bi yorumda bi arkadaşın da söylediği gibi bencede evliliğinizi monotonluktan kurtarmalısınız. ikinizinde sevdiği ortak bişeyler yapmak sosyalleşmek iyi gelir. cinsellik için aceleye gerek yok bence romantizm aşk kuvvetlendikçe zamanla arzularsınız. aşk kolay bulunmuyo kıymetini bilin kaybetmeyin çaba gösterinİçimden gelmiyor yapmak zaten asıl sorun orda
İçimden gelmiyor yapmak zaten asıl sorun orda
Kızlar cinselliği neden bu kadar çok istiyorsunuz çocuk için mi..ben Ağrılı olur diye olmamasını yeğlerdimMerhaba. Okuduğum kadariyla guzel bi evliligin var. Sıkıntı yapacak ( cinsellik dışında) bir derdin yok. Evlilik gercekten cok zor. Fedakarlik ve sorumluluk,, baska bisey değil. Bunu ne kadar az zararla atlatirsan okadar iyi.. cinsellik konusuna gelince eşinin bi problemi olabilir. Erkekler boyle durumlarda doktora gitmek istemezler. Doktora gitmesi icin ikna edersen problemini çözebilirsiniz
çok yoğun ve stresli bi işim var, eve geldiğimde çoğu zaman bitkin oluyorum, genel olarak melankolik bir insanım yapım böyle, bire bin katarak yaşarım duygularımı dolayısıyla en ufak şeyi büyütüp bugün de mutsuzum diye üzülebiliyorum. Bu da isteksiz yapıyor beni.
Hep böyleydim aslında, eşim bana evlilikle ilgili olarak çok yardımcı oluyor, herşeyi ortaklaşa yapıyoruz. Evlilik fikrini seviyorum ben, eşimi de seviyorum. Bir türlü o itici gücü bulamıyorum kendimde, kimi zaman çekiniyorum, kimi zaman isteksizim bir bahane buluyorum, bazen hayal ediyorum ama gerçek hayata gelince tutuk oluyorum.Mutlu evlilik kendi icinde mutlu iki insanla mumkundur...siz ise anladigim kadariyla depresyondasiniz veya esigindesiniz..sizi depresyona surukleyen etmenleri hayatinizdan cikarmaniz lazim...eger bu is hayatiysa hallolur bi sekilde de ...eger esten kaynakliysa o kötū...eşinizin umdugunuz gibi cikmamasi durumu sizi depresyona sūrūklūyor gibi..hep mi böyle melankoliktiniz yoksa evlilikle birlikte mi artti bu durum?
Çok defa denedik, neredeyse her gün konusu oluyor. Bazen şaka ile geçiştiriyoruz, bazen de ben ağlamaklı oluyorum, tartışıyoruz.6 Ay boyunca,bu BÜYÜK Sorunu oturup konuşmayı denemediniz mi hiç. Siz de,eşiniz de..
Onu beklediği kesin. Bence bıktı artık girişimde bulunmaktan, itilmekten, bende onun yerinde olsam farklı davranmazdım. Asıl sorun ben kadın olduğumu unuturken, o da erkek olduğunu unuttu bence. Şirinlik, muziplik yaparak üstünü kapamaya çalışıyor sorunun, ben daha da geri çekiyorum kendimi böyle olunca, karşımda görmek istediğim adam gibi bir adam, çocuk değil. Benim mutsuz olmamam için çırpınıyor bir şekilde ama düzelmiyor.belkide senin yanaşmanı ve bu konuda birşeyler yapmanı bekliyordur..