- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- Konu Sahibi sassyassyy
1) oraya yazmistim. babama soylemeyecektim kendim odeyecektim. sadece normal mi diye sordum cunku adam 6 haneli bir rakam istedi. babam da ben gonderirim dedi. cok uzamasin diye yazmadim ama ona da hayir gerek yok vs dedim. baktim ki nisanlim dun ben ciktiktan sonra yine babasinin kartindan almis sectiklerimi, ben de babama tamam fark etmez dedim. belki de odettirmezdim ama o beni arayip hesap sorunca evet babam odeyecek dedim. cunku zaten sinirliyim ona evdeki insaata bakmaya gitmek yerine tatile gitmis.3 sorum var
1) madem böyle kimseden almayalım diyorsun. neden düğün salonu parasını baban yolluyor? dediğinle yaptığın uyuşmuyor ki
2) " babam inanilmaz sinirli, buyuk ihtimalle yarin nisanlimi da babasini da cok kotu fircalayacak. bir yandan da ona iste yuz goz olma falan diyerek sakinlestirmeye calisiyorum."
demişsin.
e ama yuh. onun babası arasa sana ütüne bir de babana fırça çekse ne olur?
3) siz şu ana kadar yaşadığınız hayatı aileleriniz olmadan yaşayacağınız adar kazanıyor musunuz ikiniz?
sorulara cevap almadan fikrim şu ki
sen babanı peygamber gibi filan bir şey görüyorsun. sen böyle gördüğün için karşı taraf da üstüne geliyor ne olsa sorun çıkıyor bu konuda.
"benim babam tapılacak insan..evet bir de sorunlu abim var ama ben onu zaten aileden saymıyorum. senin taraftaysa herkesi aileden sayıyorum, o yüzden sen hepsinin yaptığından sorumlusun, hepsinden vurabilirim sana" olmuş durum şu anda.
2) ben de babam da hicbir zaman bu sekilde krizler cikarmadik. babam hicbir zaman kimseyle saygi sinirlarini asarak konusmadi. aksine bana hep nisanlim icin genc bir erkek, onun imkanlarina sahip insanlar daha cok sapitabilirler, onun bu hareketlerini normal karsiliyorum diyerek beni sakinlestirdi. ama nisanlim telefonda cok bagirdi, hoparlorde olmamasina ragmen babam duydu. sonrasinda ben fenalastim. o yuzden nisanlimla belki de ilk kez bu sekilde konusacak. yuhluk bir durum gormuyorum, bizim icin bu tartisma buyuk ve cirkin.
3) evet kazaniyoruz.
abimle annemin cenazesinden bu yana gorusmuyoruz. evet babam haric ailem yok, kalmadi. onun da zaten annesi babasi haric uvey kardesleri var hic de konusmuyorum. butun ailesine saydirdigim nereden cikti anlamadim. ki onun ailesi ben ne diyorsam 2 katini hak ediyordur da ben aldigim terbiyeden konusmuyorumdur emin olun. yuz yuze tanistigim uyeler de teyit edebilirler.
babamla ilgili yazdiklariniza cevap veremeyecek kadar basim agriyor su an, tam yazamamissam ozur dilerim. yarin musait olunca yeniden bakmaya calisirim. aciklayabildim umarim yani o kadar cok sey var ki sadece bu mesajin contextine gore sizin degerlendirmeniz dogru ama backgroundi var.