Evlilik Öncesi Bakım Soruları

Bi arkadaş yazmış çok şubesi olan yerden uzak durun. Şimdiden başlarsanız etki görürsünüz ama evlendikten sonra devam etmeniz lazım. İnce Tüy gibi çıkmaya başlıyo bi süre sonra.

Malesef bazıları eleştiri ve alaya almak için konu açılmasını bekliyo. Tavsiye verebiliyosanız tamam yoksa yorum yapmak bana çok saçma geliyo.

Tüyleriniz inceyse IPL öneririm. Kuru cilt için bol sıvı tüketin ve vücut nemlendiricileri kullanın. Sırtınızdaki sivilceler için cildiyeciye gidin haricen sürülen antibiyotik kremler çok işe yariyor. Ama bu geçici bir çözüm. Çokta kasmayın eşiniz bir çok halinize şahit olacak zaten. Eşiniz sizi çekici buluyorsa her halinizle bulur. Benim fikrim hijyen kurallarına uyuluyorsa (günlük duş, ağız hijyeni, deodorant, temiz iç çamaşırı/kıyafet vs) geri kalan şeylerin pek bir önemi kalmıyor.

Malesef bazıları eleştiri ve alaya almak için konu açılmasını bekliyo. Tavsiye verebiliyosanız tamam yoksa yorum yapmak bana çok saçma geliyo.
Evet yaa yazma yani fikrin yoksa bilerek yapıldığını düşünüyorum bunun..Birçok konuda böyle ne yazık ki...

Aşırı su içerim, nemlendirici her markayı denedim ama olmayınca olmuyor demek ki sürekli yenilemek gerekiyor. Benim içtiğim sular böbreğime yarıyor sanırım sadece

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar ama kendinizi bukadar kasmaya gerek yoktu bence sırf evlilik için çünkü evlilik sevgililik gibi olmuyor ilk evlendiniz tamam ilk ay güzel gozuktunuz peki sonraki aylar illaki insanlık hali kaşın çıkar biyigin çıkar bacaklarin çıkar ve bunları ister istemez kocan görüyor mecburen çünkü sürekli aynı evdesiniz bazen saçımızı toplamaya bile vaktimiz olmayabiliyor sonucda hepimiz insanız epilasyona gelince de kısa sürece fayda gormessin 1 sene önce falan baslasaydin keşke ...

Aşırı su içerim, nemlendirici her markayı denedim ama olmayınca olmuyor demek ki sürekli yenilemek gerekiyor. Benim içtiğim sular böbreğime yarıyor sanırım sadece
Cilt tipiyle genetik yatkınlık ile de alakalı elbette, uygun dermo kozmetik ürünler denemek lazım, bazı nemlendirici dedikleri ürünler var benim cildimi aşırı kurutuyor ki cildim kuru değildir ona rağmen :)

varsa hamama saunaya git güzel bir keselen. ölü derini soysunlar. 2 hafta üst üste git. tamamen derin arınsın.

gratis vs bi yerden marka fark etmez vücut losyonu al. çok para vermen gerekmez. güzelce her duş sonrası tüm vücuduna losyon sür ki kuruyup pullanmasın.

gene her duşta bol bol kese yap. ölü deriyi at. sonra bolca vücut losyonu sür derini yumuşat.

daima roll on ya da deodorant kullan. güzel kok. epilatörle ayda 1 kez tüm vücudunu temizlesen yeter.

ayaklarında topuklarında çatlak kuruluk vs varsa topuk taşıyla her duşta temizle. ayaklarına da yumuşatıcı krem sür. bileklerin topukların kuru kuru çatlak çatlak durmasın. bunu adet haline getir. her duş sonrası max 10 dakikada tüm vücudunu nemlendirsen yeter. çok bi vakit harmana gerek yok.

Ben de rutin oturtmaya çalışıyorum. Evliliği gözümüzde çok büyütüyoruz sanırım. Eşler birbirine alışıp her hallerine şahit oldukça o çekingenlik geçer diye düşünüyorum. Lazere gitmeye devam edin. Ben iki seans oldu başlayalı keşke daha önceden başlasaydım.
Hayırlı olsun

Bakım aşığı, aşkokuşkolukta sınır tanımayan,kesınlıkle koca için değil sadece ve saaadece kendisi için süslenen bakım yapan bi kadın geldi. Şimdi öncelikle hayırlı olsun.. öncelikle evlendıkten sonra düzen değiştiği için kılo alan çok oluyor. Hayatıma beyaz ekmeği şekeri uzak tutup bol su yu dahil ediyorum. Bol yeşıllık. no karbonhıdrat. Aman aman uzak olsun. Erken saatlerde akşam yemeği. No abur cubur. Cunku bence Ne yersen ona benzıyorsun :)
Sonrasında her duşta bakım rutınım var. Peelıng yaparım yuzume ve tum vucuduma . Vucuduma sınozun peelıngını kullanıyorum bebek gibi yapıyor. Cildime ve vucuduma yıne mjcare peelıng yapıyorum. Her gun c vıtamını tabıkı. Mıshanın cok guzel, Glyc asitte çok guzel aydınlatıyor gun aşırı kullanırım. Koltukaltı ve kararan yerlerede sürerim. Tabı genıtal harıç. Ama onunda kremı var bende sheliq urunlerını kullanıyorum renk açıcı etkısı var memnunum. Evde lazer yaparım , phılıpsın lazer ürünü var her ay yapıyorum. Daha önce dışarda lazere gitmiştim tabı, ama memnunum. Mjcare ın devamlı cılt maskelerını yaparım, dr grossun kırmızı led maskesını takarım. Gece gunduz kremlerım serumlarım tabıkı var. Retınol kullanırım, barıyer onarıcı serum kullanırım. Kıehls severım csrox , de g kore ürünleri bi harika. Phılıphsın yine mini yüz alma cihazı elım ayağım. Devamlı bıyıktır yanaktır alırım tüy görmeye tahammulum yok mavala kırpıklerıme sürerim, ballı el maskesı yaparım, saçlarıma hc care kullanıyorum, taramadan önce mavi su sıkarım, zarar görmesin diye ısı koruyucu sprey sıkarım, hava ile kurutan dyson air straight kullanırım, şampuanıma mutlaka bıyotin ampul koyarım, arada bır yılda 3 kez yani kolajen içerim vıtalın beğenıyorum peptıd oranı iyi gibi. Sigara alkol kullanmıyorum, sirke içerim sabahları. Yanı bakımlı olmayı aşırı seven bı ınsanım. Rutıne bağlamak onemlı. Mısafırlıge gıtmeyı sevmem mesela rutin dısına cıkıyorum misafirlikte herkesten önce uyanıp yuzume maske koyup öyle yakalanan bı ınsanım. Napıyım maske gunum gelmişti plates yapıyorum ama evden de leslie izler yaparım. Evden cıkamıyorum dersen 15 dk lık Leslie vıdeosunu aç çok guzel ter atıyor ınsan.. en azından gobek bolgesı olmaz. Koku cook onemlı. Temız nevresım asıgıyım. Saclarıma hep vucut spreyı sıkarım vanılyalı. Vucut kopugu kullanıyorum parfumden once ınanılmaz kalıcı oluyor kokular. Her daım mis kokmalı bı kadın bence. Pijamalarım bıle dantellıdir, tüllüdür. Regl oldugumda ancak babannem gıbı gıyınırım soval su torbamı alır bunalımıma girerim ama Bence kesınlıkle kendımızı bırakmamalıyız. Her sabah serumlarımı surerken guzelce yuz masajımı yaparım taşla. Yeşım taşı muthıs. Aynaya baktığımızda mutlu olmak sağlıklı yaş almak ıçın ucusa gıderken de selülit kremı suruyorum hep ayakta olmak bari ıse yarasın dıyeyinede selülitim var ama.. napalım nazar boncugu olsun işe yarıyor mu bılemem ama ıyı hıssettırdıgı kesın.. kocam ne mi yapıyor??? İşte arada çorabını değiştirip duş alıyor umurumda mı değil, herkes kendınden sorumlu, erkek o eril enerjısı dursun dişilleşmesin hem ben bekarkende böyleydim

Aman Allah’ım okuyamadım
Ben de bakımlı olabilmeyi isterdim. Vücut peelingini duşta hangi sırada yapıyorsunuz, kese öncesi mi?
Maşallah

Okuyunca gaza geldim ya ne kadar güzel insanın kendisine böyle bakması:))

Ay sac icin rossmanda sac parfumu var onu alin yazmaya geldim sahane kokuyor

Aman Allah’ım okuyamadım
Ben de bakımlı olabilmeyi isterdim. Vücut peelingini duşta hangi sırada yapıyorsunuz, kese öncesi mi?
Maşallah
Önce bi pırınç sütü sabunuyla sabunlanıyorum, sonra duş jelıyle keseleniyorum. Sonra mcjare ın peelıngını yapıp en son sınoz yapıyorum. Sınoz aşırı yumuşak yapıyor gerçekten sivilce görünümü vs bırakmıyor. Tabsıye ederım

Ay sac icin rossmanda sac parfumu var onu alin yazmaya geldim sahane kokuyor
Evet çoook guzel hangısını soyledıgınızı anladım, vroshenin cok guzel vanılyalı saç parfümü de var. Hatta madame coco da suan yuzee 80 ındırım var orda da vucut spreylerı 90₺ ye düşmüş vanılyalısı sahane

Hayırlı olsun düzenli epilasyon her zaman ise yarar tabi lazerden 2 gün sonra keselenmek işin püf noktası. Bekarken lazer epilasyon yaptırdım tüm vücut evlendim hamile kaldım doğurdum emzirdim ... Hala ilk gunku gibi koltuk altında 3-5 genital bölgede 5-10 tuycuk var elimle bile cekebiliyorum kökü o kadar zayıf.

Kuru cildin için nemlendiri ,bol su ,batıklar için keselenme,çilek goruntusu için at kılı firca. Bir kaç merkezle görüşüp ya da gidenlerden tavsiye alıp sectigin bir yerde derinlemesine cilt bakımı ve saç bakımı yaptırabilirsin 2 ayda mucize yaşanmaz ama seni kurtarır sonrasinda düzenli devam et.

Bunları yapmanın evlilikle alakası ne? Ben evlendim, hayatımda bişey değişmedi.
Günaydınnnn
Ya konuyu açtım sonra bakamadım yorumlara şok olarak döndüm
Aslında evlilikle alakası yok da şundan bahsediyorum bugüne kadar hep iş güç koşturmaca ile geçti, bu rutinlerimi oturtamadım. Şimdi yeni kararlar alıp yemi başlangıçlar yapmak artık biraz kendimle ilgilenmek vücudunla ilgilenmek istiyorum.
Yeni hayat yemi başlangıçlar yeni kararlar gibi düşünün ya niye bu kadar zorbalanmış.
Bir de bilmiyorum ben tekken o kadar özen göstermiyorum salıyorum tembelleşiyorum galiba, evlilikte bu salma halim devam etmesin istiyorum.
Kötü bir şey mi istedim

Karşınızdaki adam Yunan heykeli mi? Dümdüz erkek işte, bu kadar kasmaya gerek yok.
Günaydın
Ya aslında bu çok şirin bir soruydu. Beğenilme/beğenilmeme kaygım yok. Zaten çok kez tatillere gittik denize havuza girdik yani kompleksten sormadım. Genel anlamda bir bakım rutinim yok cildime ihanet içerisindeyim; evlilikte de bunu devam ettirmek istemedim daha bakımlı olmak istiyorum. Rutinler eklemek istiyorum açıkçası.. Sizin fikirlerinizi bunun için merak ettim Çok linçlenmişim buldumcık olmadım ama heveslendim işte ya daha bakımlı olmaya, kötü mü?

Evliliği çok ciddiye alıyorlar
Ya çok yanlış anlaşıldım bak şimdi üzüldüm.
Kızlar size de olmuyor muydu kalçamı kimse görmüyor çatlağım gözüme batmıyor vs durumu.evlilikle de ilgili değil hepimiz yazın bikini giymeye doğru hazırlıklar yapmıyor muyuz
Canınız sağolsun yanlış anlaşıldım da bari bu yorumların yanına 1-2 bakım önerisi de yazsaydınız da soruma bi cevap alsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…