- 30 Ekim 2022
- 188
- 149
- 124
-
- Konu Sahibi acayipbirisi123
Bu kadar basit bir şey için neden kadına 3 4 arama yapıyor bir defa arayıp dönmesini bekler insan. Karşıdakinin açmayacağını anlamış onun için ısrarlı arama olmuş gibi de
Aralıklı zamanlar da olsa 4 kez arama ve hiç dönüş yokHer durumda 4 defa araması abes, normal değil
Hiçbir dönüş olmaması kadının bundan kaçtığı anlamına geliyorBen de çok emin olamadım.Aralikli zamanlardı.Gorunur de hiç dönüşte yoktu kadından ne arama ne de WhatsApp
Düşünüyorum aslında bir arkadaşım yönlendirdi bu konuda yardımcı olur musunuz demeyi,yada anket gibi arayıp mesleğini öğrenmeyiYabancı numara ile arayıp, siz net olarak sorun. Yardım konusunu
Kadın özellikle açmıyor bunun aramalarını o zamanAralıklı zamanlar da olsa 4 kez arama ve hiç dönüş yok
Hiçbir dönüş olmaması kadının bundan kaçtığı anlamına geliyor
Ya belki bir şekilde konuşmuşlardır hani soracağı şeyi sormuştur filan. Bilemedim.Aralıklı zamanlar da olsa 4 kez arama ve hiç dönüş yok
Evet tam olarak dedigiz gibi sinek küçük ama mide bulandırıyor.Ben olsam ne yapardım? Bunu çözmeden başka bir konuya yonelmezdim. Eşya bakmak, gelinlik gibi. Çünkü bıçak sırtı bı konu. Sinek küçük derler o cinsten.
Önce kadını aramayı düşünürdüm, önce ağzını arar, işte nisanlimda yanımda herşeyi konuştuk, dönüm noktasındayiz gibi.
Sizin cevap vermeme konusunda itici güç neydi?Garip. Düşünüyorum daha önce benim de böyle kimseye hiç bir şekilde sebepsiz cevap vermediğim zamanlar oldu ama burada huzursuz eden biseyler var beni.
Arama kaydını neden silmemis onu da anlamadım.
Acil bu taktiklere ihtiyacım varYani çok ustaca laf alma teknikleri var. Bununla ilgili yol gostecek arkadaşlar vardır eminim. Hatta bı kadın kk da kocasının metresini konusturmustu. Ağız arayarak
Farklı zamanlardaki hiçbir aramaya dönmemesi normal değilGarip. Düşünüyorum daha önce benim de böyle kimseye hiç bir şekilde sebepsiz cevap vermediğim zamanlar oldu ama burada huzursuz eden biseyler var beni.
Arama kaydını neden silmemis onu da anlamadım.
Bunalımlı bir dönemdeydim boş muhabbet yapacak goy goy yapacak enerjim yoktuSizin cevap vermeme konusunda itici güç neydi?
Yani hicbirsey söylemeden herşeyi söylemesini sağlayacaksınız. Arkadaşlar fikir verin ben tikandim burdaYani çok ustaca laf alma teknikleri var. Bununla ilgili yol gostecek arkadaşlar vardır eminim. Hatta bı kadın kk da kocasının metresini konusturmustu. Ağız arayarak
Varsa bi yöntem denemeye hazırım.Telefon numarasını aldım.Yani hicbirsey söylemeden herşeyi söylemesini sağlayacaksınız. Arkadaşlar fikir verin ben tikandim burda
Yani o yanımda herşeyi konuştuk karar verdik ama içim rahat etmedi bide sizi dinlemek istedim ben gibi gibiYani hicbirsey söylemeden herşeyi söylemesini sağlayacaksınız. Arkadaşlar fikir verin ben tikandim burda
Hem kimseyi kırmadan her yöne gidebilen bı şekilde, hem öğrenmek istediğiniz şeyi suya sabuna dokunmadan, suçu yoksa sevgilinizi kırmadan. Yani çok mümkün bı şekilde halledilebilirYani o yanımda herşeyi konuştuk karar verdik ama içim rahat etmedi bide sizi dinlemek istedim ben gibi gibi