Evlilik hiç de umduğum gibi değilmiş.

bitebilir bence
mesela benımkı bitti ama çok olay yaşadım çok kırıldım cok kızdım
sabır tasım catladı
Ben kurtarmak istiyorum ama eşimden ayrılmak istemiyorum, bizim öyle çok bir olayımız da olmadı. Siz denediniz mi düzeltmeyi nasıl
ala ala çok şaşırdım demek ki sevgisi az sana karşı seven adam böyle yapmaz bence

bence onu bir takip et gerekirse işyerine git bak bakalım hatunlar var mı yakışıklıymış kerata
öyle biri değildir benim kocam ona güvenim tam

Ben kurtarmak istiyorum ama eşimden ayrılmak istemiyorum, bizim öyle çok bir olayımız da olmadı. Siz denediniz mi düzeltmeyi nasıl

türk kadınların en büyük sloganı

sen yinede telefonunu ve face mesajlarını kurcala

Sevgilim kova bende aslanim sizin gibi. Sevgilim evcimendir soz dinler bana uyum saglar. Bizde o kadar cok arkadas gibi vakit geciriyoruz ki cinsel bi yakinligimiz olmuyor. Yani ne onun oyle bir zorlamasi var nede ben o tarz bisey hissediyorum. Evlendigimizde bu durum degisir mi bilmiyorum. Sizde hormonlariniza baktirin bence fizyolojik nedenler dolayisiylada isteksiz olabilursiniz. Bende ileride oyle olacakmisim gibi bir his var icimde

yakışıklı eş ama cinsel hayatı sönük yeni evli bunu kime söylesen eşinden şüphelenir ki
ben kaç yıllık evliyim vardır bir bit yeniği gizlediği senden

düzeltmeyi istesemde olmadı
bizim aramıza soğukluk girdi çünkü
soğukluk girmeden ya düzelin ya da soğukluk araya girerse olacaklara hazırlıklı olsun

Sevgilim kova bende aslanim sizin gibi. Sevgilim evcimendir soz dinler bana uyum saglar. Bizde o kadar cok arkadas gibi vakit geciriyoruz ki cinsel bi yakinligimiz olmuyor. Yani ne onun oyle bir zorlamasi var nede ben o tarz bisey hissediyorum. Evlendigimizde bu durum degisir mi bilmiyorum. Sizde hormonlariniza baktirin bence fizyolojik nedenler dolayisiylada isteksiz olabilursiniz. Bende ileride oyle olacakmisim gibi bir his var icimde
Umarım sonu böyle olmaz evlendiğimizde normaldi ilk başlarda ama yavaş yavaş azaldı ve son altı aydır tık yok. Bizim de geçirdiğimiz zamanlar daha çok arkadaş gibi.

Yapacagin sey cok basit. Adamin üstünden elini cekeceksin. Artik anasi mi pesinden kosar kendi mi kisisel ihtiyaclarini giderir bilemem. Sen de yeniden bakici değil kadin olduğunu hatirlayacaksin

Arkadaşım sen kocandan soğumuşsun ve bunu kendine itiraf edemiyorsun. Hicbir sorunumuz yok demissin ama en buyuk sorun evliliginizi tehdit ediyor aslinda. Sen kocana artik bisey hissetmiyosun. 1.5 senede ne cabuk tukketiniz her seyi anlamadim. esinin her seyi ile ilgilenmen konusuna gelince cogu erkek oyledir bebek gibi. benim kocam da aynidir. sanki kendi yapamaz gibi gozumun icine bakar. her seyini benim idare etmemi bekler. bence bu bir sorun degil cunku yapmayi biraktiginizda kendi sorumluluklarini ustlenecektir. bosuna sudan bahaneler aramayin. İyi huylari bile sizi rahatsiz eder olmus. Cinsellige gelince de, islamda bir kadinin kocasini bir hastaligi olmadigi muddetce bu kadar ihmal etmesi dogru degil!

Arkadaşım sen kocandan soğumuşsun ve bunu kendine itiraf edemiyorsun. Hicbir sorunumuz yok demissin ama en buyuk sorun evliliginizi tehdit ediyor aslinda. Sen kocana artik bisey hissetmiyosun. 1.5 senede ne cabuk tukketiniz her seyi anlamadim. esinin her seyi ile ilgilenmen konusuna gelince cogu erkek oyledir bebek gibi. benim kocam da aynidir. sanki kendi yapamaz gibi gozumun icine bakar. her seyini benim idare etmemi bekler. bence bu bir sorun degil cunku yapmayi biraktiginizda kendi sorumluluklarini ustlenecektir. bosuna sudan bahaneler aramayin. İyi huylari bile sizi rahatsiz eder olmus. Cinsellige gelince de, islamda bir kadinin kocasini bir hastaligi olmadigi muddetce bu kadar ihmal etmesi dogru degil!
Ne yapmamı önerirsiniz? Ayrılmak mı tek çözüm?

Acikcasi okudugum kadariyla ben evliliginizde pek bi sorun goremiyorum. Son 6 aydir cinsel hayatimiz yok demissiniz, hem de bunun sizin kendinizden kaynaklandigini belirtmissiniz en iyisi sizin bi terapiste gidip yardim almaniz gerek bence cinsel isteksizliginiz icin...

Merhaba herkese,

Ben çok yeni bir üyeyim, aslında birkaç alışveriş sitesi ve sosyal medya dışında bir üyeliğim yok. Benim için bir ilk, benim için cesur bi adım. Büyük bir sorunum var, eşimle ailelerimiz sayesinde tanıştık ancak 6 ay boyunca flört ettik, sonunda evlenme teklif etti bende kabul ettim. Birbirimizi severek evlendik. Ailelerimiz her ne kadar tanışıyor da olsa sorunlar çıktı hem evlenme sürecinde hemde evlendikten sonra, bir şekilde idare ediyoruz aslında ama yorucu oluyor. Eşimi çok seviyorum, bana karşı anlayışlı, düşünceli, yardımcısır her zaman. Yakışıklıdır da. İkimiz de çalışıyoruz, o benden daha az kazanıyor, istikrarlı bir kariyeri olmamış ama çabalıyor hiçbir zaman para yüzünden tartışmadık ama bunun ezikliğini biraz da olsa hissediyor gibi, ben asla bunu hatırlatacak birşey söylemediğim halde, asla da yapmam. Daha önce bi kere evlenip boşanmış, çok kısa süreliymiş ve ailesini karşısına alarak evlenmiş, çok çabuk karar verilen ve yaklaşık 2 ay süren bir evlilik olmuş. Eşimle ilk başbaşa randevumuzda herşey güzeldi, deniz manzaralı bi yerde akşam yemeği yedik, herşeyi konuştuk. Belki ilk görüşte aşk değildi ama zaman zaman ona bakıp iyi ki bu adamla evlenmişim diye iç geçirdiğim olur. Kova burcudur kendisi, mantık en temel olgusudur hayatta. Bende aslan burcuyum, hisler tutkular oldukça önemli benim için. Çoğu zaman ukalalıkları vardır, farkında olmadan yapar ama bir şekilde orta yol bulmaya çalışırız tartışsak da. İlk tanıştığımız zamanlar ergen gibi giyinen bi adamdı gün geçtikçe giyinme işini bana yıkar oldu herşeyinden ben sorumlu oldum, bir nevi çocuğum gibi. İlk zamanlar çok zayıftı, şimdi normalleşti ama ben eşlik etmedikçe yemiyor. sürekli olarak yiyor mu, kendine bakıyor mu diye kontrol ediyorum. İnsanın kendine verdiği özen aynı zamanda karşısındakine verdiği özendir bence ancak eşimde bunu göremiyorum. Giderek garip bir hal almaya başladı ilişkimiz. Elle tutulur bir sorunumuz yok belki ama sağlıklı bir ilişki olduğunu sanmıyorum. Asıl büyük sorunumuz ise henüz 1,5 sene oldu evleneli ancak son 6 aydır cinsel hayatımız yok. Ne yapacağımı bilemiyorum elimden geldiğince anlatmaya çalıştım , benzer durumda olanlar var mıdır ya da tavsiyesi olan?

evlilik konusunda tecrübeli değilim ama bu konularla ilgili bikaç kitap okudum onlardan yola çıkarak söylemek istiyorum bence sen ona eşten ziyade bir anne gibi abla gibi olmuşsun ve erkekler aslakendilerine annelik yapan bir kadını çekici bulmazlar bence ona annesi yada ablası gibi davranmak yerine daha kadınlık yönünüzü ön plana çıkarmalısınız

Bu kadar korumaci davrandığınız için sizi sanki annesi gibi görmeye başlamış ve sıkılmış olabilirmi,herkes kendi hayatını kendi idare edebilir,bence bu kadar üzerine düşmeyin,koskoca adam yediğini içtiğini kendi düşünsün derim ben..
Öyle demeyin erkekten erkeğe değişir o mesela kimi erkek var peşimde kossun ister bugün mesela benim ki beni aç gönderdin işe diyor bende dedim aç oldugunu neden söylemedin ayrıntı : eşim ara bi saatte gidiyor işe bence bu hanım o işi çözmüştür başka bişey vardır.

Ne yapmamı önerirsiniz? Ayrılmak mı tek çözüm?
ben böyle bir şey söyleyemem kesinlikle. Bu vebali alamam, daha yeni yuca kurmuşsunuz rayına oturması zaman ister. Bu evlilik biterse sebebi siz olursunuz. Benim anlatmak istedigim, kendinize itiraf edemediginiz soguma ve uzaklasma sorunu! Aklınızı karistiran ve kocaniza karsi duygularinizi sorgulamaniza sebep olan baska etkenler var mı?

ben böyle bir şey söyleyemem kesinlikle. Bu vebali alamam, daha yeni yuca kurmuşsunuz rayına oturması zaman ister. Bu evlilik biterse sebebi siz olursunuz. Benim anlatmak istedigim, kendinize itiraf edemediginiz soguma ve uzaklasma sorunu! Aklınızı karistiran ve kocaniza karsi duygularinizi sorgulamaniza sebep olan baska etkenler var mı?
çok yoğun ve stresli bi işim var, eve geldiğimde çoğu zaman bitkin oluyorum, genel olarak melankolik bir insanım yapım böyle, bire bin katarak yaşarım duygularımı dolayısıyla en ufak şeyi büyütüp bugün de mutsuzum diye üzülebiliyorum. Bu da isteksiz yapıyor beni.

evlilik konusunda tecrübeli değilim ama bu konularla ilgili bikaç kitap okudum onlardan yola çıkarak söylemek istiyorum bence sen ona eşten ziyade bir anne gibi abla gibi olmuşsun ve erkekler aslakendilerine annelik yapan bir kadını çekici bulmazlar bence ona annesi yada ablası gibi davranmak yerine daha kadınlık yönünüzü ön plana çıkarmalısınız
İçimden gelmiyor yapmak zaten asıl sorun orda

Arkadasim bence de ona anne gibi davranmak yerine artik es olarak, disi olarak yaklas. Illa uzman birine gitmeye de gerek yok aslinda. Mutlu evliliklerin sırrı ' basligi altinda binlerce makale bulabilirsin, kitaplar okuyabilirsin.
Bene evliliginizi monotonluktan cikarin.
Nebileyim maddi durumunuza gore haftasonu konaklamali biyere gidebilirsiniz kafa dinlemek icin. Gezi de olabilir. Ne bileyim esin bi gun disardayken salona şık bir masa kurup minik mumlar esliginde yemek yiyebilirsiniz ( ben yapmistim eşim bayilmisti). Ne bileyim gun icinde mesaj atabilirsin ben seni ozledim galiba diye, ben bi kac kere onun calisma kitabinin arasina not koymustum.. evlilikte surprizler,heyecanlar iyidir. Onlar iyi olursa cinsellik de iyi olur. Mesela artik hawalarda iyi, giyimine ozen goster. Dus sonrasi kremler falan kalici koku sagliyor ve hos da oluyor. Deneyebilirsin. Ben de bir sorun goremiyorum, biz de yasadik bu sorunlari 2yillikken... olur boyle seyler ama dedigim seyleri yap, hatta esin okumayi seviyorsa ona da eglenceli_ogretici gercek hikayelerden olusan 'evlilik' kitabi hediye alabilirsin.
Ozel gunleri de unutmayin...
Dilerim ayrilmazsaniz, canini sıkma olur boyle ufak tefek seyler. Sen de kendi duzelt ama.

X