- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim evlilikten değil de evliliğin benden neler beklediği onemli kaydirigubbakcemile3
off korkuyorum evlilikten yaa
evlenmicem ben
zaten yemek yapmayı falan da bilmiyorum daha
doğru insanı bulan herkes evlensin....:teytey: hem zaten evllilikte yemek yapmak şart değil,sonradan kazanılabilecek bir şey yemek yapmak....sonradan nasıl olsa öğrenirsin...hatta insan annesini bile geçiyor...:dance: sen bile şaşıracaksın sevgili arkadaşım gurbaa prenses..kaydirigubbakcemile5
yaa ben evllilikten çok bişi beklemiyorum valla çünkü beklersem hüsran olur gibime gelio şimdilik sevdiğimle aşkımı yaşıyorum ilerde de bir evi paylaşıp hayatı birlikte yaşayacağız. evlenince herşey daha ii olacak aşkımız hiç bitmeyecek gibi sözlerle kendimi kandırmam sevdiğime de bunu söleyip onu da kandırmam.
İŞTE BUDUR DOĞRU TESPİT:)))))
doğru insanı bulan herkes evlensin....:teytey: hem zaten evlilikte yemek yapmak şart değil,sonradan kazanılabilecek bir şey yemek yapmak....sonradan nasıl olsa öğrenirsin...hatta insan annesini bile geçiyor...:dance: sen bile şaşıracaksın sevgili arkadaşım gurbaa prenses..kaydirigubbakcemile5
yaa ben evllilikten çok bişi beklemiyorum valla çünkü beklersem hüsran olur gibime gelio şimdilik sevdiğimle aşkımı yaşıyorum ilerde de bir evi paylaşıp hayatı birlikte yaşayacağız. evlenince herşey daha ii olacak aşkımız hiç bitmeyecek gibi sözlerle kendimi kandırmam sevdiğime de bunu söleyip onu da kandırmam.
buarada gurbaa ben de bilmiom anacım yemek yapmayı bi bildiğin konuşmak oda karın doyurmuo :))
evliler daha ii bilir evlenince eşiniz daha mı ii oldu yoksa negatif yönde mi değişti beklentileriniz neydi hangileri hüsranla sonuçlandı
evlenince eşiniz daha mı ii oldu yoksa negatif yönde mi değişti beklentileriniz neydi hangileri hüsranla sonuçlandı
İŞTE BUDUR DOĞRU TESPİT:)))))
desene ben olayı çözmüşüm:lepi:
anamın epey kulakları çınlıycak diyodum yanılmışım demek ki delikafadulden
24 yasındayım bigün mutfaga sokup da yemek yap dememiştir
kadın bana iyilik değil kötülük etmiş megersem :a015:
lepim aynen bebekim
beklentileri minimumda tutmak gerekiyor
valla kızlar benimkinin de öle beni kandırdığı yok sadece kendinden ollduğu tekşey sana olan sevgiim sürer dio ama aşk bitebilir ki bence de biter elini sıcak sdan soğuğa sokmam hiç seni üzmem falan dese inanmam zaten evlilik zor şey valla heleki farklı karakterlerin uyumla yaşaması daha zor:bbo: