- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
- Konu Sahibi aklimikaybettimhukumsuz
Damat adayı da vay vay ne kurnazmış öyleBabana'' ben gidicem beni desteklemeni istiyorum, desteklemesen dahi gidicem'' de dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damat adayı da vay vay ne kurnazmış öyleBabana'' ben gidicem beni desteklemeni istiyorum, desteklemesen dahi gidicem'' de dedi
Çok isabetli bir karar bak nasıl da seni yarı yolda bırakıveriyor işte ben olsam şakkk diye onu bu cümlesinden dolayı yolda bırakıp sepetlerdimDaha öncesinde de ya gelirsin benimle burda evlenirsin ya da evlenmeyiz gibi laflar kullanmıştı.
ben gelebileceğini düşünmüştüm. onun için de çok güzel olurdu. Her şeyden uzak bir başlangıç yapılırdı. Ancak konusunu açtığım anda sinir küpü oluyor farklı bir sebebi mi var anlamıyorum.nasıl tanıştınız? Siz de her seyin farkindasiniz gayet belli ki. Babasının yanında çalışan ve işsiz kalıcak diye ankaraya gidemeyen biri yurtdışına nasıl gidecek? Hele de babasinin yaninda calisiyor ve babasiyla arasi da kotu ama gidip kendi isini bile yapamiyor. Aralari da iyi olsa da ayrilmak istemiyor olsa neyse
işte sorun da burada sanki o değilde ben yanına gitmediğim için ben yarı yolda bırakıyormuşum gibi davranıyor.Çok isabetli bir karar bak nasıl da seni yarı yolda bırakıveriyor işte ben olsam şakkk diye onu bu cümlesinden dolayı yolda bırakıp sepetlerdim
İlişkinin enayisi sensin çünkü.işte sorun da burada sanki o değilde ben yanına gitmediğim için ben yarı yolda bırakıyormuşum gibi davranıyor.
Babasıyla ortak dükkanı varmış. Yani aslında ortada ortaklık yok, babasının dükkanı işte. Adam bildiğimiz işsiz.İnanılmaz safsınız, babanızı dinleyin yoksa kafanızı çok duvarlara vurursunuz. Adam size resti çekmiş sizde evlenemeyecem diye korkunuza pısmışsınız. Umarım sevgiliniz epey kariyerli biridir tutup aile işinde çalışan ortak iş yapan biri çıkarsa ben sadece bu çok aşığız hikayesine gülerim, 3-5 sene sonra elinde bebekle baba evine dönme olasılığın mutlu olma olasılığından kat ve kat fazla olur çünkü. Ne olursa olsun işini garantilemeden asla bu işe girme hayatta her şey gider mesleğin işin kalır bunu unutma
Niye ortak noktayı da kendisi kabul etmiyor ama şartlar eşit olacak ikiniz de yeni bir hayata berabere başlayacaksınız o niye kabul etmiyorişte sorun da burada sanki o değilde ben yanına gitmediğim için ben yarı yolda bırakıyormuşum gibi davranıyor.
İlişkinin enayisi sensin çünkü.
Bu ilişkiyi aşkından ölsen de bitirmelisin.işte sorun da burada sanki o değilde ben yanına gitmediğim için ben yarı yolda bırakıyormuşum gibi davranıyor.
Evet sizin tahmin ettiğiniz şeyi söyliycez. Çoğu kişi de aynı fikirdedir. Ayrılmasından korkmak yerine biraz daha zaman tanıyın birbirinize.neden bu kadar sert karşıladı inan bilmiyorum. Ve onu kaybetmek asla istemiyorum. Ayrılmasından korkuyorum. Bunun için vazgeçecekse zaten ayrılsın diyeceksiniz ama işte...
Daha kendi ülkesinde tek başına bir iş yapmamış, çalışmamış kişi yurtdışında nasıl tutunabilir ki!?Yaşınız ve hayat tecrübesizliğiniz sebebiyle göremediğiniz gerçekler buradan o kadar apaçık görülüyor ki herkes benzer şeyleri yazıyor. Neden? Biraz düşünün:)
Aile işi yapan ve şehir değiştirmeye aşırı büyük tepki veren bir insanın yurt dışına yerleşme ihtimali çook düşük.
Babanız da büyün şehirde yaşayın derken bence haksız. Ama onun sevgilinizin bu tepkiyi vermesi için bunu söylediğini düşünüyorum. Çünkü o kadar bariz ki her şey. Bir tek siz göremiyorsunuz.
İşe girin,arkadaşlarınızla gezin tozun,2-3 sene kafanız rahat rahat takılın. Evliliği kafanızdan çıkarın.
Sizinle benzer süreçler yaşadım. Şu an evli ve 1 çocukluyum. Eşimi seviyorum ve memnunum evliliğimden. Ama şu an geçmişe dönsem kesinlikle 25 yaşında evlenmezdim.
Ne mezunu oldunuz bu sene?Herkese iyi geceler.
başlık üzere benim bir derdim var. 23 yaşındayım İstanbulda okudum ve bu yıl üniversitemi bitirdim. Yakında mezuniyetim var. Aşkından deli divane olduğum bir ilişkim var. Uzun süreli ve uzak mesafe ilişkisi ama birbirimizi çok seviyoruz. Bir yaz babama erkek arkadaşım olduğunu ve tanışmak istediğini söyledm. Tanışmak istemediğini erken olduğunu vs anlattı. Neyse konu orda kapandı daha sonra birkaç kez daha meselesi açıldı ve babam olmayacağını sana söyledim dedi. her neyse yakın zamanda babama mezuniyetime erkek arkadaşımın da geleceğinden bahsettim ve konu tekrar açıldı. Erkek arkadaşım küçük bir şehirde yaşıyor babamda oraya gitmemi istemiyor. iş bulamayacağımdan ve yapamayacağımdan bahsediyor. Bizim de birkaç yıl çalışıp para biriktirip yurtdışına gitme hayalimiz var. Babama bu durumdan bahsettim. Belki yaparsınız ama belki de yapamazsınız dedi. Benim ısrarlarım sonucu en son babam madem öyle başka daha büyük bir şehirde (ankara gibi) oraya taşının bir ay içinde düğününüzü ben yapıcam dedi. Bu teklifi duyunca çok sevindim ortak bir yol bulmuştum. Ancak erkek arkadaşım çok sert bir şekilde karşı çıktı. Taşındığımızda geçinemeyeceğimizi işinin orada olduğunu mutsuz olup ayrılacağımıza hiç evlenmem falan dedi. Babana'' ben gidicem beni desteklemeni istiyorum, desteklemesen dahi gidicem'' de dedi. Bende onu çok sevdiğimden gerçekten de bunu yapmak istedim. Çünkü o yanımda olduğunda nerede olacağımın pek bir önemi yok benim için. Ancak babam beklediğimin aksine bana sürekli anlayışlı geldi ve benimle saatlerce konuştu. Babam böyle bir orta yol sunmuşken nasıl onu ezip geçebilirim? Bugün erkek arkadaşıma yine babamla olan konuşmamı anlattım. Yine yapamadın yine söyleyemedin asla ama asla başka şehre gitmicem diyerek kızdı. Daha öncesinde de ya gelirsin benimle burda evlenirsin ya da evlenmeyiz gibi laflar kullanmıştı. Çok ama çok zor durumdayım. Erkek arkadaşımı çok seviyorum benden ayrılmasına dahi dayanamam. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Kaç gündür ağlamaktan helak oldum..
Baba parası yiyen ergen bebe işteBabasıyla ortak dükkanı varmış. Yani aslında ortada ortaklık yok, babasının dükkanı işte. Adam bildiğimiz işsiz.