• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne deseler atesten gömlek adlı konu açmıştım 2 gün önce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu mübarek ramada isim gücüm yok çünkü yalan söyleyeceğim söylediklerimin hepsi gerçek eksiği var ve fazlası yok sadece zaman farklılıkları var siz soruyorsunuz bende anlatıyorum anlattıkça daha çok şeyler çıkıyor ve inanmıyorum diyorsunuz acın biraz 3. Sayfa haberlerine bakın korkmam çekinmem normal değil mi inanmayanlara bir şey yapamam bukadar insana yalan söyleyip zmaanlarini çalıp kul hakkına girmem demek ki benim hayatım inanilamayacak kadar hat safada ne yapacagimi şaşırdım
[/QUO]
çelişkili cevap verdiğini düşünen arkadaşlar bu yönde yorum yaptılar bende bana abinle ilgili olan kısmı dünde anlattığını söyledim ve ben sana çok üzüldüm elimden bir şey gelmediği için bu yaşta bir pisliğin hayatını mahvettigi için 😔
nasil akıl vereceğimi de bilemiyorum aynı evde yaşadığın psikopatin neler yapabileceğini kestiremiyorum..
umudunu kaybetmeni istemiyorum..
hedefin olursa umudun taze kalırsa birşeyler olur ben inançlı biriyim..
Allah'ın yardımı seninle olsun kardeşim.

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum bu kadar vahim bir durum söz konusu iken neden şimdi söylüyorsunuz bunları? İlk açtığınız konunun içeriği bunlar olmalıydı mesela. Eşim psikopat, tabanca taşıyor, birini vurdu, bana silah doğrulttu, abimi dövdürdü vs. Şimdi mi söylüyorsunuz bunları?

Aileniz biliyor mu bu ayrıntıları?
Kimse bilmiyor sadece kendi ailesi biliyor kendi aileme anlatsam zaten çok farklı yerlere gider konu ama bunlar 2 yıl önce oldu yeni değil ben şu an ki durumu anlattım herkeste en fazla ne yapabilir dedi bende yapabileceği şeyi anlatmak istedim olay bu

Zaten psikolojisi normal kalamaz böyle bir evlilikte ve normal düşünmekte zorlanabilir. Ancak hiç bunlara değinmemiş olması anormal değil mi? Bir de ben önceki konuda sordum ne yapar en fazla diye ısrarla, ailesine şikayet eder beni dinlemiyor diye dedi. Şimdi de tabanca vs diyor.

Yazılanlar gerçekse ne yapılır bilemedim. Çek git desen gidecek yeri yok. Kal desen o daha kötü. Ölse adam keşke kendi kendine.

Evet bende bu noktadayim tam..
Kocası olan Pisliğin ne yapabileceğini kestiremiyorum..
Tabiri caizse : yukarı tukursem bıyık aşağı tukursem sakal..
Şundan da kaynaklanabilir idrak
Sen kendini çok güzel ifade edebilen bir kadınsın ama Iki cocuk annesi222 Iki cocuk annesi222 kendini tam anlamıyla ifade edemiyor..
Olayları sanırım en detayına kadar anlatamiyor..
Buda yanlış anlaşılmasına eksik anlaşılmasına neden oluyor sanırım..

Amiiinn inşallah öyle olur beni gerçekten anlayan nadir insanlardansınız ben kimseye derdimi anlatamıyorum ya bazıları normal buluyor bazıları inanmıyor ne diyeyim rabbim çocuklarımında benimde hakkımızda hayırlısını versin beni bu dipsiz karanlık kuyudan çıkarsın bende isterim 3 günlük dünya belki yarın öleceğim belki de biraz sonra bilemem güzel yaşamak hayatın tadını çıkarmak ama kolay değil keşke bitti gitti anlaşmadık dese pesimi bıraksa çocuklarına insan gibi nafaka verse bendende uzak duracağını bilsem şu mübarek günde yemin ederim 1 dk düşünmem ayrılırım anlatamadığım o kadar çok şey var ki anlatsam tamamen yalan bir insan bu kadar dayanmaz derler demek ki 😔

Kararınıza çok sevinmekle birlikte çocuklara çok üzüldüm okurken, Rabbim en kısa zamanda kurtarsın sizi bu insandan...

Eski konumun birinde anlatmıştım yanlış hatırlamıyorsam bu olayı şu an uydurmadım yanı üzerinden çok geçti ve ben şu an ki olaylarımı anlattım hepsini anlatmaya kalksam neler olurdu kim bilir sığmazdı zaten hiç bir yere ben nasil soğanınızsam şu koca dünyaya sizler böyle söyledikçe dahada çok üzülüyorum neden böyle anlaşıldım anlamıyorum 😔

Kimse bilmiyor sadece kendi ailesi biliyor kendi aileme anlatsam zaten çok farklı yerlere gider konu ama bunlar 2 yıl önce oldu yeni değil ben şu an ki durumu anlattım herkeste en fazla ne yapabilir dedi bende yapabileceği şeyi anlatmak istedim olay bu

Nerelere gider konu? Yani aileniz tüm bunları bilse şiddet gördüğünüzü, ölümle tehdit edildiğinizi, zulüm yaşadığınızı bilse, bu adamın çok tehlikeli bir adam olduğunu bilseler yine de evli kal gelme derler mi?

Nerelere gider konu? Yani aileniz tüm bunları bilse şiddet gördüğünüzü, ölümle tehdit edildiğinizi, zulüm yaşadığınızı bilse, bu adamın çok tehlikeli bir adam olduğunu bilseler yine de evli kal gelme derler mi?
Demezler ama aileler birbine girer mutlaka birine bir sey olur emin olun olur

Çocuklara çok üzüldüm:( benim de annemle babam aşırı kavga ederlerdi, ben şimdi 33 yaşındayım ve en çok da onlar gibi olup çocuklarıma iyi ebeveyn olamayacağım korkusundan aile kuramıyorum. Benim annem güçsüzdü ya da babama yenildi bilmiyorum. Kendini yetiştiren bir kadın olmadı hiç zaten. Siz umarım güçlü durur çocuklarınıza da örnek olursunuz.

Çocuklara çok üzüldüm:( benim de annemle babam aşırı kavga ederlerdi, ben şimdi 33 yaşındayım ve en çok da onlar gibi olup çocuklarıma iyi ebeveyn olamayacağım korkusundan aile kuramıyorum. Benim annem güçsüzdü ya da babama yenildi bilmiyorum. Kendini yetiştiren bir kadın olmadı hiç zaten. Siz umarım güçlü durur çocuklarınıza da örnek olursunuz.
Eğer o zamnlarda yaşınız büyük olsaydı annenizin ailenizin ne yapmasını isterdiniz

Demezler ama aileler birbine girer mutlaka birine bir sey olur emin olun olur

Baktım konularınıza. Iki ay ailenizde kalmışsınız ve kimseye de bir şey olmamış. Eşiniz gayet kızlarla alakadarmış o sürede sizi rahat bırakmış. Hatta çocuklarınızı da getirmişler size. Sonra siz annemin dırdırını çekeceğime çocuklar babasız büyümesin diyerek dönmüşsünüz eve. Dönünce yine başlamış eziyet. Birine bir şey olsaydı o iki ayda olurdu. Yapacak olan adam yapardı o sürede. Korkudan adam sizi alt sokakta bırakmış ailenizin yanına bile gitmemiş. Darp raporu almışsınız siz de. Babanız da arkanızdaymış ne olurdu annenize biraz sabretseydiniz. Anneniz dövüyor muydu sizi de şu evden daha kötü göründü manzara?

Bakın size yok yere gaz vermek istemiyorum ülkenin şartları, yasalar belli. Kadın cinayetleri malum. Ama bu eziyete de katlanılmaz. Ailemden birine bir şey olacak diye her gün ölmek de normal değil. Benim fikrim ailenize anlatmanız. Tüm yaşadıklarınızı, tüm detaylarıyla anlatmanız. Babanız ve abiniz destekmiş size, gerekirse şehir değiştirilir. Bir yolu bulunur elbet.

Benim bir arkadaşım eşi şehit olunca eşinin ailesi tarafından tehdit edildi. Aşiretti onlar da. Maaşı bize vereceksin bizimle yaşayacaksın öldürürüz yaşatmayız vs. Arkadaşım savcılığa gidip uzaklaştırma kararı aldı şikayetçi oldu. Sonra da iki yaşındaki kızını da alıp hiç tanımadığı bilmediği ülkenin bir ucundaki şehire taşınıp izini kaybettirdi. Güçlü durdu, başardı. Kızıyla yaşıyor şimdi.

Elbetteki bu örnek sizin durumunuzla aynı değil. Sizde çocuk var ve babaları da maalesef bu yaratık. Ama korkarak ömür de Geçmez ki. Niye ölmüyor böyleleri bilmiyorum ya. Başına bir şey gelse ölüp gitse de kurtulsanız.

Eğer o zamnlarda yaşınız büyük olsaydı annenizin ailenizin ne yapmasını isterdiniz
Baya bir süre boşanın diye baskı yapmıştım anneme ama annem o kadar özgüvensiz zayıf bir kadındı ki tek yapabildiği ağlayıp şikayet etmek oldu ve şimdi bile Eminim ki sırf elalem ne der diye boşanmadılar. Hep başkalarına iyi görünmeye çalışıp birbirlerini yediler. Biz de arada kaynadık tabi. Şimdiki halimle o günlere dönsem yine boşanmalarını isterdim.

Amiiinn inşallah öyle olur beni gerçekten anlayan nadir insanlardansınız ben kimseye derdimi anlatamıyorum ya bazıları normal buluyor bazıları inanmıyor ne diyeyim rabbim çocuklarımında benimde hakkımızda hayırlısını versin beni bu dipsiz karanlık kuyudan çıkarsın bende isterim 3 günlük dünya belki yarın öleceğim belki de biraz sonra bilemem güzel yaşamak hayatın tadını çıkarmak ama kolay değil keşke bitti gitti anlaşmadık dese pesimi bıraksa çocuklarına insan gibi nafaka verse bendende uzak duracağını bilsem şu mübarek günde yemin ederim 1 dk düşünmem ayrılırım anlatamadığım o kadar çok şey var ki anlatsam tamamen yalan bir insan bu kadar dayanmaz derler demek ki 😔

Ben yalan olarak düşünmedim anlattıklarını yaşadığını..
Senden de kötü durumda kadınları da biliyorum..
Hayat imtihan
Başımıza herşey gelebilir önemli olan bunlardan en az hasar ile kurtulabilmek..
Duacinim Rabbim her daim yanında olsun asla ümidini kesme karanlığa hapsetme kendini elbet bir çıkış olacaktır..

Baktım konularınıza. Iki ay ailenizde kalmışsınız ve kimseye de bir şey olmamış. Eşiniz gayet kızlarla alakadarmış o sürede sizi rahat bırakmış. Hatta çocuklarınızı da getirmişler size. Sonra siz annemin dırdırını çekeceğime çocuklar babasız büyümesin diyerek dönmüşsünüz eve. Dönünce yine başlamış eziyet. Birine bir şey olsaydı o iki ayda olurdu. Yapacak olan adam yapardı o sürede. Korkudan adam sizi alt sokakta bırakmış ailenizin yanına bile gitmemiş. Darp raporu almışsınız siz de. Babanız da arkanızdaymış ne olurdu annenize biraz sabretseydiniz. Anneniz dövüyor muydu sizi de şu evden daha kötü göründü manzara?

Bakın size yok yere gaz vermek istemiyorum ülkenin şartları, yasalar belli. Kadın cinayetleri malum. Ama bu eziyete de katlanılmaz. Ailemden birine bir şey olacak diye her gün ölmek de normal değil. Benim fikrim ailenize anlatmanız. Tüm yaşadıklarınızı, tüm detaylarıyla anlatmanız. Babanız ve abiniz destekmiş size, gerekirse şehir değiştirilir. Bir yolu bulunur elbet.

Benim bir arkadaşım eşi şehit olunca eşinin ailesi tarafından tehdit edildi. Aşiretti onlar da. Maaşı bize vereceksin bizimle yaşayacaksın öldürürüz yaşatmayız vs. Arkadaşım savcılığa gidip uzaklaştırma kararı aldı şikayetçi oldu. Sonra da iki yaşındaki kızını da alıp hiç tanımadığı bilmediği ülkenin bir ucundaki şehire taşınıp izini kaybettirdi. Güçlü durdu, başardı. Kızıyla yaşıyor şimdi.

Elbetteki bu örnek sizin durumunuzla aynı değil. Sizde çocuk var ve babaları da maalesef bu yaratık. Ama korkarak ömür de Geçmez ki. Niye ölmüyor böyleleri bilmiyorum ya. Başına bir şey gelse ölüp gitse de kurtulsanız.
[/QUOTE keşke bende onu yapabilsem benim amcamın kızı ilk evliliğini kaçarak yaptı sonra o adam çocuğunu aldı kız ortada kaldı 2 çocuklu bir adamla evlendi sonra o adamın çocuklarına kendi çocuğu gibi baktı birde oğlu oldu o adam da terk etti çocuğu da istemedi kız çok çile çekti sığınma evine gitti 1 ay duramadı orada sonra babası başka bir şehire yerleştirdi bir de iş buldu oğluyla kendisi yaşıyor nerede olduklaeini sadece babasi biliyor arada geliyorlar buraya ve çok mutluluklar kekse bende öyle olabilsem ama benim kocam öyle bir insan değil bırakacak kadar dediginiz gibi el kınamaz ayrılığı versin derler ya aynen öyle

Ben yalan olarak düşünmedim anlattıklarını yaşadığını..
Senden de kötü durumda kadınları da biliyorum..
Hayat imtihan
Başımıza herşey gelebilir önemli olan bunlardan en az hasar ile kurtulabilmek..
Duacinim Rabbim her daim yanında olsun asla ümidini kesme karanlığa hapsetme kendini elbet bir çıkış olacaktır..
Umarım inşallah öyle olur 2 gündür benimle uğraşıyorsunuz herkse cevap veriyorsunuz hakkınızı helal edin allah sizede kalbinizdekini versin inşallah 🙏

Konu sahibi nasıl bir psikopat olduğunu yazmış yanyana yatarken korkmuyor musunuz diyorsunuz..
Pislik herif kadını öldürmeye cekinmiyor..
Bu ülkede kaç kadının canına kıyıldı boşanmak istedi diye..
Diri diri yakılan bilemem kaç yerinden bıçaklanan komalık edilen yüzüne kezzap dökülen kaç kadın ?..
Bu ülkede hukuk var mı ? Tartışılır neden biliyor musunuz?
Çünkü kadınlar öldükten sonra dalga geçer gibi devlet koruma gönderiyor..
Lütfen şöyle ol böyle ol bune korkaklık yeeaa derken biraz daha düşünün...
Herşey söylediğiniz kadar kolay değil..
Bu detayları konu sahibi daha yeni veriyor ve bu pislik ile daha küçükken evlenmiş
Dayak yemiş psikolojisi sıfır..
Korkması normal değil mi?..
Herhangi bir şeye sinirlenip gecenin yarısı gırtlaklayacağı ne malum? O zaman haklı mı olcaksınız? Ben yeaa meaa diye ahkam kesmiyorum bu mahlukata katlanacağına bişeyler yapsın canını kurtarsın madem, bunun için diploma parçalamaya gerek yok, evet hiç kolay değil sırf boşanmak istediği için öldürülenler var aman Allah lafını bile geçirmesin bu kadıncağız, oturup beklesin celladının vicdanını hayret bişey ya, gaz verip bir an önce boşanması gerektiğini vurgulayacağınıza muhalefet olmak mı sizin işiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back