Evlilik Hakkında Her şey...

Merhaba a.s.

Benimde evlilik hakkinda merak ettigim bir cok sey var. Ama suan sadece ilk aklima gelenleri yazicam. Özellikle tecrübeli yani evli arkadaslarimizdan cevap bekliyorum hihoyyyt

Evleneceginiz adamin dogru kisi oldugundan gercekten eminmiydiniz? Nasil emin oldunuz? Bunu anlatmak mümkünmü yoksa sadece hissedilen bir seymi?

Kayinvalide ile gercekten o kadar cok sorunlar yasaniyormu? Benim acikcasi gözüm cok korktu cevremde gördügüm bazi seyler var forumda okdugum bazi seyler var. Evlenecegim adamin ailesini tanimiyorum cok fazla. Ama asiri derece bir korku var.

Hem onun ailesinle anlasamam diye bana hayatimi zindan ederler diye. Hemde onun akrabalari ile anlasamam diye korkuyorum nedense. Ben biraz icine kapanik biriyim kolay kolay kaynasamam yani. Bu yüzden onun ailesi benden hoslanmaz diye komplekslere giriyorum kendimce.

Evlilik ve is hayata bir arada yürütülebilirmi? Yani hem calisip hem evimin kadini olabilirmiyim? Yoksa bu yük cokmu agir gelir? Nede olsa evin hanimi olarak tüm ev isleri bana kalacak.

Cocugumuz olduktan sonra calismam zaten cocuklarimla ilgilenmeyi isterim. Ama ondan önce calisip en azindan bes on kurus kenara koyayim istiyorum da basarabilirmiyim dogru bi karar olurmu onu düsünüyorum.

Esiniz sizden kapanmanizi istedimi? Yada kapanmaniza karsi geldimi? Yani giyim kusam konusunda esinizin size karismasina izin veriyormusunuz? Ne derecede kabul edersiniz karismasini? Sonucta iki kisi bir hayati paylasak bu durumda iki tarafta bir birinden bir takim seyleri bekleyecektir isteyecektir degilmi?

Daha sevgili asamasindayken daha sonrada sözlü yada nisanli iken en cok nelere dikkat edilmesi gerekir? Mesela her zaman evlilik hakkinda konusmakta dogru olmaz degilmi?

Simdilik aklima bunlar geldi hanimlar cvplarinizi bekliyorum : )

ya kızlar insanın sevdiğiyle kendine ait bir evinin olması nasıl bir duygu bunu bana yazabilirmisiniz lütfennn çokkk efkarlıyım yaaa ah ah onunla bir yuvam olsa küçükde olsa razıyım yeterki yuvamız olsun

ya kızlar insanın sevdiğiyle kendine ait bir evinin olması nasıl bir duygu bunu bana yazabilirmisiniz lütfennn çokkk efkarlıyım yaaa ah ah onunla bir yuvam olsa küçükde olsa razıyım yeterki yuvamız olsun

sevdigiyle dedigine göre sanirim evlenmeden önce ayri bir eve cikmayi kast ediyorsun dogrumu anladim canim ?:uhm:

bende yeni gördüm bu tpiği :) artık ilk bastan itibaren okumaya calışıyorum.cok sevimli yazılar var.acaba aranızda kendi bekar olup; bosanmış bi cocugu olan biri ile tanısıpta birbirini cok seven ve evlenme kararı alan yada evlenen var mı ? yani bu da normal bi evlilik olur demi yasayan biri var mı böyle bi durumu acaba? benim en yakın arkadasım bu durumda da. hem cok seviyor hemde ilerisi için korkuyor nasıl olur mutlu olurmuyum diye.. cocuk ise üzerine cok düşüyor (görücü usulü evlendirilmiş bosanmış) mutlulugu seninle buldum diyormuş arkadasımın aklıda cok karısık hem cok seviyo kaybetmek istemiyo hemde mutsuz olur myum diye tedirgin oluyo. siz ne dersiniz acaba ? bilmiyorumkismile

benim babam biraz fazla dağınık öyleki gardıropta neresi ona ait onu bile bilmez çnkü kıyafetini hep bizden ister çorabını bile biz giydiririz.annem bazen memlekete yada teyzemlere gider 1-2 ay gelmez..ben erken kalkar babamn kahvaltısını kıyafetni hazırlarım..öğle yemeği akşam yemeği..faalan uğraşırım bazen.babamın üstesinden geliosam gelemeyeceğim erkek yoktur diye düşünüyorum ama yinede evlilikten korkuyorum :KK43:

X