• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne deseler atesten gömlek adlı konu açmıştım 2 gün önce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrardan selamlar dün bayram alışverişine çıkardı ilk defa çocukları görseniz bir seviniyorlar sanki hapisten çıkmayı bekleyen mahkum gibi tabi bende öyle ama sırf sinir olsun diye birazda sizlerin gazına gelerek makyaj yaptım saçımı falan yaptım üstümü normal giydim saat 2 ve biz hala uyandırmaya çalışıyorduk onu vazgeçtim üstünüzü çıkartın diye çocuklarla dalga geçiyor aptal bir dışarıya götürecek burnunuzdan getirdi neyse saat 3 gibi çıktık evden ama ben makyaj falan yaptım ya bir bakış bakıyor bana sanki canımı alacak sen ne suslendin böyle dedi sinirli bir şekilde bende değişiklik olsun istedim hasta gibi duruyordum dedim surat yaptı bir şeyler alacak ya bu ona surat yapma küfür etme hakkı veriyor aklınca gittik alışveriş merkezine kimsenin gözünü bağlayamam birileri bana bakıyor yanlarından geçerken bu bir bağırıyor cabuk yürü salak mal diye sürekli hakaret ediyor kızım için elime bir elbise aldım bunuda kendine benzeteceksin mal şu elbiseye bak dedi bende allah rızası için şu insanların içinde beni rencide etme dedim daha çok küfür etti kıskançlığından hasetliginden ne yapacağını şaşırdı nasil ederim de ezerim kendini kötü hissettiririm diye bende ağladım kızı cekistirerek elbise giydirmeye çalıştım bir daha seninle zaten bif yere cikmiyirduk hic çikmayacagim dedim elimden çekti yürü gidiyoruz hic bir şey almayacağım dedi küfür ederek çıkardı arabada ağladım dedim ben çalışmak istiyorum kendi ihtiyaçlarımıda çocuklarınkinide ben alırım şu haline bak bir alışveriş yaptıracaksın diye çıktık çıkalı surat yapıyorsun ben kendi ihtiyaçlarınızı karşılarım dedim s..ktr git babanın evinde çalış benim yanımda çalışamazsın dedi hızla eve doğru götürdü yolda dışarıda yedir yemeği dedim onada bağırmıştı giderken alışverişe zaten evlendiğimizden beri 2 yada 3 defa gitmişızdir 6 senenin içinde oructum bide halim yoktu eve geldim çocuklara makarna yaptım kendiside yedi çocuklar hamburger istedi almadı yolda evdede yatana kadar çay koy çay getir çayı götür şunu ver diye emir verir gibi en sonunda uyudum zaten içeride uyuyoruz bey efendi yatak odasını sevmiyormuş bir koltukta ben diğerinde o gece gözümü açtım bir baktım gözünü dikmiş bana bakıyor ama böyle üzgün gibi acır gibi tekrar gözümü kapattım bir ara yine uyandım baktım yanıma uzanmış uyumuşluga buldurup kolunu üstüme atıyor sarılıyor falan sabah kalktı ters baktım sen yine telefonumumu karistirdin dedi telefonu parmak izli her gece kapatır parmak izini yatarken acar bakarım bazen başka kızlarla mesajlaşmalar watsapta falan yine açtım zannetti ama şifresini bilmiyorum parmak izinide unutmuyor hiç ama bana böyle yaparken telefon en son planda kalıyor ama yine baktn mı dediğine göre görmemem gereken bir şeyler var velhasıl kelam ben bu adamı çözmedim ne yapmaya çalışıyor ki acaba allaha havale ediyorum boşanma düşüncesini askıya aldım zaten pekte mümkün değil ama ilk isim ramazan bitince diyete girmek zayıflayıp onu bir güzel ezmek zaten herkes ondan çok daha güzel olduğumu söyler bencede öyle zayıflayıp ona bir güzel ders verip yeni dönemde açık öğretime yazılmak ve karşımda hep kızlarla mesajlasir ama sorsan erkek ben yüz ifadesinden anlarım hemen küserim ama artık onuda umursamayacağım konuşsun zaten görmesemde yapıyor gorsemde içi pis çünkü güzel bir meslek sahibi olup çocuklarım büyüyene kadar kendimi geliştireceğim sonra baktım bu adam aynı ki ben başarılı olur zayıflarsam kafayı yer ancak yine böyle yaparsa ona tekmeyi basacağım 👊 destek olan beni motive eden herkesten allah bin kere razı olsun allah sizede kalbinizde olanı hakkınıza hayırlı eylesin artık küsüp bir tarafa çekilip ağlayan kadın değil ezildikçe daha da hırslanan güçlü bir kadın olacağım bu hayat benim ve rabbim beni ona köle olayım diye yaratmadı sizden tek bir isteğim var motivasyonum düştükçe ümitsizlik olunca buraya yazacağım zira bu adamla başarılı olmak gerçekten takdire şayan olacaktır ve çok zor olacak o güzel ellerinizi üzerimden eksik etmeyin bu süreçte bana yardım edin olur mu siz olmadan yapamam iyiki varsınız iyiki kadın dayanışması var 👊 hepinizi öpüyorumm 💋
Kavga ettiniz kızını çekiştirerek elbise giydirmeye çalıştın. Adam da yürü gidiyoruz dedi dimi? Lütfen kendini geliştir oku öğren. O çocukşarına bunları reva görme. Yazık günah o masumlara.
Kafayı zayıflamaya daha da güzel olmaya takmışsın ama bu sana mucize getirmeyecek ne yazıkki. Madem boşanmayacagım diyorsun mutlaka bir işe gir bence. Çalış. Çalışmana neden bu kadar karşı.

Babanıza anların
Herhangi bir şeye sinirlenip gecenin yarısı gırtlaklayacağı ne malum? O zaman haklı mı olcaksınız? Ben yeaa meaa diye ahkam kesmiyorum bu mahlukata katlanacağına bişeyler yapsın canını kurtarsın madem, bunun için diploma parçalamaya gerek yok, evet hiç kolay değil sırf boşanmak istediği için öldürülenler var aman Allah lafını bile geçirmesin bu kadıncağız, oturup beklesin celladının vicdanını hayret bişey ya, gaz verip bir an önce boşanması gerektiğini vurgulayacağınıza muhalefet olmak mı sizin işiniz

Bana yazmamışsınız ama cevap vermek istedim. Elbette hiç kimse bir psikopatın vicdanına mahkum olmasını istemez burada. Ben de dahil. Ancak ne yazık ki, üzülerek söylüyorum ki yasalar koruyamıyor kadını. Binlerce olay oldu, değişmiyor bu durum. Elbette kurtulsun ancak en akıllıca yol neyse onu izlesin. Bu adam ve bu adam gibiler rest çekerek, dikine giderek ayrılabilecek tipten değiller. Ayrıca konu sahibinin yaşı küçük ve iki tane mimik sorumluluğu var.

Bakın ben şiddet görmüyorum hayati tehlikem de yok ancak evladım için en doğru zamanda en doğru kararı almak için çırpınıyorum. Fevri hareket etme lüksü yok konu sahibinin. Ben babasına anlatmasını söyledim. Aklıma başka da çözüm gelmiyor.

Herhangi bir şeye sinirlenip gecenin yarısı gırtlaklayacağı ne malum? O zaman haklı mı olcaksınız? Ben yeaa meaa diye ahkam kesmiyorum bu mahlukata katlanacağına bişeyler yapsın canını kurtarsın madem, bunun için diploma parçalamaya gerek yok, evet hiç kolay değil sırf boşanmak istediği için öldürülenler var aman Allah lafını bile geçirmesin bu kadıncağız, oturup beklesin celladının vicdanını hayret bişey ya, gaz verip bir an önce boşanması gerektiğini vurgulayacağınıza muhalefet olmak mı sizin işiniz

Muhalefet mi? Tüm yorumlarımi okuyun muhalefet miymisim anlarsınız..
Oturduğumuz yerden ahkam kesmek basit iştir şöyle yap böyle yap demek birde o hayatı yaşamak var..
Ben ona hiç bir cevabimda otur o pisliğin merhametini yada seni öldürmesini bekle tarzı cümleler kullanmadım..
Biraz empati yapmaya çalışın ama ne siz ne ben konu sahibini anlayamayiz bana gore..
Çünkü ne onun olduğu durumdayız ne çevremizdeki insanlar onun eşi gibi nede hayat sartlarimiz bu ülkede ve dünyanın her yerinde bazı kadınlar için güneş aynı yönden doğmuyor maalesef..
Ben ona yapabileceklerini söyledim özelden de konuştum buradaki tüm yorumlarımi da okuyun!!..
Muhalefet olmak benim işim değil sizin gibi agresif insanlar varken..!

Babanıza anların

Bana yazmamışsınız ama cevap vermek istedim. Elbette hiç kimse bir psikopatın vicdanına mahkum olmasını istemez burada. Ben de dahil. Ancak ne yazık ki, üzülerek söylüyorum ki yasalar koruyamıyor kadını. Binlerce olay oldu, değişmiyor bu durum. Elbette kurtulsun ancak en akıllıca yol neyse onu izlesin. Bu adam ve bu adam gibiler rest çekerek, dikine giderek ayrılabilecek tipten değiller. Ayrıca konu sahibinin yaşı küçük ve iki tane mimik sorumluluğu var.

Bakın ben şiddet görmüyorum hayati tehlikem de yok ancak evladım için en doğru zamanda en doğru kararı almak için çırpınıyorum. Fevri hareket etme lüksü yok konu sahibinin. Ben babasına anlatmasını söyledim. Aklıma başka da çözüm gelmiyor.

+100000000

O evlatlarınıza üzüldüm yavrularım nasıl mutlu evden çıkıp hayal kırıklığıyla eve dönmüşlerdir.
Hiçbirşey için geç değil ben inanıyorum ve güveniyorum elinizden geleni yapıp size dayatılmış bu kadere mahkum olmıcaksınız.
Ailenizle görüşün destek alamazsanız bile nasıl bir yol çizmeniz gerektiği konusunda farklı planlarınız için düşünmeye vaktiniz olur.
Özgüveninin olmayışını aşağlık kompleklerini sizle bastırmaya çalışan birine fırsat vermeyin.

Eski konumun birinde anlatmıştım yanlış hatırlamıyorsam bu olayı şu an uydurmadım yanı üzerinden çok geçti ve ben şu an ki olaylarımı anlattım hepsini anlatmaya kalksam neler olurdu kim bilir sığmazdı zaten hiç bir yere ben nasil soğanınızsam şu koca dünyaya sizler böyle söyledikçe dahada çok üzülüyorum neden böyle anlaşıldım anlamıyorum 😔

Allah yardımcın olsun. Keşke elimizden bir sey gelebilse. Keşke hukuk seni ve senin gibi kadınları yeterince koruyabilse
Sonraki yazdiklarindan sonra seni daha iyi anladim, Çok üzgünüm. Rabbim çıkış kapısı göstersin

Babam beni mutsuz gördüğünde hep der ki'civciv yumurta kabuğunun icindeyken,başka hayat yok sanarmis. Kır kabuğunu x,gir bak ne hayatlar var' der. Kurabildim mi hayır. Ömrümden üç sene daha gitti sadece,ama senin yaşın genç yapabilirsin basarabilirsin. Bir sene sonra başardım diye konu acacam diyorsun ya,o bir senelik serüvene yarın basla,biraz zor olacak uzulucen,ağlayacan ama sonunda iyiki diyecen.Kir kabuğunu,benim kirmam yakındır.

Şu mübarek ramada isim gücüm yok çünkü yalan söyleyeceğim söylediklerimin hepsi gerçek eksiği var ve fazlası yok sadece zaman farklılıkları var siz soruyorsunuz bende anlatıyorum anlattıkça daha çok şeyler çıkıyor ve inanmıyorum diyorsunuz acın biraz 3. Sayfa haberlerine bakın korkmam çekinmem normal değil mi inanmayanlara bir şey yapamam bukadar insana yalan söyleyip zmaanlarini çalıp kul hakkına girmem demek ki benim hayatım inanilamayacak kadar hat safada ne yapacagimi şaşırdım
Su durumda siginma evi seçenek galiba baska secenek goremedim idrak edemedim ben .. cocuklar anaokulu ilkokula gidince de is bulup ne olursa artik calisacaksin devlet bulup yerlestiriyorsa boyle durumlarda ne ala..

Okudum ve çok üzüldüm. Hem sana hem de o masum çocuklara.
Benim anladığım eşin senin ona muhtaç olduğunun farkında. Bu gücü elinde tuttuğu için dilediği gibi davranabileceğini düşünüyor. Ve ne yaparsa yapsın affedileceğini de. Bu yüzden rahat.
Öncelikli amacın çocuklar olsun. Böyle bir ortamda büyümesinler. Sen şuna karar ver. Tek başına, kendi ailenden yardım almaksızın ayakta durup çocuklarına bakabilir misin? Çalışacaksın, para kazanacaksın. Çocukları okutup bir yere getireceksin. Açıköğretim vs.. bence bunlara takılma. Diploma şart değil iş bulman için. senelerce okulun bitmesini ve ardından uzun bir süre iş bulmak için mi bekleyeceksin?Kafanda düzgün bir planlama yap ve harekete geç. Bekledikçe çocukların pskikolojisi yıpranacak. İş İştir. Para kazanmak için zamanını kiralıyorsun gibi düşün. İş ayırt etme ve bir an önce o hıyarı postala

Allah yardımcınız olsun öncelikle. İki yetişkin olarak kozlarinizi paylasirken çocukların şahit olmamasına gayret etmenizi dilerim . Keşke dışarda hemde çocukların yanında bağıracagini biliyorken onun sevmediği şekilde dışarı cikmasaydiniz . Restinizi başka zaman cekseydiniz. Sizin adınıza üzüldüm ama çocuklar için daha da üzüldüm . Hem annelerine kızıyor babaları. Bu bir de elalemin içinde oluyor. Yavrular nasıl hissetti acaba

Ben de seninle ayni durumdayim. Insanlar o kadar art niyetli olmuş ki cevremde iyi biri de olsa tanistirmaz arkadaşlarım. Çünkü bazı kadınlar bundan besleniyor. Tek başarıları evlenmek ve bunu da egosunu tatmin etmek için kullanıyor. Yani sen başarılısın kariyerin var vs vs ama ben de evliyim.

bu adam hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu?

ayrıca zayıflayarak onu ezme düşüncenizi anlayamadım. makyaj yaptınız diye insanların içerisinde size nasıl davranmış. böyle bir insanı ezmek istemeyin çünkü zaten yeterince ezik.

Ben çocuklarımla daha çok ilgilenebilmek onlarla oyun oynayabilmek parka çıkarıp mutlu etmek için bu kararı aldım zaten ne demek onları bir kenara bırakmak ben sadece eşimi en uzağa koyacağım çocuklarımın yaninda olup birlikte mutlu olacağım onlarla
çocuklara bayramlık almadan mı çıktınız :(
ben en çok bunu merak ettim
bu arada doğru kararlar aldınız inşallah devam ettirebilirsiniz
Allah yardımcınız olsun

Siz zayıflayın, siz makyaj yapın, siz okuyun, meslek sahibi olun... Peki çocuklar?
"Zayıflayıp adamı ezeceğim, yıllar sonra 'başardım' diyeceğim" diyorsunuz da o kadar senede ne hale gelecek o çocukların psikolojisi?

O adımı neden şimdi atmıyorsunuz, sizi durduran ne?
Makyaj yapmanıza, çalışmanıza izin vermeyen adam okumanıza izin verecek mi?
Şu an ayrılsanız size veya ailenize zarar vereceğini söylediğiniz adam lisans mezunu olduğunuzda süt dökmüş kedi gibi mi boşanacak?
Biraz gerçekçi olun.

Siz özgüvenli olunca, bakımlı olunca adamın peşinizde köpek olacağını düşündüğünüz için odaklandığınız konu bu. Kendinize ve eşinize, ilişkinize odaklanmışsınız sadece.
Bayramlık almaya çıkıp milletin içinde rezil olan, babasının annesine hakaretlerine şahit olan çocuklar yok odağınızda.

Baba bağırıyor, annesine "bunu da kendine benzeteceksin mal" diyor, anne bir yandan ağlayıp bir yandan elbise giydirmeye çalışıyor...
Kendimi kızınızın yerine koyduğumda bile ruhum incindi.
Siz kendi travmanıza o kadar saplanıp kalmışsınız ki çocuklarınızınkini görmüyorsunuz. Kendi hesaplaşmanızın derdindesiniz, işe yarar bir çözüm aramıyorsunuz.

Yaşadıklarınız normal olmadığı için sağlıklı kararlar alamamanız normal.
Ailenizle konuşun, ne var ne yok anlatın her şeyi. Onlar size bire bir yol göstersin.
Çünkü biz ne söylersek söyleyelim siz kendi bakış açınızla yorumlayacağınız için yine doğru adımlar atamayacaksınız.
Daha geç olmadan, hasar büyümeden adım atmanız lazım.

Bu adamlar birden mi canavarlaşıyor ya
Okudukça evlilikten tiksindim
Görücü usulü mü evlendiniz

Bu adamlar birden mi canavarlaşıyor ya
Okudukça evlilikten tiksindim
Görücü usulü mü evlendiniz
Hayır severek evlendim ama nişanlılık boyunca böyle bir adam değildi çok iyiydi dediğim her şeyi yapardı evlendikten sonra okuturum seni derdi evlendigimizin ilk haftası değişti ve öyle devam etti

Hakaret eden adam sevmiyordur orası net. Ayrıca şaşkınlık içindeyim, süslendiniz diye millet size bakıyor öyle mi? Demekki sizde bakıyorsunuz yada bakılmak istiyorsunuz ki farketmişsiniz. Sizi kıskandığı için değil, hakaret edebilmek için bahanesi olduğundan bu sinir. Ayrıca içim acıdı o çocuklara, bir hamburger bile yedirmeden getiren acımasız, duygusuz hödükle yaşamaya mecbur bırakılıyorlar sizin yüzünüzden. Keşke beyni olgunlaşmayanların üreme yetileride olgunlaşmasa...

Ben sizi anlıyorum adam sizin üzerinizdeki baskıyla özgüveninizi bitirmiş ve o ev dışında bir hayat yaşayabileceğinize inanamıyorsunuz korkuyorsunuz. Yaşınızın da verdiği toyluk ile kilo güzellik gibi şeylere takılıyorsunuz. Ama emin ol bu iş öyle planlar yapıp vakit beklemekle falan gerçekleşmeyecek. Bi anda bir sabir taşması yada bir aydınlanma gelecek ve bırakıp gideceksiniz öylece. Bak daha geçebilsin. Görecek güzel günlerin güzel anıların olabilirken ömrünü böyle çürütme bir bakmışsın 40 olmuşsun 50 olmuşsun ve heybende hiçbir şey olmamış. Bir cesaret bu işi hallet bebeklerine de yazık etme kendine de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back