herkese selamlar, umarim hepiniz iyisinizdir. elimden geldigi kadar kisa yazmaya calisacagim.
nisanlimla anlasamiyoruz yani ne desek birbirimize batiyor bu evlilik hazirligina dair. onun disinda konular konusurken sorun yok gayet normaliz ama evle ilgili bir sey soyleyince ikimize de batiyor.
dun nisanlimla ev icin alisverise ciktik, orada tartistik. o alacaklarimizi babasinin kartindan almak istedi ben de istemedim kendi hesabimizdan almak istedim ortak hesap yani. orada tartistik ben almadan ciktim arkadaslarimin yanina gittim. nisanlim da onlari alip cikmis. aksam telefonda konustuk iste bana para hesabi yapman beni geriyor, bu kadar ince hesabi ben sevmiyorum falan dedi. sanki ben hep para konusuyormusum gibi. ben de ben bu yasima kadar hic para hesabi yapmadim ama soz konusu senin ailen olunca yapmak zorundayim cunku nerede ne konusacaklari belli olmuyor dedim. o da benim abimle olan bir mevzuyu kast ederek benim ailem hicbir zaman bana harcanan parayi kurus kurus liste yapmadi dedi. ben de bel alti vurmaya calisiyorsan beceremiyorsun, benim babamdan baska ailem yok o da senin ailen gibi degil zaten aradaki farki sen de biliyorsun dedim yuzune kapattim. ama inanilmaz uzuldum yani butun gun agladim neredeyse.
bugun de o tatile gitti. aslinda yarin gidecekti bugun evle ilgili isleri halletmesi lazimdi ama bugun gitmis, hicbir sey demedim sonucta sadece benim evim degil. beni dugun salonundan aradilar nisanlima ulasamamislar. ek odeme istedi adam ben de tamam yarin gelirim konusuruz dedim. yanimda babam vardi onunla konustuk, bu normal mi falan dedim. yoksa zaten babama soylemeyip ben odeyecektim. babam da gayet normal yarin ben gonderirim dedi. sonra nisanlim aradi seni aramislar diye ben de evet konustuk yarin babam gonderecek dedim. bana bagirmaya basladi iste hicbir sey gondermeyecek falan dedi. ben de ona bagirdim benimle boyle konusamazsin falan dedim. sen babanin parasiyla beni ezmeye calisiyorsan yanlis yapiyorsun dedi. ben de benim oyle bir gorgusuzlugum yok ama onu kimin yaptigini cok iyi biliyoruz ikimiz de dedim. baya bagir cagir tartistik kapattik. sonra ben resmen krize girdim agladim, titredim vs. babam serum takti anca toparlandim.
su an ben hicbir sey dusunemiyorum kendime yeni geldim neredeyse. babam inanilmaz sinirli, buyuk ihtimalle yarin nisanlimi da babasini da cok kotu fircalayacak. bir yandan da ona iste yuz goz olma falan diyerek sakinlestirmeye calisiyorum.
inanilmaz basim agriyor ne yapacagimi yine asla bilmiyorum. evlilik hazirliginda tartismanin normal oldugunu biliyorum ama bu kadar cirkinligi kaldiramiyorum yani benim de ailemin de yapisinda yok bunlar. su noktada devam etmeme gerek var mi hic bilmiyorum. ayrilmak icin de cok mu ani karar veriyorum onu da bilmiyorum ama inanilmaz kirginim.
bu kadar tartisma uzerine evlenince bu bana mutluluk verir mi diye dusunuyorum.