• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne deseler atesten gömlek adlı konu açmıştım 2 gün önce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar acımasız bir yorum bu ben bugün ona mesaj attım çocuklara gidip kıyafet alalım ben hic bir sey istemiyorum ama onlar cok üzüldüler dedim ve şu an aradi cocuklari giydir alalim diye ben cocujlarimi dusunuyirum ama onları iyi bir şekilde yetiştirmenin yolu benden geçiyor ve çocuklar için yapmam gereken tek şey boşanmak bunuda biliyorum ben sadece şu an kendimi o sorumluluğu alabilecek güçte göremiyorum ve eşimden korkuyorum aileme yada bana çocuklara bir şey yapar diye bitirsemde bunu güzellikle yapmam gerekecek yapabilirsem öyle yapacağım bayramdan sonra konuşacağım güzel bir dille

Çocuklara ve ailene Zarar verme potansiyeli varsa tabi ki çekinmekte haklisin. Ama madem güçlü bir kadın olmaya karar verdin, bunları da nasıl çözeceğini bulmalısın . Bir şekilde konuşup boşanmaya ikna et. Kendini de çocuklarını da kurtar . İs bulana kadar ve duzen oturtana kadar ailenin yaninda kalabilir misin?

Canım senin 🐂 aşağılık kompleksinde masterı bitirmiş doktora yapıyor.

Ama sen de bir tuhafsın.. binbir hevesle dışarı çıkmış, hevesleri hiç uğruna kırılarak eve dönmüş iki küçük yürek var gerçekten evlatlarının o haline üzüldün mü? Çünkü hiç yansıtmıyorsun bize, mesele telefon, kızlar, kilo vermeye döndü bir anda.

Son düzenleme:
Ne kadar acımasız bir yorum bu ben bugün ona mesaj attım çocuklara gidip kıyafet alalım ben hic bir sey istemiyorum ama onlar cok üzüldüler dedim ve şu an aradi cocuklari giydir alalim diye ben cocujlarimi dusunuyirum ama onları iyi bir şekilde yetiştirmenin yolu benden geçiyor ve çocuklar için yapmam gereken tek şey boşanmak bunuda biliyorum ben sadece şu an kendimi o sorumluluğu alabilecek güçte göremiyorum ve eşimden korkuyorum aileme yada bana çocuklara bir şey yapar diye bitirsemde bunu güzellikle yapmam gerekecek yapabilirsem öyle yapacağım bayramdan sonra konuşacağım güzel bir dille
Çok üzüldüm halinize.Bence devletten sığınma alın.Allah kurtarsın bu adamdan sizi. Allah kerim aç kulu yok bir şekilde yasarsiniz .Varsın yemeğiniz üstünuz eskik olsun ama boğazinizdan rahat gecsin. Siz de bir bireysiniz unutmayın.İnsan gibi yaşamayı hakediyorsunuz.En önemli şey akıl sağlığı ki siz de normal düşünemiyorsunuz artık bence .Ben olsam bu adamdan olabilgince uzaklasirdim.Kim ne derse desin.Ayrıca o çocuklarin hali içler acısı.Öyle bir ailede böyle bir anne baba ile büyümemeliler.Sonra eşiniz gibi normal olmayan insanlara dönüşecekler.Ve onların aileleri de böyle olacak ve böyle devam edecek.Psikolojiniz tamamen bozulmadan akıllıca kararlar alin.Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Bu evlilikte herşeyi halledip, sorun zayıflamaya mı geldi.
Evet boşanmak kolay iş değil, imkanlar el vermeyebilir ama böyle bir öküzle evli olmaktan daha mı zordur?
Ne oluyorsa çocuklara olmuş, iyi güzel süslendiniz , sonuç?
Bu şekilde mi düzelecek bu öküz, düzelmez .
Biran önce imkanlarınız da varsa , lütfen ayrılın.

Ben durumunuza çok üzüldüm ve yardımcı olmaya çalışıyorum kendimce. Zarar verir derken ailenizin, sizin ya da çocukların canına kast eder mi? Ne tür bir zarar? Sorulara net cevaplar verirseniz fikir verirken işinize yarayan fikirleri seçebilir üyeler.

Mesela ailenizin yanına gitseniz boşanmak için aileniz ne tepki verir? Çocuklarınıza kötü davranıp sizi kovarlar mı? Bunlara cevabınız evet ise o şıkkı eleyelim. Hayır ise, her türlü şu an bulunduğunuz evden daha sağlıklı bir ortam olacaktır aile evi.

Gelelim diğer konulara. Açıköğretimden bir bölüm kazanıp okusanız eşiniz maddi destekte bulunur mu? Hadi bulunmadı siz bir şekilde ailenizden maddi destek aldınız diyelim sınava girerken olay çıkarır mı? Lise mezunusunuz anladığım kadarıyla zaten kayıt zamanı geçti sınav için seneye yapmanız lazım.

Mesela evlere iş veren firmalar oluyor. Boncuk işleri falan. Evet geliri çok değil ama çocukları uyuttuktan sonra birkaç saat yapsanız elinizin harçlığı çıkar. O parayla mesela çocuklarla avmye gitseniz ne yapar bu hödük? Sizi dövüyor mu şiddete başvurur mu?

Bakın buradaki insanlar size tepkili çünkü siz evlatlarınızın ev hapsine de göz yumuyorsunuz. O çocukların sosyalleşmeye hava almaya ihtiyaçları var. O yaratığa bunu söylediniz mi hiç? Bu çocuklar evde sıkılıyor ve ben anne olarak seni dinlemek zorunda değilim parka gideceğiz dediniz mi?

Neden şuan bu adama mecburmuş, çaresizmişsiniz gibi davranıyorsunuz, neden göz yumuyorsunuz, yenilgiyi zaten kabul etmiş gözüküyorsunuz bu şekilde
Lise 2 terk iş
Ben durumunuza çok üzüldüm ve yardımcı olmaya çalışıyorum kendimce. Zarar verir derken ailenizin, sizin ya da çocukların canına kast eder mi? Ne tür bir zarar? Sorulara net cevaplar verirseniz fikir verirken işinize yarayan fikirleri seçebilir üyeler.

Mesela ailenizin yanına gitseniz boşanmak için aileniz ne tepki verir? Çocuklarınıza kötü davranıp sizi kovarlar mı? Bunlara cevabınız evet ise o şıkkı eleyelim. Hayır ise, her türlü şu an bulunduğunuz evden daha sağlıklı bir ortam olacaktır aile evi.

Gelelim diğer konulara. Açıköğretimden bir bölüm kazanıp okusanız eşiniz maddi destekte bulunur mu? Hadi bulunmadı siz bir şekilde ailenizden maddi destek aldınız diyelim sınava girerken olay çıkarır mı? Lise mezunusunuz anladığım kadarıyla zaten kayıt zamanı geçti sınav için seneye yapmanız lazım.

Mesela evlere iş veren firmalar oluyor. Boncuk işleri falan. Evet geliri çok değil ama çocukları uyuttuktan sonra birkaç saat yapsanız elinizin harçlığı çıkar. O parayla mesela çocuklarla avmye gitseniz ne yapar bu hödük? Sizi dövüyor mu şiddete başvurur mu?

Bakın buradaki insanlar size tepkili çünkü siz evlatlarınızın ev hapsine de göz yumuyorsunuz. O çocukların sosyalleşmeye hava almaya ihtiyaçları var. O yaratığa bunu söylediniz mi hiç? Bu çocuklar evde sıkılıyor ve ben anne olarak seni dinlemek zorunda değilim parka gideceğiz dediniz mi?
Söyledim hatta yaz girdiğinden beri en çok bunun için kavga ediyoruz anne dışarıya çıkalım diye agliyorlar saatlerce bende dedim sen çocuklarını düşünmüyorsun onlar sıkılıyor bu nasil bir vicdan kendimi geçtim onlarada mi acımıyorsun madem tek çıkmamızı istemiyorsun sen çıkar diyorum onada yok senin tek derdin gezmek diyor söylediklerimden bunu çıkartıyor lise 2 terk çıktım çalıştım 1 yıl kadar eşim bir kere gözümün önünde birine sıktı bildiğin gözümün önünde bir kerede bana dayadı ve bir keresinde abimi dövmeye birilerini göndermiş ben sonradan öğrendim ölesiye dövün demiş yapar yanı zarar verir korkusuda yok keşke boşandık bitti olmadı dese bunu yapmayacağını ben dahil ailesi herkes biliyor ablası dedi bir kere kayinbabama baba boşan desek bu kızı rahat birakrmi oğlun canını alır dedi kendi ablası söyledi bunu

Lise 2 terk iş

Söyledim hatta yaz girdiğinden beri en çok bunun için kavga ediyoruz anne dışarıya çıkalım diye agliyorlar saatlerce bende dedim sen çocuklarını düşünmüyorsun onlar sıkılıyor bu nasil bir vicdan kendimi geçtim onlarada mi acımıyorsun madem tek çıkmamızı istemiyorsun sen çıkar diyorum onada yok senin tek derdin gezmek diyor söylediklerimden bunu çıkartıyor lise 2 terk çıktım çalıştım 1 yıl kadar eşim bir kere gözümün önünde birine sıktı bildiğin gözümün önünde bir kerede bana dayadı ve bir keresinde abimi dövmeye birilerini göndermiş ben sonradan öğrendim ölesiye dövün demiş yapar yanı zarar verir korkusuda yok keşke boşandık bitti olmadı dese bunu yapmayacağını ben dahil ailesi herkes biliyor ablası dedi bir kere kayinbabama baba boşan desek bu kızı rahat birakrmi oğlun canını alır dedi kendi ablası söyledi bunu
Ya böyle bir saçmalık var mı? Ne dediğinizin farkındamısınız siz? Yani diyorsunuz ki adam tam bir psikopat insan öldürebilir kolaylıkla ve siz hergün aynı evde üstelik çocuklarınızla beraber uyumayı göze alıyorsunuz da boşanmak mı tehlikeli geliyor? Şoka girdim. O zaman herkes herkese göz dağıyla herşeyi yaptırsın ne güzel iş. Hak var hukuk var ya siz kabullenmişsiniz ki bu hayatı, bunun adı çaba değil, okuycaksınız iş bulcaksınız vs vs ben olsam o zamana kadar bile böyle bir adamın ekmeğini yiyemezdim yenmez ya boğazımdan geçmez, yapcaksam çeker gider yaparım bata çıka da ayakta dururum ne var ya korkmayın bu kadar hayattan insan yeterki istesin zengin olamasa da kıt kanaat olsa da geçinir gider yeterki çalışmak istesin. Ben şuna da asla inanmıyorum ‘ekonomik özgürlüğüm yok’ ee yoksa bir insana bağlı yaşamak zorunda mısın farz et ki adam terk etti gitti o zaman mecbursun değilmi o ayaklar üstünde durmaya işte şimdi de bunu düşünerek hareket etmeniz gerek

Hani sorun okul/isti? Nereden çikti simdi adamin sizi öldürmesi? Yani söylemesi kötü fakat, adamin umrunda bile degilsiniz. Ve çoçuklar için bügün birsey alsa dahi (ki pek inanmiyorum buna, yogun tepkilerden sonra bunlari söylüyorsun), onlar o günü hatirlar. Travma öyle "al sana ayicik aldim, uff olup bitti hersey" gibi birsey degil.

O gücü mecburen kendinde bulmak zorundasin bir anne olarak. Her geçen gün o çoçuklarin psikolojisi dahada tahamir edilemez hal oluyor. Bayramdan sonra neyi konusacaksin? Adam sana hakaret ediyor ve sen mesafe bile almiyorsun. Yaninda senin ile temas halinde olmasina izin veriyorsun.

Tüm bu laflar acimasiz gelebilir sana fakat o çoçuklarin yasadiklari emin ol, benim bu yazdiklarimdan çok çok daha yaralayici.

Lise 2 terk iş

Yani adam hiç bir sekilde çoçuklarini disariya götürmuyor, ama sen bügün mesaj yolladin ve hemen fikrini degistirdi öyle mi? Burda yogun tepki aldigin için birden siddet uygulayan adam oldu. Gözü önünde birini silah ile vurdu öyle mi? Peki bunun polisi, savcisi yok mu? Abin ile keza ayni sey.

Artik konu zerre kadar inandirici gelmiyor bana. Zaten tüm bunlari diger konudada yazabilirdin. Konu ya fake, ya baze seyler gerçek ve baze seyler abarti. Bundan sonrasini yazmiyorum artik. Ben dahil birçok insan bide fikrini yazmisti. Yazik oldu.

Lise 2 terk iş

Ben anlamıyorum bu kadar vahim bir durum söz konusu iken neden şimdi söylüyorsunuz bunları? İlk açtığınız konunun içeriği bunlar olmalıydı mesela. Eşim psikopat, tabanca taşıyor, birini vurdu, bana silah doğrulttu, abimi dövdürdü vs. Şimdi mi söylüyorsunuz bunları?

Aileniz biliyor mu bu ayrıntıları?

Yani adam hiç bir sekilde çoçuklarini disariya götürmuyor, ama sen bügün mesaj yolladin ve hemen fikrini degistirdi öyle mi? Burda yogun tepki aldigin için birden siddet uygulayan adam oldu. Gözü önünde birini silah ile vurdu öyle mi? Peki bunun polisi, savcisi yok mu? Abin ile keza ayni sey.

Artik konu zerre kadar inandirici gelmiyor bana. Zaten tüm bunlari diger konudada yazabilirdin. Konu ya fake, ya baze seyler gerçek ve baze seyler abarti. Bundan sonrasini yazmiyorum artik. Ben dahil birçok insan bide fikrini yazmisti. Yazik oldu.

Ya gerçekten konu sahibinin ciddi ruhsal problemleri var doğruyu yanlışı ayırt edemiyor. Ya da tepki alınca yalan söylemeye başladı. Aklım almıyor çünkü.

Ya böyle bir saçmalık var mı? Ne dediğinizin farkındamısınız siz? Yani diyorsunuz ki adam tam bir psikopat insan öldürebilir kolaylıkla ve siz hergün aynı evde üstelik çocuklarınızla beraber uyumayı göze alıyorsunuz da boşanmak mı tehlikeli geliyor? Şoka girdim. O zaman herkes herkese göz dağıyla herşeyi yaptırsın ne güzel iş. Hak var hukuk var ya siz kabullenmişsiniz ki bu hayatı, bunun adı çaba değil, okuycaksınız iş bulcaksınız vs vs ben olsam o zamana kadar bile böyle bir adamın ekmeğini yiyemezdim yenmez ya boğazımdan geçmez, yapcaksam çeker gider yaparım bata çıka da ayakta dururum ne var ya korkmayın bu kadar hayattan insan yeterki istesin zengin olamasa da kıt kanaat olsa da geçinir gider yeterki çalışmak istesin. Ben şuna da asla inanmıyorum ‘ekonomik özgürlüğüm yok’ ee yoksa bir insana bağlı yaşamak zorunda mısın farz et ki adam terk etti gitti o zaman mecbursun değilmi o ayaklar üstünde durmaya işte şimdi de bunu düşünerek hareket etmeniz gerek

Konu sahibi nasıl bir psikopat olduğunu yazmış yanyana yatarken korkmuyor musunuz diyorsunuz..
Pislik herif kadını öldürmeye cekinmiyor..
Bu ülkede kaç kadının canına kıyıldı boşanmak istedi diye..
Diri diri yakılan bilemem kaç yerinden bıçaklanan komalık edilen yüzüne kezzap dökülen kaç kadın ?..
Bu ülkede hukuk var mı ? Tartışılır neden biliyor musunuz?
Çünkü kadınlar öldükten sonra dalga geçer gibi devlet koruma gönderiyor..
Lütfen şöyle ol böyle ol bune korkaklık yeeaa derken biraz daha düşünün...
Herşey söylediğiniz kadar kolay değil..
Bu detayları konu sahibi daha yeni veriyor ve bu pislik ile daha küçükken evlenmiş
Dayak yemiş psikolojisi sıfır..
Korkması normal değil mi?..

Ya gerçekten konu sahibinin ciddi ruhsal problemleri var doğruyu yanlışı ayırt edemiyor. Ya da tepki alınca yalan söylemeye başladı. Aklım almıyor çünkü.

İdrak ben konu sahibine ilk konusunda bana istersen özelden yazabilirsin demistim..
Ve bu abisinin meselesinden bana bahsetmişti..
Konu sahibinin psikolojisi zaten normal kalamaz böyle biri ile evliyken..
Bilemiyorum yalan mı söylüyor yorumlara göre mi yön alıyor
Bilemem..
Ama dediğim gibi abi konusunu yazdı bana
Annesinin dirdirdci olduğunu babasının çocuklarını sürekli azarladigini..
Bende konu sahibine annesinin dirdiri babasının azari bu pisliğin zulmünden kat kat iyi olduğunu idare edilebilir olduğunu söyledim.
Konu yalansa söyleyecek bir şeyim kalmıyor 😔
Çok üzüldüm daha yaşı küçük çünkü bunları yaşıyor olmasına..

İdrak ben konu sahibine ilk konusunda bana istersen özelden yazabilirsin demistim..
Bilemem..
Bende konu sahibine annesinin dirdiri babasının azari bu pisliğin zulmünden kat kat iyi olduğunu idare edilebilir olduğunu söyledim.

Zaten psikolojisi normal kalamaz böyle bir evlilikte ve normal düşünmekte zorlanabilir. Ancak hiç bunlara değinmemiş olması anormal değil mi? Bir de ben önceki konuda sordum ne yapar en fazla diye ısrarla, ailesine şikayet eder beni dinlemiyor diye dedi. Şimdi de tabanca vs diyor.

Yazılanlar gerçekse ne yapılır bilemedim. Çek git desen gidecek yeri yok. Kal desen o daha kötü. Ölse adam keşke kendi kendine.

Bilemem..
Şu mübarek ramada isim gücüm yok çünkü yalan söyleyeceğim söylediklerimin hepsi gerçek eksiği var ve fazlası yok sadece zaman farklılıkları var siz soruyorsunuz bende anlatıyorum anlattıkça daha çok şeyler çıkıyor ve inanmıyorum diyorsunuz acın biraz 3. Sayfa haberlerine bakın korkmam çekinmem normal değil mi inanmayanlara bir şey yapamam bukadar insana yalan söyleyip zmaanlarini çalıp kul hakkına girmem demek ki benim hayatım inanilamayacak kadar hat safada ne yapacagimi şaşırdım

Götüreceğim dedi ve götürmedi oğlumu tıraşa götürdü şu an bizi çıkarmadı ben dediğimde gider alırız dedi kimseyle dalga geçip yalan söylemedim eğer böyle düşünüyorsanız hakkınızı helal etmeyin soylediklerim devede kulak hayatım tamamen böyle bu olay çok önce oldu ben yapabileceği şeylerin hat safasını söyledim en fazla ne yapabilir falan yazmış bir çok kışı bende yapabileceği şeyi söyledim gerçekten günah kimsenin günahını almayın yalan söylüyor yok abartıyor diye lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back