Uçurumdan aşağı düşmek ,yere bir türlü cakilamamak gibi :) hayal kırıklığı .. tabi ki kimse kötüsünü hayal etmez ama öngöremedin mi ?
Haftada bir gezmemek için ne gibi bir engeli var esinin ? Bacakları mi tutmuyor ? Parası yoksa çekirdek kola yada simit çay alacak parası vardır . Gidersiniz sahile ,oturursunuz bir banka , sohbet edersiniz , biraz susar denizi izlersiniz , kalkar bir yürüyüş yaparsınız ..bunlar paraya ihtiyaç duymayan aktiviteler. Borcumuz bitti yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam. .Bu durumda para harcayabilecegin programlar da yapabilirsin ..sürekli akraba ,eş ,dost gezilmez ki ..ruhum daralır benim .bana da ilk evlendiğim zamanlar kayınvalidem çok söylerdi, bugün şu bekliyo ,bugün bu bekliyo ,bir iki gittim sonra , aman x hanım bu kadar çok akraba ziyareti bende zehirlenmeye yol açtı ,devamını getiremeyecegim ,dedim ve orda kestim .daha da kendim istemeden gitmedim . Eşim okuduğu için akraba gezmelerini sevgili kayınvalidemle yapıyorduk .. biraz surat yaptı sonra beni tanıyınca aldirmamaya başladı .şimdi hiç karışmaz . Eşim desen 10 gün önceden randevu alır :) akrabaya da arkadaşa da .. uyuzum ben biraz :) sen de artık bir aile olduğunuzu ,sizin için birşeyler yapması gerektiğini anlayana kadar anlat .. ilk yıl genelde facia olur ,benim öyleydi sonrasında uyan daughter, dedim ,aşk uykusu bitti :) canavar gibi bişeyim şuan .önce gözlerime bakar kayınvalidem ve eşim :) normalsem isteklerini söylerler .. herşeyi kabul edip ,en başından köle - efendi moduna girme .. kendi isteklerinin yapılması için uğraş .görüyorum ki sadece esinin istekleri doğrultusunda ilerliyorsunuz ..
Ay ne çok yazmışım :) aynı konuyu dön dolaş
uykum var ,uyanamadım daha ..sen kendine bi özet geçiver yazdıklarımdan :))