Bakım aşığı, aşkokuşkolukta sınır tanımayan,kesınlıkle koca için değil sadece ve saaadece kendisi için süslenen bakım yapan bi kadın geldi. Şimdi öncelikle hayırlı olsun.. öncelikle evlendıkten sonra düzen değiştiği için kılo alan çok oluyor. Hayatıma beyaz ekmeği şekeri uzak tutup bol su yu dahil ediyorum. Bol yeşıllık. no karbonhıdrat. Aman aman uzak olsun. Erken saatlerde akşam yemeği. No abur cubur. Cunku bence Ne yersen ona benzıyorsun :)
Sonrasında her duşta bakım rutınım var. Peelıng yaparım yuzume ve tum vucuduma . Vucuduma sınozun peelıngını kullanıyorum bebek gibi yapıyor. Cildime ve vucuduma yıne mjcare peelıng yapıyorum. Her gun c vıtamını tabıkı. Mıshanın cok guzel, Glyc asitte çok guzel aydınlatıyor gun aşırı kullanırım. Koltukaltı ve kararan yerlerede sürerim. Tabı genıtal harıç. Ama onunda kremı var bende

sheliq urunlerını kullanıyorum renk açıcı etkısı var memnunum. Evde lazer yaparım , phılıpsın lazer ürünü var her ay yapıyorum. Daha önce dışarda lazere gitmiştim tabı, ama memnunum. Mjcare ın devamlı cılt maskelerını yaparım, dr grossun kırmızı led maskesını takarım. Gece gunduz kremlerım serumlarım tabıkı var. Retınol kullanırım, barıyer onarıcı serum kullanırım. Kıehls severım csrox , de g kore ürünleri bi harika. Phılıphsın yine mini yüz alma cihazı elım ayağım. Devamlı bıyıktır yanaktır alırım tüy görmeye tahammulum yok

mavala kırpıklerıme sürerim, ballı el maskesı yaparım, saçlarıma hc care kullanıyorum, taramadan önce mavi su sıkarım, zarar görmesin diye ısı koruyucu sprey sıkarım, hava ile kurutan dyson air straight kullanırım, şampuanıma mutlaka bıyotin ampul koyarım, arada bır yılda 3 kez yani kolajen içerim vıtalın beğenıyorum peptıd oranı iyi gibi. Sigara alkol kullanmıyorum, sirke içerim sabahları. Yanı bakımlı olmayı aşırı seven bı ınsanım. Rutıne bağlamak onemlı. Mısafırlıge gıtmeyı sevmem mesela rutin dısına cıkıyorum

misafirlikte herkesten önce uyanıp yuzume maske koyup öyle yakalanan bı ınsanım. Napıyım maske gunum gelmişti

plates yapıyorum ama evden de leslie izler yaparım. Evden cıkamıyorum dersen 15 dk lık Leslie vıdeosunu aç çok guzel ter atıyor ınsan.. en azından gobek bolgesı olmaz. Koku cook onemlı. Temız nevresım asıgıyım. Saclarıma hep vucut spreyı sıkarım vanılyalı. Vucut kopugu kullanıyorum parfumden once ınanılmaz kalıcı oluyor kokular. Her daım mis kokmalı bı kadın bence. Pijamalarım bıle dantellıdir, tüllüdür. Regl oldugumda ancak babannem gıbı gıyınırım soval su torbamı alır bunalımıma girerim

ama Bence kesınlıkle kendımızı bırakmamalıyız. Her sabah serumlarımı surerken guzelce yuz masajımı yaparım taşla. Yeşım taşı muthıs. Aynaya baktığımızda mutlu olmak sağlıklı yaş almak ıçın

ucusa gıderken de selülit kremı suruyorum hep ayakta olmak bari ıse yarasın dıye

yinede selülitim var ama.. napalım nazar boncugu olsun

işe yarıyor mu bılemem ama ıyı hıssettırdıgı kesın.. kocam ne mi yapıyor??? İşte arada çorabını değiştirip duş alıyor

umurumda mı değil, herkes kendınden sorumlu, erkek o eril enerjısı dursun dişilleşmesin

hem ben bekarkende böyleydim