Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süperrrr bence gurbaaa
sayet eger bigün şaşirir da evlenirsem gelinliğin altına böyle bi cizme istiyorumgurbikim süperrr ben kırmızısını istiyorum delikafadulden
sayet eger bigün şaşirir da evlenirsem gelinliğin altına böyle bi cizme istiyorum
sonbahar gelini olmak istemişimdir hep
yakmaz da hem :asigim:
inş olur tatlımmm cunku harika bişey aslında o gecede güzel gider bi geceleğin altında anladınız siz delikafadulden :jeyyar:
velved hayırlı olsun topikin tatlişimmŞeniza.s.
madem evlilik hakkında herşey konuşuluyo bu tpikte evlilik öncesi hazırlı hakkında da paylaşımlar olur elbet değil mi ))) kızlar önümüzdeki ayın sonunda görücüye çıkıcam amaa ne giyeceğim konusunda karar veremedim
etek gömlek
pantalon gömlek
yada elbise
altına terlik mi ayakkabı mı
poffff çok kafam karşıştı hele bi el atın :))
ay ay ayyyy ne tatlı heyecanlarrr
bence elbise giyin çok şık olur
bendede var o telaş
bende düşünüyom cnm :asigim:
tabiki herseyi konuscaz bu topikte onun için actım konuyu buyurrra.s.
madem evlilik hakkında herşey konuşuluyo bu tpikte evlilik öncesi hazırlı hakkında da paylaşımlar olur elbet değil mi ))) kızlar önümüzdeki ayın sonunda görücüye çıkıcam amaa ne giyeceğim konusunda karar veremedim
etek gömlek
pantalon gömlek
yada elbise
altına terlik mi ayakkabı mı
poffff çok kafam karşıştı hele bi el atın :))
elisacim velvedcim ne giyiceksiniz bi karar verdinizmi bakim
bende bu yaz istanbula geldigimde sevgilimin ailesi gelicek bize
beni görmeye
bende ne giycegimi hic bilmiyorum kuaföre gitmeyi düsünüyomusunuz o gün kizlar ben genellikle cok makyaj yapiyorum ama o gün abartilida olsun istemiyorum neyapicam sasirdim gerci daha 5 ay var ama olsun telasi simdiden sardi kaydirigubbakcemile3
ama sevgilim daha önce annemle anneannemle tanistii cokk komiktiii bi gün mutlaka anlatmam lazim kaydirigubbakcemile3
evet balım güzel heyecanlar
şimdilik elbise ağır basıyor istediğim model ve renkte bulabilirsem elbise giyicem inş.:icecream:
velved hayırlı olsun gülüm
senin ne zaman olucak isteme ?
ulan elisa kötükedihüso
dert ettiğin şeye bak allasen
eşee altın semer vursan yine eşektir -tatlicadiarzu-
ne giyersen giy seni alan olmaz :çok üzgünüm: