benim eşim evlendikten sonra daha iyi oldu....yani hareketlerimle ona örnek olmaya çalıştım,yanlış hareketlerimi hemen kapatmaya çalıştım,şimdi beni taktir ediyor ve isteklerime hayır diyemiyor,mantığıma güveniyor,bir işte bana mutlaka danışır,çünkü fikirlerime güvenir...laelaelaelaelae
benım herıf bana kıyamaz bı dedığımı ıkı etmez ınş evlenıncede öle olur
cok sey beklemıyorum mutluluk bazen bızım elımızde oluyor çok şey beklemek hıc ıyı deıl kanımca küçük şeylerle mutlu olmayı bılıyorum ve şükredıyorum hayatta benı anlayan bı aşkım var dıe
çok bilmiş benimki :roflol:
erkeklerin en çok bilmişlikleri eşlerinin yanında olur zaten...tüm erkekler,eşlerinin yanında bilmiş görünürler lepi'cim....önemli olan bilgi konusunda onlardan fazla olabilmek...bu,gerek kültürde gerek çevremizde karşılaştığımız bir soruda olsun şu an aklıma gelmeyen her konuda bilgili olduğumuzu ona ispatlamak...ispatlayınca ona düşen kaubllenmek oluyor...sonrası mı?....sonrasında da her konuda sana danışıyor...işte sihirli formül bu...:bilmediğini farkettirmeyeceksin
kötükedihüsokötükedihüso
Tünaydın kızlar bende geldim. Ben aşkımın sabah uyandığımda yanımda olmasını her anı paylaşmayı istiyorum ama bi yandanda korkuyorum annemden babamdan ayrılmak,koca bir evin sorumluluğunu almak,evlenince aşkımızın böyle sürmeyeceğini düşünmek bunlar hep korkutuyo beni
hep hayal edıyom bı sbh uyandığımda onu yanımda bulabılmek ahh ahh:asigim: hayalı bılem guzel
nan gurbık senı kım alıyorda hayal kuruyon bee:mymeka: ama kötununde alıcısı olur
velvedım ben nelr beklemıyomkı ahh ahh
gurbık nan 24 mu daha dün 30 yaşındaydın sen
allah rızası ıcn sana ben öğretcem söz nan hemde beleş ısten mı:jeyyar: yemek yapmayı yanı
desene ben olayı çözmüşüm:lepi:
valla kızlar benimkinin de öle beni kandırdığı yok sadece kendinden ollduğu tekşey sana olan sevgiim sürer dio ama aşk bitebilir ki bence de biterelini sıcak sdan soğuğa sokmam hiç seni üzmem falan dese inanmam zaten evlilik zor şey valla heleki farklı karakterlerin uyumla yaşaması daha zor:bbo:
benimki de böyle vaadlerde bulunuyo ama tebi yersem
Neyse, dediğim gibi bu tali bir konu.
Biz 2,5 sene birlikte yaşadık; evliyken de bekarken de biliyorum onunla yaşamanın nasıl birşey olduğunu..
saygı önemli; bu laf çok geyik ama değilmiş; örneğin şapşal diye seviyorsan bekarken sevgilini adam evlenince istemiyor ya da elalem allah allah ne pısırık adam diyor sen üzülüyorsun onun gururu kırıldı diye..
yatağa küs girmeyin, ya da kırgın bile olsanız en azından yatağı ayırmayın, başkalarının hele ki ailenin yanında kavga etmeyin (onlar hep öylesiniz zannediyor, büyütüyorlar, onlar da üzülüyorlar)
sevişmek isterse ve siz istemezseniz istemediğinizi dürüstçe ama KİBARCA anlatın, temizlik çok önemli, hastayken daha çok ilgi bekler adamlar, o ilgiyi verip etrafında pervane olunca normalde de o size pervane olur..
kızdırdığınızda utanmayın, çiçek yollayın iş yerine, güzel bir sofra kurun, içerse iki kadeh içki verin, sevdiği müzikleri çalın vb. yeter ki onu tanıdığınızı ve hatanızın farkında olduğunuzu bilsin..
Bana kimse bunları anlatmamıştı, 5 senedir beraberiz az bardaklar uçuşmamıştı evde, az bağırıp çağırmamış, ayrılmaya kadar gelmemiştik.. Ama artık farklı, birbirinize ait olma daha farklı; eskiden git derdim kızınca; şimdi öyle birşey dersen o da diyor olmaz burası benim evim (aksi de geçerli), eşya için sıkmayın birbirinizi bak ben 7 aylık evliyim sıkılmaya başlıyorum bile mobilyalardan, en geç 2 seneye yenilerini alırım, en iyisi olsun diye borç içinde geçirmeyin ilk zamanları..
en önemlisi kayınlarla ilgili düşünceleinizi hep kendinize saklayın ne sizinkilerle ne de kimseyle paylaşmayın, içinizdekine göre tavır alırsınız.. ama kaynanaya kızdınız diye sakın sakın kocanızın da öyle bir tavır almasını beklemeyin o onun ANNESİ siz de KARISI yeriniz farklı