- 17 Ekim 2022
- 82
- 163
- 30
-
- Konu Sahibi acayipbirisi123
Ama tarihleri çok anlamlı aramalarınÇok ortadayim açıkçası. Daha önce bu konuda başka bir arkadaşından destek istedi biliyorum.Dedim bana hic soylemedin.Daha once konusmustuk dedi emin degilim .Bunu söylediyse de hatırlayamadım.
Yalansa nasıl ortaya çıkarırım onu da bilemiyorum.
Sizin hafıza probleminiz var mı?Çok ortadayim açıkçası. Daha önce bu konuda başka bir arkadaşından destek istedi biliyorum.Dedim bana hic soylemedin.Daha once konusmustuk dedi emin degilim .Bunu söylediyse de hatırlayamadım.
Yalansa nasıl ortaya çıkarırım onu da bilemiyorum.
Hangi konuda yardım istemiş? Kadın neden cevap vermemiş? Bunlar üstünü ort öyle kalsın sorular değil.Sizin hafıza probleminiz var mı?
Taktınız eskort olmasına.Eskort değil.Bariz eskort profiliyle takiplesecek kadar salak olamaz.Ki profilinde çocuğuyla fotoğrafları var.Aciks açık 1 tane fotoğraf yok. WhatsApp durumu atmış kadın bugün çocuğuyla falan.Bu anlattıklarımdan nasıl eskort olduğu kanısına vardınız gerçekten anlamıyorum.Adamın açıklaması doğruysa dediğim gibi, eskort.
Son zamanlarda var.Bazi olayları kopuk hatırlayaniliyorum. Evlenip boşanmış kocası hamileyken dövmüş kısmını bahsetmişti hatırlıyorum ama yardım konusu emin değilim.Sizin hafıza probleminiz var mı?
Hangi konuda yardım istemiş? Kadın neden cevap vermemiş? Bunlar üstünü ort öyle kalsın sorular değil.
Denk gelip konusamasik bir kaç kez aradım diye kendisi söyledi.Ama benim de aklımı kurcalayan kısım tarihler.Onu da anın stresiyle açık açık soramadım.Hikayede oturmayan yerler var. Neden 3 4 kez arıyor kadını. Üstelik şüpheli tarihlerde. En kilit nokta da tarihlerdi bence
Ben cinsel terapist falan diye düşündümYardım neden düğün salonunu, eşyamı, iş mi???
Önceden olay hafızam çok iyiydi.Ama son zamanlarda sizin dediğiniz gibi sorunlar yaşıyorum. Hatta bir kaç kez telefonda arayan kişi ben x dedi mesela kapattığımda ismi unuttum .Şahsen ben aşırı unutkan ve kararsız olduğum için yeri geliyor tamam dediğim bir meseleyi unutup, hayır öyle değil diyebilecek derecede saçmalaya bilirim. Aşırı kansızlığın sonucunda
Yok sanmıyorum. 4 def aramaz kimse böyle bir konu içinBen cinsel terapist falan diye düşündüm
Yardım neden düğün salonunu, eşyamı, iş mi???
Yok sanmıyorum. 4 def aramaz kimse böyle bir konu için
Eve gelince aklıma takıldı bunlar anın stresiyle akıl edemedimE yardım alıyorsanız neden yani? Birde defalarca aramaya karşı neden cevap yok? En azından mesajla dönebilirdi kadın?Resmen sapik muamelesi gibi. Onun dışında gerçekten hikaye bütüncül değil çok kopuk
Her durumda 4 defa araması abes, normal değilYok sanmıyorum. 4 def aramaz kimse böyle bir konu için
Bu kadar basit bir şey için neden kadına 3 4 arama yapıyor bir defa arayıp dönmesini bekler insan. Karşıdakinin açmayacağını anlamış onun için ısrarlı arama olmuş gibi de. Kadın 4 aramaya da dönmediyse bu çok şüpheli değil mi. Madem samimiler bir mesajla bile cevap verirİşle ilgili kendimizi geliştirmek için diyebiliriz