar gelin evinde Goldistan'da yaşayan bir gelin vardı. Bana onu hatırlattı konu sahibi. Ama onun babası almıştı her şeyi. Zengin, dünyadan bir haber, minnoş, şımarık bir şeydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni beğeniyorum GaffırMemur değilim
Beni beğenmiyor musun
Kişiyi kendiniz tercih etmişsiniz . düğünu düzenlemek tercih ettiğiniz kişinin işi ve maddi durumu neyi gerektiriyorsa o şekil bir düğün yapar. Eğer istediğiniz düğünü yapmayacaksa o zaman kendi denginizde biriyle evlenirdiniz. Bana mantikli gelmiyor gelinin ailesinin isteği doğrultusunda bir seylerin yapılması. Gelin damat ne istiyorsa odur. Aksi boştur.selamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
Erkek tarafının gücü böyle bir düğünü kaldirmiyorsa sizinde maddi gücünüz varmış yardımcı olun sonuç olarak borclansaniz da düğünden sonra borcu yine siz çekeceksiniz bu yüzden hele ki bu dönemde biraz anlayışlı olmak daha doğru olur böyle maddi şeyler için canınızı sikmanin gereği yok bence hayat çok kısa bir anlıkselamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
yapmak istemiyorlar değil aslındaEee ablacım taksit taksit yazıyorsun anlaşılmıyor ... neden yapmak istemiyorlar peki?
Bu tür konular da hiç kalp kırmaya kötü olmaya gerek yok bence. Evlenen kişilerin istediği şekilde olmaz mı? Eğer düğünü aileler yapıyorsa da herkesin imkanı neye yetiyorsa o şekilde yapar imkanları yoksa nereden yapacaklarselamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
o zamanda ezmek gibi olur
Tutumuzun cok yanlis geliyor bana. Lukse duskunlugu, insanlari zorda birakmayi anlamiyorum onemli olan mutluluk degil miydi? Her uye benimkine benzer seyler yazmis ama fikrinizde inat ediyorsunuz. Sadece aileniz degil sizde gosterisli bir dugun istiyorsunuz bence. Adama uzuldum. Ama muhtemelen el ustunde tutarlar sizi genelde boyle oluyor ( adama acimayinca, zora sokunca, hayati zorlastirinca degerli olunuyorselamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
işte bilemiyosun kiZenginlerse cevreleri de zengindir
Fakır tayfayla takılmıyorlardır
Gosterıslı bı dugun ya da kokteyl nikah sart gibi gorunuyor
aslında biz oturup konustuk bazen bana bende böyle düşbüüyorum dedi bazende hiç açık vermedi ben hiçbişey anlayamadım ne nasıl olcak bilmiyoruzyapmak istemiyorlar değil aslında
sadece konu açılmamış bilmiyor yani yaparlar mı yapmazlar mı. ama herhalde "şöyle düğün yaparız böyle bohça yaparız" gibi bir laf da edilmemiş ki yapmazlarsa diye endişe edi
daha konu sahibi nişanlıyla oturuup konuşmamış ki nerde nasıl evleneeklerini.... aile ne düşünüyor onu bilsin
şimdiye kadar oturup kahve içmişler ve bön bön birlerine bakmışlar herhalde, nişanlanmışlar ama düğünün daha mevzusu yok!
konu sahib, gerçek hayatta buradaki hibi 12 kelimeyle hayatını idame ettiriyorsa demek...
Bi görücü geleydi böyle olmazdı.daha şimdiden bıktım
Ya dalga geççeksen yazmaBi görücü geleydi böyle olmazdı.
Var kız, bana çok geliyordu. Ben de adrina lima sayılırım sadece boyum 160.Kardeş görücü mü kaldı? Şu bana neden görücü çıkmadı muhabbetlerinden bir kurtulun artık.devir kapandı devir.Adriana Lima olsanız da görücü çıkmayacaktı yani.sizin bir eksikliğinizle alakası yok yani.
Bekaret işini hallettin mi?Ya d
Ya dalga geççeksen yazma
ne diosun ya senBekaret işini hallettin mi?
????ne diosun ya sen
1736404 tane kızlık zarı konusu açarsan böyle olur.ne diosun ya sen
tabiki bizde elimizi cebimize atcaz herşey karşılıklıdırbu hayattaKusura bakmayın ama siz çevrenize caka yapacaksınız diye karşı tarafi zora sokamazsıniz hakkınız yok buna.
Benim bir arkadaş böyleydi ailesi kızımın hiç bir şeyi eksik olmasın diyerek her yere el attı. Beklenti büyükse eller de cebe girecek mecbur. Babanıza aynen böyle diyin. Hatta yazdıklarımı okutun.
Ya da borçla yapacak evlenince kendiniz ödeyeceksiniz. Aileler darlanacagina siz darlanacaksiniz.