Neden diken üstü gibi algılanıyor ki ya ben mutlu oluyorum sizinle bakım sohbeti yaparken, nişanlım da hayran hayran baksa her gün ne güzel olur işte…Aynen kıllı göbekli herifler için bu kadar diken üstünde durmaya gerek yok
Ya ne güzel bi mesaj teşekkür ederimBenim gibi kalın kıllılar için Alex 10 seansta işimi çözdü. Tek tük kaldı tüm vücudumda. Biraz daha ince olunca diode işe yarıyormuş. Kalan tek tük kıllar için de evde kullanabileceğin IPL cihazı alabilirsin. Benim kollarıma atmadılar mesela işe yaramaz diye. Onu cihazla hallediyorum.
Batıkların için düzenli keselenebilirsin. Ben düzenli gidemiyorum ama SPA mükemmel bir şeyhem bedene hem ruha iyi geliyor.
Cildim için C vitamini serumu kullanıyorum. Pırıl pırıl yapıyor.
Öyle duştan sonra aşırı kokulu şeyleri kullanmıyorum. Eşim kendi kokumu beğeniyorama parfüm olarak "VS Tease" bizim için açık bir mesaj taşıyor, hatta aramızdaki adı "sev(!) beni" parfümü
Aslında çok su içerim ya günde en az 10 bardak.. Hep ofiste olduğum için önüme 10 bardak kotuyorum gün içerisinde bitirmeden çıkmıyorum yani takibini de yapıyorum. Sağlıksız beslenmek konusunda da emin değilim ya et balık yerim akşam 8den sonra hiçbir şey yemiyorum..Yeterli su tüketmiyorsunuz, sağlıksız besleniyorsunuz. Bunları düzeltmeden dışardan ne yaparsanız yapın cildiniz düzelmez.
2 senedir 2 klinik denedim ama başarılı olmadı canım ya malesef :/ bi türlü çözemedim. Bacaklarım koltuk altım çok çok azaldı ama özel bölge malesefÖncelikle hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar ama kendinizi bukadar kasmaya gerek yoktu bence sırf evlilik için çünkü evlilik sevgililik gibi olmuyor ilk evlendiniz tamam ilk ay güzel gozuktunuz peki sonraki aylar illaki insanlık hali kaşın çıkar biyigin çıkar bacaklarin çıkar ve bunları ister istemez kocan görüyor mecburen çünkü sürekli aynı evdesiniz bazen saçımızı toplamaya bile vaktimiz olmayabiliyor sonucda hepimiz insanız epilasyona gelince de kısa sürece fayda gormessin 1 sene önce falan baslasaydin keşke ...
varsa hamama saunaya git güzel bir keselen. ölü derini soysunlar. 2 hafta üst üste git. tamamen derin arınsın.
gratis vs bi yerden marka fark etmez vücut losyonu al. çok para vermen gerekmez. güzelce her duş sonrası tüm vücuduna losyon sür ki kuruyup pullanmasın.
gene her duşta bol bol kese yap. ölü deriyi at. sonra bolca vücut losyonu sür derini yumuşat.
daima roll on ya da deodorant kullan. güzel kok. epilatörle ayda 1 kez tüm vücudunu temizlesen yeter.
ayaklarında topuklarında çatlak kuruluk vs varsa topuk taşıyla her duşta temizle. ayaklarına da yumuşatıcı krem sür. bileklerin topukların kuru kuru çatlak çatlak durmasın. bunu adet haline getir. her duş sonrası max 10 dakikada tüm vücudunu nemlendirsen yeter. çok bi vakit harmana gerek yok.
Ya ben hiç çekinmiyorum nişanlımdan zaten tatile havuza denize her yere gittik ve çok aşığız kusur olsa da insan görmüyorBen de rutin oturtmaya çalışıyorum. Evliliği gözümüzde çok büyütüyoruz sanırım. Eşler birbirine alışıp her hallerine şahit oldukça o çekingenlik geçer diye düşünüyorum. Lazere gitmeye devam edin. Ben iki seans oldu başlayalı keşke daha önceden başlasaydım.
Hayırlı olsun
Anladım ben çok kıllı bı insan olmadığım için hiç gerek duymadım gitmeye oyuzden bı yorum yapamıyorum fazla ama mesela kolumdakiler için filan karınya yağı vardı onu denemiştim kollarımı aldiktan sonra süruyordum ay bile deil 1 haftada gözle görülür azalma yapıyordu ve halla belli yerlerde hiç çıkmıyor artık hem maliyetsiz hemde pratik ama tabiki her yerin için biraz yorucu olabilir belki hergun tekrarlamak :)2 senedir 2 klinik denedim ama başarılı olmadı canım ya malesef :/ bi türlü çözemedim. Bacaklarım koltuk altım çok çok azaldı ama özel bölge malesef
Tabii ki kıl tüy hepsi insani bazen paspal de oluruz ama genel tüyolarınızı merak ettimmm şunu kesin yap diyeceğiniz
Ay telefondan cevap veriyordum tüm mesajlara, bu mesaj için çok heyecanlandım bilgisayar başına geçip makale okur gibi okuyacağım…Bakım aşığı, aşkokuşkolukta sınır tanımayan,kesınlıkle koca için değil sadece ve saaadece kendisi için süslenen bakım yapan bi kadın geldi. Şimdi öncelikle hayırlı olsun.. öncelikle evlendıkten sonra düzen değiştiği için kılo alan çok oluyor. Hayatıma beyaz ekmeği şekeri uzak tutup bol su yu dahil ediyorum. Bol yeşıllık. no karbonhıdrat. Aman aman uzak olsun. Erken saatlerde akşam yemeği. No abur cubur. Cunku bence Ne yersen ona benzıyorsun :)
Sonrasında her duşta bakım rutınım var. Peelıng yaparım yuzume ve tum vucuduma . Vucuduma sınozun peelıngını kullanıyorum bebek gibi yapıyor. Cildime ve vucuduma yıne mjcare peelıng yapıyorum. Her gun c vıtamını tabıkı. Mıshanın cok guzel, Glyc asitte çok guzel aydınlatıyor gun aşırı kullanırım. Koltukaltı ve kararan yerlerede sürerim. Tabı genıtal harıç. Ama onunda kremı var bendesheliq urunlerını kullanıyorum renk açıcı etkısı var memnunum. Evde lazer yaparım , phılıpsın lazer ürünü var her ay yapıyorum. Daha önce dışarda lazere gitmiştim tabı, ama memnunum. Mjcare ın devamlı cılt maskelerını yaparım, dr grossun kırmızı led maskesını takarım. Gece gunduz kremlerım serumlarım tabıkı var. Retınol kullanırım, barıyer onarıcı serum kullanırım. Kıehls severım csrox , de g kore ürünleri bi harika. Phılıphsın yine mini yüz alma cihazı elım ayağım. Devamlı bıyıktır yanaktır alırım tüy görmeye tahammulum yok mavala kırpıklerıme sürerim, ballı el maskesı yaparım, saçlarıma hc care kullanıyorum, taramadan önce mavi su sıkarım, zarar görmesin diye ısı koruyucu sprey sıkarım, hava ile kurutan dyson air straight kullanırım, şampuanıma mutlaka bıyotin ampul koyarım, arada bır yılda 3 kez yani kolajen içerim vıtalın beğenıyorum peptıd oranı iyi gibi. Sigara alkol kullanmıyorum, sirke içerim sabahları. Yanı bakımlı olmayı aşırı seven bı ınsanım. Rutıne bağlamak onemlı. Mısafırlıge gıtmeyı sevmem mesela rutin dısına cıkıyorum misafirlikte herkesten önce uyanıp yuzume maske koyup öyle yakalanan bı ınsanım. Napıyım maske gunum gelmişti plates yapıyorum ama evden de leslie izler yaparım. Evden cıkamıyorum dersen 15 dk lık Leslie vıdeosunu aç çok guzel ter atıyor ınsan.. en azından gobek bolgesı olmaz. Koku cook onemlı. Temız nevresım asıgıyım. Saclarıma hep vucut spreyı sıkarım vanılyalı. Vucut kopugu kullanıyorum parfumden once ınanılmaz kalıcı oluyor kokular. Her daım mis kokmalı bı kadın bence. Pijamalarım bıle dantellıdir, tüllüdür. Regl oldugumda ancak babannem gıbı gıyınırım soval su torbamı alır bunalımıma girerim ama Bence kesınlıkle kendımızı bırakmamalıyız. Her sabah serumlarımı surerken guzelce yuz masajımı yaparım taşla. Yeşım taşı muthıs. Aynaya baktığımızda mutlu olmak sağlıklı yaş almak ıçın ucusa gıderken de selülit kremı suruyorum hep ayakta olmak bari ıse yarasın dıye yinede selülitim var ama.. napalım nazar boncugu olsun işe yarıyor mu bılemem ama ıyı hıssettırdıgı kesın.. kocam ne mi yapıyor??? İşte arada çorabını değiştirip duş alıyor umurumda mı değil, herkes kendınden sorumlu, erkek o eril enerjısı dursun dişilleşmesin hem ben bekarkende böyleydim
Karınya yağı ne ola ki?Anladım ben çok kıllı bı insan olmadığım için hiç gerek duymadım gitmeye oyuzden bı yorum yapamıyorum fazla ama mesela kolumdakiler için filan karınya yağı vardı onu denemiştim kollarımı aldiktan sonra süruyordum ay bile deil 1 haftada gözle görülür azalma yapıyordu ve halla belli yerlerde hiç çıkmıyor artık hem maliyetsiz hemde pratik ama tabiki her yerin için biraz yorucu olabilir belki hergun tekrarlamak :)
Karınca yağı özür dilerim yanlış yazmışım aktardan almıştım ben küçük bir şişe bende birinden duyup öyle denemiştim bı denersiniz isterseniz zaten bitkisel bişey ilaç tarzı deilKarınya yağı ne ola ki?
İşe yarıyorsa hemen bakayım
Ne demekYa ne güzel bi mesaj teşekkür ederim
C vitaminini yüz için mi kullanıyorsunuz tüm vücut mu o kısmı net anlayamadım? Paylaşırsanız C vitaminine de bakayım
Cildin pul pul olacak kadar kuruması genelde susuzluk kaynaklıdır. Su içiyorum diyorsanız o zaman çay kahve tüketiminiz fazla olabilir. Suyu vücutta tutamıyor olabilirsiniz.Aslında çok su içerim ya günde en az 10 bardak.. Hep ofiste olduğum için önüme 10 bardak kotuyorum gün içerisinde bitirmeden çıkmıyorum yani takibini de yapıyorum. Sağlıksız beslenmek konusunda da emin değilim ya et balık yerim akşam 8den sonra hiçbir şey yemiyorum..
Ama şeker / beyaz ekmek kullanıyorum bunların etkisi olabilir mi?
160 boy 47 kiloyum bi ara zayıftım ama şimdi onu da toparladım.
Beslenme konusunu biraz daha açar mısınız neden böyle düşündünüz
Ayyy ucustan geldım ınan kı sımdi bile bakımlarımı yaptım.. estağfurullah bırlıkte yazalımAy telefondan cevap veriyordum tüm mesajlara, bu mesaj için çok heyecanlandım bilgisayar başına geçip makale okur gibi okuyacağım…
Dişiliğin kitabını yaz, okullarda okutalım kraliçe
Hepsini okuyup sorularımı yazacağım
İlgin için çok teşekkürler.
Teşekkur ederım arkadaşımBahsettiğiniz bıyık-yanak tüy alma cihazınız bu mu acaba? Ben de bıyık tüylerimi almak için kullanmak istiyorum. Böyle bazı cihazlara yorum yazıyorlar tüyü tam olarak almıyor gibi o yüzden böyle bir cihaz almaya cesaret edememiştim ama siz memnunsanız hangisi olduğunu gösterirseniz sevinirim.
Bir de dudağımın hemen altında çok ince açık renkte tüyler var acaba o tüyleri kalınlaştırır mı. Sadece kalın kıllı yerlerde mi kullanılıyor? Bu arada çok güzel yazmışsınız her bir parçasını sorasım geldi, insan kendine baktıkça mutlu hissediyor siz en güzelini yapıyorsunuz
Zillidon son bir sorum, C vitaminini toz alıyorum demişsin, hangi markadan alıyorsun?Ne demeksadece yüzüm icin kullanıyorum. C vitamini kolay bozunur, o yüzden toz formda alıp serumların/kremlerin içine koyuyorum. Ben de düğünden 5-6 ay önce başlamıştım. 2 haftada etki etti. İnanılmaz bir ışıltı. Her gören yüzüne ne yaptın, sana bir güzellik gelmiş diyordu. Her gün akşam sürüyordum. Bir de haftada 2 kez dermoroller ile kullanıyordum. Tabii ki sabah hemen güneş koruyucu lazım.
Bu ara çocuk var, saldım biraz. Haftada 1 sürsem iyi
Ayyy ucustan geldım ınan kı sımdi bile bakımlarımı yaptım.. estağfurullah bırlıkte yazalımkadınların dişil enerjisi kadınlarla bı arada olunca daha da artıyormuş
Canımm bu nasıl bir şey?Teşekkur ederım arkadaşımözür dilerim epilasyon cıhazının markası ıle aynı yazmışım hemen eklıyım kullandıgım braun tüm yüzümü alıyorum benım butun yüzüm tüy sarı sarı ayva tüyü gibi. Tek tük siyah kıllar çıkar çenemde hormonelmış. Onlara da lazer cıhazıyla atış yapıyorum evde. Karınca yağından bahsetmış bırısı evet ondan da kullanmıştım. Aldıktan sonra sürerdim yüzüme. Tüylerimi asla kalınlaştırmadı. Aynı sevıyede çıkıyorlar. Cımbız sürersem eğer sertleşıp kalınlaşıyor
Ben de böyleydim her gün ama her gün cımbız ve ayna elimdeydi yüzümü çift aşamalı temizleyiciyle tezmizleyip tonik uygulayıp nemlendirmeden uyumazdım. En minik tiye bile tahammülüm yoktu.Merhabalar canım kadınlar kulübünün güzel kadınları...
Senelerdir bu forumdayım 14 yaşından beri buradayım 26 olduk resmen forumun ellerinde büyüyorum...
Bu forumda önce eğitim hayatımı tamamladım sonra çalışan oldum, sonrasında kendi iş yerimi açtım hepsini burada paylaştım çok güzel bir his.. :)
Şimdi sırada evlilik var.. :) 2 aya kadar evleniyorum ama dert derecesine getirdiğim sorularım var.
Bana acilinden güzel önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim...
Kızlar 2 ay sonra evleneceğim ama ne cilt bakım, saç bakım ne de epilasyon rutinim var.
Lazere 3 seans bir yere, 5 seans başka bir yere gittim işe yaramadı. Lazer işe yarıyor mu gerçekten? Nerede yaptırabilirim ve ne kadar sürede biter?
Bir sonraki sorum sırtımda çok sivilce var bunlar için ne yapayım? Kalçamda batıklar var ve dokusu çok kötü...
Cildim bacaklarım kollarım kupkuru beyaz beyaz dökülüyor.
Özetle sizden ricalarım; evlilik içerisindeki bakım rutinleriniz, epilasyonu nasıl hallettiğiniz, saç bakımı için neler yaptığınızı öğrenmek istiyorum..
Vücuduma vücut peelingi mi kullanmalıyım? Duşumu alıp sürüp çıktığımda misler gibi koku tütecek krem önerileriniz nelerdir..
Ya bilemedim tam soramamış olabilirim bana bakıma dair ne biliyorsanız gönderir misiniz
Canım vallahi hangi lazer cihazına gidiyorsun açık tenli ve kıl köklerin siyahsa alexdanrite lazeri öneririmMerhabalar canım kadınlar kulübünün güzel kadınları...
Senelerdir bu forumdayım 14 yaşından beri buradayım 26 olduk resmen forumun ellerinde büyüyorum...
Bu forumda önce eğitim hayatımı tamamladım sonra çalışan oldum, sonrasında kendi iş yerimi açtım hepsini burada paylaştım çok güzel bir his.. :)
Şimdi sırada evlilik var.. :) 2 aya kadar evleniyorum ama dert derecesine getirdiğim sorularım var.
Bana acilinden güzel önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim...
Kızlar 2 ay sonra evleneceğim ama ne cilt bakım, saç bakım ne de epilasyon rutinim var.
Lazere 3 seans bir yere, 5 seans başka bir yere gittim işe yaramadı. Lazer işe yarıyor mu gerçekten? Nerede yaptırabilirim ve ne kadar sürede biter?
Bir sonraki sorum sırtımda çok sivilce var bunlar için ne yapayım? Kalçamda batıklar var ve dokusu çok kötü...
Cildim bacaklarım kollarım kupkuru beyaz beyaz dökülüyor.
Özetle sizden ricalarım; evlilik içerisindeki bakım rutinleriniz, epilasyonu nasıl hallettiğiniz, saç bakımı için neler yaptığınızı öğrenmek istiyorum..
Vücuduma vücut peelingi mi kullanmalıyım? Duşumu alıp sürüp çıktığımda misler gibi koku tütecek krem önerileriniz nelerdir..
Ya bilemedim tam soramamış olabilirim bana bakıma dair ne biliyorsanız gönderir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?