- 18 Ağustos 2024
- 65
- 139
- 8
- 39
Bi arkadaş yazmış çok şubesi olan yerden uzak durun. Şimdiden başlarsanız etki görürsünüz ama evlendikten sonra devam etmeniz lazım. İnce Tüy gibi çıkmaya başlıyo bi süre sonra.Merhabalar canım kadınlar kulübünün güzel kadınları...
Senelerdir bu forumdayım 14 yaşından beri buradayım 26 olduk resmen forumun ellerinde büyüyorum...
Bu forumda önce eğitim hayatımı tamamladım sonra çalışan oldum, sonrasında kendi iş yerimi açtım hepsini burada paylaştım çok güzel bir his.. :)
Şimdi sırada evlilik var.. :) 2 aya kadar evleniyorum ama dert derecesine getirdiğim sorularım var.
Bana acilinden güzel önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim...
Kızlar 2 ay sonra evleneceğim ama ne cilt bakım, saç bakım ne de epilasyon rutinim var.
Lazere 3 seans bir yere, 5 seans başka bir yere gittim işe yaramadı. Lazer işe yarıyor mu gerçekten? Nerede yaptırabilirim ve ne kadar sürede biter?
Bir sonraki sorum sırtımda çok sivilce var bunlar için ne yapayım? Kalçamda batıklar var ve dokusu çok kötü...
Cildim bacaklarım kollarım kupkuru beyaz beyaz dökülüyor.
Özetle sizden ricalarım; evlilik içerisindeki bakım rutinleriniz, epilasyonu nasıl hallettiğiniz, saç bakımı için neler yaptığınızı öğrenmek istiyorum..
Vücuduma vücut peelingi mi kullanmalıyım? Duşumu alıp sürüp çıktığımda misler gibi koku tütecek krem önerileriniz nelerdir..
Ya bilemedim tam soramamış olabilirim bana bakıma dair ne biliyorsanız gönderir misiniz
Malesef bazıları eleştiri ve alaya almak için konu açılmasını bekliyo. Tavsiye verebiliyosanız tamam yoksa yorum yapmak bana çok saçma geliyo.Kzcağız yeni evleniyor evlilik öncesi bakım yaptırmak istiyor eşine güzel görünmek istemiş ne var bunda??? İki tavsiye veremiyor musunuz cevaplara bak evlilik ne alakaymış bilmem ne... Evlenme öncesine denk gelmiş bu kadar basit.
Tatlım sana gelince tüylerin kalınsa alex kesinlikle işe yarıyor benim 4seansta bitti hepsi sadece ince tüyleri görmüyor onun için de farklı bir cihaz var ona gir güzellik merkezini de instadan bul ordaki yorumları oku
Evet yaa yazma yani fikrin yoksa bilerek yapıldığını düşünüyorum bunun..Birçok konuda böyle ne yazık ki...Malesef bazıları eleştiri ve alaya almak için konu açılmasını bekliyo. Tavsiye verebiliyosanız tamam yoksa yorum yapmak bana çok saçma geliyo.
Aşırı su içerim, nemlendirici her markayı denedim ama olmayınca olmuyor demek kiEpilasyon için kesinlikle doktor olan bir merkezle görüşün Google yorumlarına mutlaka bakın, size paket satmaya çalışan yerlerden uzak durun, mutlaka su içmeyi artırın ve cildinizi neme boğun, bu işte oldukça iyi merkezler var yine Google yorumlarına bakıp cilt bakımına gidebilirsiniz hatta düzene bindirin farkı göreceksiniz cildiniz hava alıyor resmen ışıl ışılmutluluklar diliyorum bir ömür
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar ama kendinizi bukadar kasmaya gerek yoktu bence sırf evlilik için çünkü evlilik sevgililik gibi olmuyor ilk evlendiniz tamam ilk ay güzel gozuktunuz peki sonraki aylar illaki insanlık hali kaşın çıkar biyigin çıkar bacaklarin çıkar ve bunları ister istemez kocan görüyor mecburen çünkü sürekli aynı evdesiniz bazen saçımızı toplamaya bile vaktimiz olmayabiliyor sonucda hepimiz insanız epilasyona gelince de kısa sürece fayda gormessin 1 sene önce falan baslasaydin keşke ...Merhabalar canım kadınlar kulübünün güzel kadınları...
Senelerdir bu forumdayım 14 yaşından beri buradayım 26 olduk resmen forumun ellerinde büyüyorum...
Bu forumda önce eğitim hayatımı tamamladım sonra çalışan oldum, sonrasında kendi iş yerimi açtım hepsini burada paylaştım çok güzel bir his.. :)
Şimdi sırada evlilik var.. :) 2 aya kadar evleniyorum ama dert derecesine getirdiğim sorularım var.
Kızlar 2 ay sonra evleneceğim ama ne cilt bakım, saç bakım ne de epilasyon rutinim var.
Lazere 3 seans bir yere, 5 seans başka bir yere gittim işe yaramadı. Lazer işe yarıyor mu gerçekten? Nerede yaptırabilirim ve ne kadar sürede biter?
Bir sonraki sorum sırtımda çok sivilce var bunlar için ne yapayım? Kalçamda batıklar var ve dokusu çok kötü...
Özetle sizden ricalarım; evlilik içerisindeki bakım rutinleriniz, epilasyonu nasıl hallettiğiniz, saç bakımı için neler yaptığınızı öğrenmek istiyorum..
Vücuduma vücut peelingi mi kullanmalıyım? Duşumu alıp sürüp çıktığımda misler gibi koku tütecek krem önerileriniz nelerdir..
Ya bilemedim tam soramamış olabilirim bana bakıma dair ne biliyorsanız gönderir misiniz
Cilt tipiyle genetik yatkınlık ile de alakalı elbette, uygun dermo kozmetik ürünler denemek lazım, bazı nemlendirici dedikleri ürünler var benim cildimi aşırı kurutuyor ki cildim kuru değildir ona rağmen :)Aşırı su içerim, nemlendirici her markayı denedim ama olmayınca olmuyor demek kisürekli yenilemek gerekiyor. Benim içtiğim sular böbreğime yarıyor sanırım sadece
Aman Allah’ım okuyamadımBakım aşığı, aşkokuşkolukta sınır tanımayan,kesınlıkle koca için değil sadece ve saaadece kendisi için süslenen bakım yapan bi kadın geldi. Şimdi öncelikle hayırlı olsun.. öncelikle evlendıkten sonra düzen değiştiği için kılo alan çok oluyor. Hayatıma beyaz ekmeği şekeri uzak tutup bol su yu dahil ediyorum. Bol yeşıllık. no karbonhıdrat. Aman aman uzak olsun. Erken saatlerde akşam yemeği. No abur cubur. Cunku bence Ne yersen ona benzıyorsun :)
Sonrasında her duşta bakım rutınım var. Peelıng yaparım yuzume ve tum vucuduma . Vucuduma sınozun peelıngını kullanıyorum bebek gibi yapıyor. Cildime ve vucuduma yıne mjcare peelıng yapıyorum. Her gun c vıtamını tabıkı. Mıshanın cok guzel, Glyc asitte çok guzel aydınlatıyor gun aşırı kullanırım. Koltukaltı ve kararan yerlerede sürerim. Tabı genıtal harıç. Ama onunda kremı var bendesheliq urunlerını kullanıyorum renk açıcı etkısı var memnunum. Evde lazer yaparım , phılıpsın lazer ürünü var her ay yapıyorum. Daha önce dışarda lazere gitmiştim tabı, ama memnunum. Mjcare ın devamlı cılt maskelerını yaparım, dr grossun kırmızı led maskesını takarım. Gece gunduz kremlerım serumlarım tabıkı var. Retınol kullanırım, barıyer onarıcı serum kullanırım. Kıehls severım csrox , de g kore ürünleri bi harika. Phılıphsın yine mini yüz alma cihazı elım ayağım. Devamlı bıyıktır yanaktır alırım tüy görmeye tahammulum yok mavala kırpıklerıme sürerim, ballı el maskesı yaparım, saçlarıma hc care kullanıyorum, taramadan önce mavi su sıkarım, zarar görmesin diye ısı koruyucu sprey sıkarım, hava ile kurutan dyson air straight kullanırım, şampuanıma mutlaka bıyotin ampul koyarım, arada bır yılda 3 kez yani kolajen içerim vıtalın beğenıyorum peptıd oranı iyi gibi. Sigara alkol kullanmıyorum, sirke içerim sabahları. Yanı bakımlı olmayı aşırı seven bı ınsanım. Rutıne bağlamak onemlı. Mısafırlıge gıtmeyı sevmem mesela rutin dısına cıkıyorum misafirlikte herkesten önce uyanıp yuzume maske koyup öyle yakalanan bı ınsanım. Napıyım maske gunum gelmişti plates yapıyorum ama evden de leslie izler yaparım. Evden cıkamıyorum dersen 15 dk lık Leslie vıdeosunu aç çok guzel ter atıyor ınsan.. en azından gobek bolgesı olmaz. Koku cook onemlı. Temız nevresım asıgıyım. Saclarıma hep vucut spreyı sıkarım vanılyalı. Vucut kopugu kullanıyorum parfumden once ınanılmaz kalıcı oluyor kokular. Her daım mis kokmalı bı kadın bence. Pijamalarım bıle dantellıdir, tüllüdür. Regl oldugumda ancak babannem gıbı gıyınırım soval su torbamı alır bunalımıma girerim ama Bence kesınlıkle kendımızı bırakmamalıyız. Her sabah serumlarımı surerken guzelce yuz masajımı yaparım taşla. Yeşım taşı muthıs. Aynaya baktığımızda mutlu olmak sağlıklı yaş almak ıçın ucusa gıderken de selülit kremı suruyorum hep ayakta olmak bari ıse yarasın dıye yinede selülitim var ama.. napalım nazar boncugu olsun işe yarıyor mu bılemem ama ıyı hıssettırdıgı kesın.. kocam ne mi yapıyor??? İşte arada çorabını değiştirip duş alıyor umurumda mı değil, herkes kendınden sorumlu, erkek o eril enerjısı dursun dişilleşmesin hem ben bekarkende böyleydim
Okuyunca gaza geldim ya ne kadar güzel insanın kendisine böyle bakması:))Bakım aşığı, aşkokuşkolukta sınır tanımayan,kesınlıkle koca için değil sadece ve saaadece kendisi için süslenen bakım yapan bi kadın geldi. Şimdi öncelikle hayırlı olsun.. öncelikle evlendıkten sonra düzen değiştiği için kılo alan çok oluyor. Hayatıma beyaz ekmeği şekeri uzak tutup bol su yu dahil ediyorum. Bol yeşıllık. no karbonhıdrat. Aman aman uzak olsun. Erken saatlerde akşam yemeği. No abur cubur. Cunku bence Ne yersen ona benzıyorsun :)
Sonrasında her duşta bakım rutınım var. Peelıng yaparım yuzume ve tum vucuduma . Vucuduma sınozun peelıngını kullanıyorum bebek gibi yapıyor. Cildime ve vucuduma yıne mjcare peelıng yapıyorum. Her gun c vıtamını tabıkı. Mıshanın cok guzel, Glyc asitte çok guzel aydınlatıyor gun aşırı kullanırım. Koltukaltı ve kararan yerlerede sürerim. Tabı genıtal harıç. Ama onunda kremı var bendesheliq urunlerını kullanıyorum renk açıcı etkısı var memnunum. Evde lazer yaparım , phılıpsın lazer ürünü var her ay yapıyorum. Daha önce dışarda lazere gitmiştim tabı, ama memnunum. Mjcare ın devamlı cılt maskelerını yaparım, dr grossun kırmızı led maskesını takarım. Gece gunduz kremlerım serumlarım tabıkı var. Retınol kullanırım, barıyer onarıcı serum kullanırım. Kıehls severım csrox , de g kore ürünleri bi harika. Phılıphsın yine mini yüz alma cihazı elım ayağım. Devamlı bıyıktır yanaktır alırım tüy görmeye tahammulum yok mavala kırpıklerıme sürerim, ballı el maskesı yaparım, saçlarıma hc care kullanıyorum, taramadan önce mavi su sıkarım, zarar görmesin diye ısı koruyucu sprey sıkarım, hava ile kurutan dyson air straight kullanırım, şampuanıma mutlaka bıyotin ampul koyarım, arada bır yılda 3 kez yani kolajen içerim vıtalın beğenıyorum peptıd oranı iyi gibi. Sigara alkol kullanmıyorum, sirke içerim sabahları. Yanı bakımlı olmayı aşırı seven bı ınsanım. Rutıne bağlamak onemlı. Mısafırlıge gıtmeyı sevmem mesela rutin dısına cıkıyorum misafirlikte herkesten önce uyanıp yuzume maske koyup öyle yakalanan bı ınsanım. Napıyım maske gunum gelmişti plates yapıyorum ama evden de leslie izler yaparım. Evden cıkamıyorum dersen 15 dk lık Leslie vıdeosunu aç çok guzel ter atıyor ınsan.. en azından gobek bolgesı olmaz. Koku cook onemlı. Temız nevresım asıgıyım. Saclarıma hep vucut spreyı sıkarım vanılyalı. Vucut kopugu kullanıyorum parfumden once ınanılmaz kalıcı oluyor kokular. Her daım mis kokmalı bı kadın bence. Pijamalarım bıle dantellıdir, tüllüdür. Regl oldugumda ancak babannem gıbı gıyınırım soval su torbamı alır bunalımıma girerim ama Bence kesınlıkle kendımızı bırakmamalıyız. Her sabah serumlarımı surerken guzelce yuz masajımı yaparım taşla. Yeşım taşı muthıs. Aynaya baktığımızda mutlu olmak sağlıklı yaş almak ıçın ucusa gıderken de selülit kremı suruyorum hep ayakta olmak bari ıse yarasın dıye yinede selülitim var ama.. napalım nazar boncugu olsun işe yarıyor mu bılemem ama ıyı hıssettırdıgı kesın.. kocam ne mi yapıyor??? İşte arada çorabını değiştirip duş alıyor umurumda mı değil, herkes kendınden sorumlu, erkek o eril enerjısı dursun dişilleşmesin hem ben bekarkende böyleydim
Ay sac icin rossmanda sac parfumu var onu alin yazmaya geldim sahane kokuyorBakım aşığı, aşkokuşkolukta sınır tanımayan,kesınlıkle koca için değil sadece ve saaadece kendisi için süslenen bakım yapan bi kadın geldi. Şimdi öncelikle hayırlı olsun.. öncelikle evlendıkten sonra düzen değiştiği için kılo alan çok oluyor. Hayatıma beyaz ekmeği şekeri uzak tutup bol su yu dahil ediyorum. Bol yeşıllık. no karbonhıdrat. Aman aman uzak olsun. Erken saatlerde akşam yemeği. No abur cubur. Cunku bence Ne yersen ona benzıyorsun :)
Önce bi pırınç sütü sabunuyla sabunlanıyorum, sonra duş jelıyle keseleniyorum. Sonra mcjare ın peelıngını yapıp en son sınoz yapıyorum. Sınoz aşırı yumuşak yapıyor gerçekten sivilce görünümü vs bırakmıyor. Tabsıye ederımAman Allah’ım okuyamadım
Ben de bakımlı olabilmeyi isterdim. Vücut peelingini duşta hangi sırada yapıyorsunuz, kese öncesi mi?
Maşallah
Evet çoook guzel hangısını soyledıgınızı anladım, vroshenin cok guzel vanılyalı saç parfümü de var. Hatta madame coco da suan yuzee 80 ındırım var orda da vucut spreylerı 90₺ ye düşmüş vanılyalısı sahaneAy sac icin rossmanda sac parfumu var onu alin yazmaya geldim sahane kokuyor
Hayırlı olsunMerhabalar canım kadınlar kulübünün güzel kadınları...
Luur true madame coco hic bilmiyordum bakayimEvet çoook guzel hangısını soyledıgınızı anladım, vroshenin cok guzel vanılyalı saç parfümü de var. Hatta madame coco da suan yuzee 80 ındırım var orda da vucut spreylerı 90₺ ye düşmüş vanılyalısı sahane
GünaydınnnnBunları yapmanın evlilikle alakası ne? Ben evlendim, hayatımda bişey değişmedi.
GünaydınKarşınızdaki adam Yunan heykeli mi? Dümdüz erkek işte, bu kadar kasmaya gerek yok.
Ya çok yanlış anlaşıldım bak şimdi üzüldüm.Evliliği çok ciddiye alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?