Evlilik Hakkında Her şey...

ah ah ah ah ah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ahah ah ah ah sevdiğimle bi ömür boyu nasıl anlatsamki ne beklediğimi nasıl döksem kelimelere iyisiyle kötüsüyle sevincile kavgasıyla bi ömür inş

Allah bize de bölesini nasip etsin evlenince benm ki ne olur bilemiyorum çok bilmiş benimki :roflol:

benım herıf bana kıyamaz bı dedığımı ıkı etmez ınş evlenıncede öle olur

cok sey beklemıyorum mutluluk bazen bızım elımızde oluyor çok şey beklemek hıc ıyı deıl kanımca küçük şeylerle mutlu olmayı bılıyorum ve şükredıyorum hayatta benı anlayan bı aşkım var dıe

inş kıslar Allah gönlünüze göre versin ne bekliyosanız olsun inş

işte bunu dogru dedin cnm evlilik için degil bütün yasam için mutlu olabilmek için şutarafagitti
cok büyük seyler beklememek gerekir a.s
kücük seylerden mutlu olmayı bilmek gerekir kaydirigubbakcemile5

çok bilmiş benimki :roflol:

erkeklerin en çok bilmişlikleri eşlerinin yanında olur zaten...tüm erkekler,eşlerinin yanında bilmiş görünürler lepi'cim....önemli olan bilgi konusunda onlardan fazla olabilmek...bu,gerek kültürde gerek çevremizde karşılaştığımız bir soruda olsun şu an aklıma gelmeyen her konuda bilgili olduğumuzu ona ispatlamak...ispatlayınca ona düşen kaubllenmek oluyor...sonrası mı?....sonrasında da her konuda sana danışıyor...işte sihirli formül bu...:bilmediğini farkettirmeyeceksin
kötükedihüsokötükedihüso

Tünaydın kızlar bende geldim. Ben aşkımın sabah uyandığımda yanımda olmasını her anı paylaşmayı istiyorum ama bi yandanda korkuyorum annemden babamdan ayrılmak,koca bir evin sorumluluğunu almak,evlenince aşkımızın böyle sürmeyeceğini düşünmek bunlar hep korkutuyo beni

5 sene de öğrendi bana da danışmayı artık daha az bilmiş ama bilmeden konuşmaz Allahtan benimki inşallah evlenince de danışır yoksa birlikte yaşamanın tadı olmazki o karar versin sen yap çok kötü buyasakkelime

tünaydın cnm hg :1hug:
bu düşünceler bendede oluyo bazen hepimiz aynı seyi düşünüyoruz şutarafagitti

hep hayal edıyom bı sbh uyandığımda onu yanımda bulabılmek ahh ahh:asigim: hayalı bılem guzel

nan gurbık senı kım alıyorda hayal kuruyon bee:mymeka: ama kötununde alıcısı olur

velvedım ben nelr beklemıyomkı ahh ahh

ulan adi bocuk sen kendine bak kaydirigubbakcemile

gurbık nan 24 mu daha dün 30 yaşındaydın sen
allah rızası ıcn sana ben öğretcem söz nan hemde beleş ısten mı:jeyyar: yemek yapmayı yanı

30 mu :1shok:
yok 45
vdeve :mymeka:

aksam onun koynunda uyuyorsun :asigim: ah ah cok duygulandım şimdi ya senağlama

tünaydinn kizlarr hihoyyyt
valla ne yalan söylim bende evlilikten korkmuyo deilim
ama üstesinden gelinmicek biseyde deildir sanirim
alismak zaman alir mutlaka ama arkadaslarin dedigi gibi
bigün uyandiginda onu yaninda bulmak kadar güzel bi duygu yoktur herhalde
sorumluluktan fazla korkmuyorum tek derdim yemek yapmak hic bilmem delikafadulden
böcük kiz banada ders versen cokacimcoook:1rolleyes:

kızlar yemek evlilikte en az önemli şey.. ben mesela eve çok geç gidiyorum saat 9:30'dan sonra falan yüksek lisans, iş vb. yemek yapıp da yediğimiz sınırlıdır... dondurucuma hazırlıyorum köfte, et, tavuk, taze fasulye, mantı, pizza, içli köfte (kayınvalidem sağ olsun), sebze kroket falan; yetişemezsem aşkım kafasına göre hallediyor, makarna da kolay, salata zaten yaparsınız hepiniz, e bakliyet yemekleri için hazır haşlanmış nohut fasulye alın 2,5 liraya soğanı salçayı kavurun 1 bulyon koyun düdüklüye veya tencereye atın hemen oluyor (haşlanmışını almak öbür türlü haşlamaktan daha ekonomik oluyor gaz, emek zaman tasarrufu)

Neyse, dediğim gibi bu tali bir konu.
Biz 2,5 sene birlikte yaşadık; evliyken de bekarken de biliyorum onunla yaşamanın nasıl birşey olduğunu..
saygı önemli; bu laf çok geyik ama değilmiş; örneğin şapşal diye seviyorsan bekarken sevgilini adam evlenince istemiyor ya da elalem allah allah ne pısırık adam diyor sen üzülüyorsun onun gururu kırıldı diye..
yatağa küs girmeyin, ya da kırgın bile olsanız en azından yatağı ayırmayın, başkalarının hele ki ailenin yanında kavga etmeyin (onlar hep öylesiniz zannediyor, büyütüyorlar, onlar da üzülüyorlar)
sevişmek isterse ve siz istemezseniz istemediğinizi dürüstçe ama KİBARCA anlatın, temizlik çok önemli, hastayken daha çok ilgi bekler adamlar, o ilgiyi verip etrafında pervane olunca normalde de o size pervane olur..
kızdırdığınızda utanmayın, çiçek yollayın iş yerine, güzel bir sofra kurun, içerse iki kadeh içki verin, sevdiği müzikleri çalın vb. yeter ki onu tanıdığınızı ve hatanızın farkında olduğunuzu bilsin..
Bana kimse bunları anlatmamıştı, 5 senedir beraberiz az bardaklar uçuşmamıştı evde, az bağırıp çağırmamış, ayrılmaya kadar gelmemiştik.. Ama artık farklı, birbirinize ait olma daha farklı; eskiden git derdim kızınca; şimdi öyle birşey dersen o da diyor olmaz burası benim evim (aksi de geçerli), eşya için sıkmayın birbirinizi bak ben 7 aylık evliyim sıkılmaya başlıyorum bile mobilyalardan, en geç 2 seneye yenilerini alırım, en iyisi olsun diye borç içinde geçirmeyin ilk zamanları..
en önemlisi kayınlarla ilgili düşünceleinizi hep kendinize saklayın ne sizinkilerle ne de kimseyle paylaşmayın, içinizdekine göre tavır alırsınız.. ama kaynanaya kızdınız diye sakın sakın kocanızın da öyle bir tavır almasını beklemeyin o onun ANNESİ siz de KARISI yeriniz farklı

başka bişi olursa çağırın beni, bu konunun linkini kaybedebilirim belki :))
böcüğüm sen de her yerdesin :)

certur cum süper ayzmışsın harfiyen katılıyorumm..
saygı en önemli şey..
sonra ilk başta en güzeli olacak diye oakdar borca giripte e zaten sıkılacagız ve değiştireceğiz çogu şeyi.. :) gamyoncuiremsu

certur canım cok tşklerr o kadar güzel anlatmıs dile getirmişin ki herseye deginerekk
güzel noktalar saptamış ve örneklerle anlatmısına.s.
bilgilendirici olmus saol :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…